Must see seværdigheder i Bangkok - Rejsdiglykkelig.dk.

10 must see seværdigheder i Bangkok

Mange rejsende i Thailand vælger, at slå et smut forbi Bangkok inden de tager videre til mere eksotiske feriebyer. Der er blandede meninger om Bangkok, men byen byder på meget mere end larm, hektisk trafik, osende biler og menneskemylder. Bangkok er stedet, hvor to verdener mødes og hvor gammelt møder nyt. De fleste har kun et par dage i Bangkok og derfor er det vigtigt, at vide præcis hvad du skal nå at se i den thailandske hovedstad. Herunder får du en liste med 10 must see seværdigheder i Bangkok.

Must see seværdigheder i Bangkok - Rejsdiglykkelig.dk.


Sejltur på Khao Phraya floden

Bangkok var engang en flydende by med masser af små kanaler, men nu er de fleste fyldt op med asfalt. Hvis du tager på en sejltur på Khao Phraya floden, kan du stadig få et indtryk af livet dengang. De fleste både sejler også forbi mange af Bangkoks største seværdigheder. Der findes mange forskellige både på floden og du kan både vælge at sejle med en longtail, vandtaxi, kanalbåd, færge eller hyre din egen private båd.

 

Spis mad fra Bangkoks gadekøkkener

Hvis du vil smage ægte thailandsk mad, er du nødt til at spise på et gadekøkken, selvom at det måske ser lidt snusket ud. Du kan finde gadekøkkener alle vegne i Bangkok og de serverer alt fra nudelretter til insekter. Maden er meget krydret og ekstrem billig. Hvis du er bange for hygiejnen kan du evt. undersøge hvilke gadekøkkener der er populære og hvor de lokale spiser.De store templer

Du kan ikke have været i Bangkok, uden at besøge mindst et af byens mange templer. Det er et absolut must, at besøge det imponerende Grand Palace, der tidligere har fungeret som den thailandske kongefamilies bolig. Inde i Grand Palace ligger Wat Phra Kaew templet, der huser Smaragd-Buddhaen, som er Thailands mest hellige Buddha. Udover Grand Palace er Wat Arun og Wat Pho også meget populære og spændende templer. Hvis der kommer en lokal og fortæller dig at templerne er lukket, skal du ikke tro på dem! Vi hoppede lige i fælden, men det passer sådan cirka aldrig åbenbart.

Must see seværdigheder i Bangkok - Templer - Rejsdiglykkelig.dk

 

Nyd en drink på en rooftop bar

Mange af Bangkoks skyskrabere har en bar på toppen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen. Du bør helt klart besøge en af de mange rooftop barer og nyde en drink, imens solen går ned over Bangkok. De fleste barer har gratis entre, men en drink er til gengæld rimelig dyr i forhold til andre steder i Bangkok.

 

Køretur med en tuk-tuk

De berømte tuk-tuk’er er en stor del af Thailand og de skal selvfølgelig også prøves. Vi kørte kun med tuk-tuk et par gange i Bangkok, da chaufførene ofte forlangte urimeligt høje priser i forhold til taxachaufførene. Det kan altså ofte betale sig, at vente med at køre med tuk-tuk, indtil at du kommer til en mindre ferieby. Hvis at en tuk-tuk chauffør foreslår en ekstremt lav pris, hvor der bliver lavet stop ved et par butikker på vejen, skal du straks takke nej! Sælgerne i butikkerne er nemlig ofte ekstremt påtrængende og du står lidt i et problem. For det er jo tuk-tuk chaufføren der skal køre dig væk derfra igen, men han ønsker at du køber noget i butikkerne først.

 

Shopping shopping shopping

Bangkok har så mange muligheder inden for shopping og du vil bestemt ikke blive skuffet. Der findes flere kæmpestore shoppingcentre såsom Central World, Siam Paragon og MBK. Der er selvfølgelig også mange markeder rundt omkring i byen, hvoraf det mest populære er Weekend Markedet med over 8.000 boder! Markedet har som navnet antyder åben i weekenderne og der kommer som regel over 200.000 besøgende i løbet af en weekend.

10 Must-see Seværdigheder i Bangkok - Shopping - Rejs Dig Lykkelig

 

Thaimassage

Thaimassage er ekstremt billigt i Thailand og du kan nemt finde en times massage til 35 kr. Det ville næsten være dumt ikke at gøre det, når det er så billigt! Thaimassage kan gøre ret ondt, men bagefter har din krop det fantastisk. Hvis du virkelig vil prøve en god massage, skal du besøge Wat Pho templet, hvor Thailands bedste massører bliver uddannet.

 

Tag på en cykeltur

Det lyder farligt at cykle rundt i Bangkoks hektiske trafik, men det giver et anderledes indblik på livet i storbyen. Der findes mange guidede cykelture i Bangkok, hvor du kommer væk fra de larmende og trafikerede gader. På cykelturen kommer du ofte forbi små gader med lokalbefolkningen, parker, gamle templer, rismarker og meget mere.

 


Chinatown midt i Bangkok

Bangkoks Chinatown er en af de største i verden og det føles nærmest som om, at man står midt i Kina. Bydelen er bogstaveligt talt proppet med mennesker og det kan være ret klaustrofobisk, men det er det hele værd. Chinatown er fyldt med templer, kinesiske udsmykninger, gadekøkkener og små butikker, der sælger alverdens forskellige ting.

 

Afslapning i Lumphini Park

Hvis du har fået nok af menneskemylder, larm og bilos, er Lumphini Park det perfekte sted til lidt afslapning. Parken er en sand oase midt i Bangkok og er meget populær blandt de lokale i weekenderne. Lumphini Park har fritgående Monitor Lizards, som er en slags store øgler på over en meter. Deres store størrelse får mange til at forveksle dem med små krokodiller, men de er ganske ufarlige. Parken har også en kunstig sø, hvor du kan leje en vandcykel eller robåd.

Lumphini Park - Rejs Dig Lykkelig


Læs alle indlæg fra Bangkok

Bestil fly til Bangkok på Momondo.dk (Reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.