De Bedste Rejsemål i Thailand - Rejs Dig Lykkelig

De Bedste Rejsemål i Thailand

Planlægger du en rejse til Thailand? Glem ikke at tjekke denne liste over de bedste rejsemål i Thailand som du ikke må gå glip af.

Thailand er et vaskeægte ferieparadis. Her bliver du mødt af varme temperaturer, smukke øer, lange sandstrande, vilde regnskove, eksotiske dyr, storslåede templer, spændende madoplevelser, venlige thailændere og billige priser.

Ja, faktisk har Thailand alt hvad man overhovedet kan drømme om, for at få en perfekt ferie i skønne omgivelser!

Det kan være svært at vælge imellem de mange destinationer i Thailand. Det er netop derfor jeg har lavet denne liste over de bedste rejsemål i Thailand. Den kan forhåbentligt hjælpe dig lidt på vej til, at vælge den helt rigtige feriedestination i smilets land.

Inden du fortsætter, må du ikke glemme at læse min artikel om de bedste rejsemål i Asien. Der findes nemlig rigtig mange andre steder i Asien, som også er et besøg værd.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Thailand (reklamelink)

Bestil hotel i Thailand (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Thailand (reklamelink)

Bestil oplevelser i Thailand (reklamelink)

 

De Bedste Rejsemål i Thailand


1. Koh Samui: For livsnyderen

Koh Samui er Thailands næststørste ø og er et vaskeægte ferieparadis med kilometerlange bounty strande, krystalklart vand og frodig natur.

Det er et af de bedste rejsemål i Thailand, hvis du vil nyde et afslappende strandliv i smukke omgivelser. På Koh Samui er der også et stort udvalg af gode restauranter, barer, butikker og underholdning.

Det hele ligger godt spredt ud over øen, så der altid er noget lige i nærheden. Du kan også finde en eventyrligt koralrev til dykning, massevis af kokosplantager, tropiske haver, gode udflugtsmuligheder og meget mere.

Lyder Koh Samui som det perfekte ferieparadis i Thailand for dig? Så kan du finde mange gode hoteller på Koh Samui her (reklamelink).

Koh Samui - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Krabi: For børnefamilien

Krabi er en provins i det sydlige Thailand med frodig natur, smukke kalkstensklipper, store mangroveskove og idylliske øer.

Selvom at den største by i Provinsen er Krabi by, er det langt mere populært at bo i badebyen Ao Nang. Stranden i Ao Nang er meget smal og er faktisk ikke specielt god, men heldigvis ligger der mange gode strande i området.

Krabi er uden tvivl et skønt og fredeligt sted med perfekte omgivelser for børnefamilier, der er på badeferie i Thailand. Find hoteller i Krabi her (reklamelink).

 

3. Bangkok: For den eventyrlystne

Bangkok er Thailands hovedstad, og har alt dét en storby skal have – både af de gode og de dårlige ting.

På en storbyferie i Bangkok bliver du mødt af imponerende templer, majestætiske paladser, historiske monumenter, enorme shoppingcentre, idylliske parker, store højhuse, travle markeder og hyggelige floder.

Den travle storby har dog desværre også en bagside. Der er nemlig også ekstremt meget bilos, larm, stank, menneskemylder og generelt bare kaos.

Bangkok er nu alligevel en fantastisk storby, hvis bare du ikke bliver der for længe ad gangen! Du kan med fordel kigge efter hoteller i Bangkok her (reklamelink).


Læs også: 15 Must-See Seværdigheder i Bangkok

Bangkok - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Hua Hin: For pensionisten og golfspilleren

Hua Hin er beliggende 200 kilometer syd for Bangkok og er én af Thailands ældste badebyer. Den thailandske kongefamilie holder ofte ferie i byen, så den er også meget populær blandt thailænderne selv.

Det er en forholdsvis ren by med et afslappende strandliv og en tilbagelænet stemning, hvilket har tiltrukket mange pensionister.

Når du besøger Hua Hin, finder du også mange gamle templer, farverige markeder og sjove seværdigheder. Hua Hin er desuden et af de bedste rejsemål i Thailand for golfspillere, da der er fyldt med golfbaner.

Hvis den Thailandske badeby lyder som det perfekte rejsemål for dig, kan du finde mange gode hoteller i Hua Hin her (reklamelink).


Læs også: 20 oplevelser i Hua Hin og omegn

 

5. Phuket: For den afslappede, men festlige

Phuket er Thailands største ø og er beliggende i naturskønne omgivelser, som tiltrækker tusindvis af turister hvert eneste år.

