De Bedste Rejsemål i Thailand - Rejs Dig Lykkelig

De Bedste Rejsemål i Thailand

Planlægger du en rejse til Thailand? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste rejsemål i Thailand som du ikke må gå glip af.

Thailand er et vaskeægte ferieparadis. Her finder du varme temperaturer, smukke øer, lange sandstrande, vilde regnskove, eksotiske dyr, storslåede templer, spændende madoplevelser, venlige thailændere og billige priser. Thailand har faktisk alt du skal bruge for at få en perfekt ferie i skønne omgivelser.

Det kan være svært at vælge mellem de mange smukke rejsemål i Thailand. