De bedste rejsemål i Thailand - Rejsdiglykkelig.dk

De bedste rejsemål i Thailand

Thailand er et sandt paradis med lange sandstrande, varme temperaturer, smukke øer, vilde regnskove, eksotiske dyr, storslåede templer, spændende madoplevelser og venlige thailændere. Thailand har alt det du skal bruge, for at få en perfekt ferie i skønne omgivelser og til billige priser.

Det kan være svært, at vælge mellem de mange smukke rejsemål i Thailand, da udvalget er så stort og hvert sted er unikt. Men herunder kan du læse meget mere om de mest populære og bedste rejsemål i Thailand. Det kan forhåbentligt hjælpe dig lidt på vej, med at vælge din næste destination i smilets land.

De bedste rejsemål i Thailand - Rejsdiglykkelig.dk


 

Koh Samui: For livsnyderen

Koh Samui er Thailands næststørste ø og er et sandt paradis med kilometerlange bountystrande, krystalklart vand og en frodig natur. Det er den perfekte destination, hvis du vil nyde det afslappende strandliv i smukke omgivelser. Koh Samui har et stort udvalg af restauranter, barer, butikker og underholdning, som er spredt ud over øen. Der er også et smukt koralrev til dykning, massevis af kokosplantager, tropiske haver, gode udflugtsmuligheder og meget mere.

 

Bangkok: For den eventyrlystne

Bangkok er Thailands hovedstad og har alt det en storby skal have, både på den gode og dårlige måde. Bangkok har masser af imponerende templer, majestætiske paladser, historiske monumenter, enorme shoppingcentre, idylliske parker, store højhuse, travle markeder og hyggelige floder. Men den travle storby har desværre også meget bilos, larm, stank, menneskemylder og kaos. Bangkok er altså en fantastisk by, men du vil nok ikke blive der for længe.Hua Hin: For pensionisten og golfspilleren

Hua Hin er beliggende 200 kilometer syd for Bangkok og er en af Thailands ældste badebyer. Den thailandske kongefamilie holder ofte ferie i Hua Hin og den er derfor meget populær blandt thailænderne. Hua Hin er en forholdsvis ren by med et afslappende strandliv og en tilbagelænet stemning, hvilket har tiltrukket mange pensionister. Udover de skønne strande, byder Hua Hin også på masser af templer, markeder og oplevelser. Det er desuden et fantastisk sted for golfspillere, da byen er fuld af gode golfbaner.

 

Phuket: For den afslappede, men stadig festlige

Phuket er Thailands største ø og ligger i naturskønne omgivelser, der tiltrækker tusindvis af turister hvert år. Phuket er uden tvivl danskernes foretrukne destination i Thailand med sine smukke strande, frodige natur, gode udflugtsmuligheder og spændende oplevelser. Øen er desuden fuld af markeder, natklubber og barer, hvilket gør det til et perfekt rejsemål, hvis du vil slappe af på bountystrande om dagen og feste om aftenen. Den mest populære badeby på Phuket er byen Patong, der har en enorm strand og et vildt natteliv.

De bedste rejsemål i Thailand - Phuket - www.rejsdiglykkelig.dk

 

Krabi: For børnefamilien

Krabi er en provins i det sydlige Thailand med en frodig natur, smukke kalkstensklipper, store mangroveskove og idylliske øer. Den største by i Provinsen er Krabi by, men det er meget mere populært at bo i badebyen Ao Nang. Byens strand er smal og ikke så god, men der ligger mange utrolig smukke strande i området. Krabi er et skønt og fredeligt sted med gode omgivelser for børnefamilier.

 

Pattaya: For den festlige og hungrende

Pattaya er en af de mest kendte feriebyer i Thailand og mange forbinder byen med et vildt natteliv og sexturisme. Byen er også fuld af diskoteker, barer, bordeller og prostituerede, men der er mere end blot det. Problemet med sexturismen er ikke så stort som tidligere og det er langsomt blevet et mere eftertragtet rejsemål for børnefamilier. Pattaya byder nemlig også på mange forlystelsesparker, golfbaner og smukke strande.

 

Phi Phi: For dykkeren

Phi Phi øerne ligger i de smukkeste omgivelser med hvide sandstrande, krystalklart vand, store kalkstensbjerge og en frodig natur. Omkring øerne er der et farverigt koralrev med tusindvis af forskellige fisk og koraller, hvilket gør det til en perfekt dykkerdestination. Phi Phi øerne blev ramt af en stor tsunami i 2004, der ødelagde størstedelen af bygningerne på øerne. Efterfølgende blev der bygget nye huse, hoteller, restauranter osv., der desværre har medvirket til en mindre eksotisk stemning end tidligere. Men Phi Phi øerne er stadig utroligt smukke og er et sandt paradis med de smukke omgivelser.Chiang Mai: For den kulturelle

Chiang Mai ligger cirka 700 kilometer nord for Bangkok og Thailands næststørste by. Mange kalder byen for det ægte Thailand med sin gamle kultur og forskellige former for håndværk. Chiang Mai har mange imponerende templer, Thailands største natmarked, gode golfbaner og spændende udflugtsmuligheder. Som et stort plus, er prisniveauet i Chiang Mai generelt lavere end de fleste andre rejsemål i Thailand.

 

Koh Lanta: For den afslappede og børnefamilier

Koh Lanta ligger i Krabi provinsen og er en fredfyldt ø med uspoleret natur, lækre bountystrande og smukke solnedgange. Øen har desuden et godt koralrev til dykning, flere vandfald, forlystelser og gode udflugtsmuligheder. Koh Lantas afslappede og tilbagelænede stemning, gør øen perfekt til børnefamilier eller turister, der bare trænger til at koble helt af fra hverdagen.

De bedste rejsemål i Thailand - Koh Lanta - www.rejsdiglykkelig.dk


Læs alle indlæg fra Thailand

Bestil fly til Thailand på Momondo.dk (Reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.