Med sine smukke strande, frodige natur, gode udflugtsmuligheder og spændende oplevelser, er Phuket danskernes foretrukne feriedestination i Thailand.

Den skønne paradisø er fyldt med gode markeder, restauranter, natklubber og barer. Det er dermed et af de bedste rejsemål i Thailand, hvis du vil slappe af på bounty strande om dagen og feste om aftenen.

Den mest populære badeby på Phuket er Patong, som har en enorm strand og et vildt natteliv. Der findes et bredt udvalg af dejlige hoteller i Phuket her (reklamelink).


Læs også: 22 Seværdigheder på Phuket

De Bedste Rejsemål i Thailand - Phuket - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Pattaya: For den festlige og hungrende

Pattaya er en af de mest populære feriebyer i Thailand. Der er bare rigtig mange, som forbinder byen med et vildt natteliv og sexturisme.

Byen er da også proppet med diskoteker, barer, bordeller og prostituerede, men der er så meget mere end bare dét. Problemet med sexturismen i Pattaya er heldigvis ikke lige så stort som tidligere.

Det er dermed langsomt ved, at blive et mere eftertragtet rejsemål i Thailand for børnefamilier. Pattaya byder nemlig også på et stort antal forlystelsesparker, golfbaner og dejlige sandstrande.

Vil du gerne bo i Pattaya under din ferie i Thailand? Så kan du med fordel kigge efter hoteller i Pattaya her (reklamelink).

 

7. Phi Phi: For dykkeren

Phi Phi-øerne ligger i de smukkeste billedskønne omgivelser med hvide sandstrande, krystalklart vand, store kalkstensbjerge og en frodig natur.

Omkring øerne er der et farverigt koralrev med tusindvis af forskellige fisk og koraller. Phi Phi-øerne er dermed en af Thailands bedste dykkerdestinationer!

Phi Phi-øerne blev desværre ramt af en voldsom tsunami i 2004, der ødelagde størstedelen af bygningerne på øerne.

Bygningerne er senere blevet genopbygget, men stemningen er desværre slet ikke lige så eksotisk som tidligere. Uanset hvad, er Phi Phi-øerne stadig utroligt smukke og er helt klart et besøg værd på din rejse til Thailand!

Hvis du gerne vil besøge de billedskønne øer, kan du finde mange gode hoteller på Phi Phi-øerne her (reklamelink).


Læs også: 14 Gode Oplevelser på Phi Phi-øerne

De Bedste Rejsemål i Thailand - Phi Phi Øerne - Rejs Dig Lykkelig

 

 

8. Chiang Mai: For den kulturelle

Chiang Mai ligger cirka 700 kilometer nord for Bangkok og er Thailands næststørste by. Mange kalder byen for det ægte Thailand, fordi den oser af gammel kultur og forskellige former for håndværk.

På din tur til Chiang Mai, bliver du mødt af et stort antal imponerende templer, Thailands største natmarked, gode golfbaner og spændende udflugtsmuligheder.

Et stort plus ved Chiang Mai er, at prisniveauet generelt er en hel del billigere end på de fleste andre populære rejsemål i Thailand. Find hoteller i Chiang Mai her (reklamelink).

 

9. Koh Lanta: For den afslappede og børnefamilier

Koh Lanta ligger i Krabi provinsen og er en fredfyldt ø med uspoleret natur, lækre bounty strande og smukke solnedgange. Øen byder desuden på et godt koralrev til dykning samt flere vandfald, forlystelser og gode udflugtsmuligheder.

Koh Lantas tilbagelænede og afslappende stemning, gør øen perfekt til børnefamilier eller andre turister, der trænger til at koble fuldstændig af fra hverdagen.

Lyder Koh Lanta som et af de bedste rejsemål i Thailand for dig? Så kan du med fordel kigge efter hoteller på Koh Lanta her (reklamelink).

Koh Lanta - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste rejsemål i Thailand. Hvad er dit favoritrejsemål i Thailand? Hvilke steder, drømmer du mest om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.26

Læs flere artikler fra Thailand:

• 25 Ting du SKAL vide inden rejsen til Thailand

15 Must-See Seværdigheder i Bangkok

20 Oplevelser i Hua Hin

De 21 Bedste Rejsemål i Asien

… Eller læs alle artikler fra Thailand

Planlæg din rejse til Thailand:

Bestil fly til Thailand (reklamelink)

Bestil hotel i Thailand (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Thailand (reklamelink)

Bestil oplevelser i Thailand (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *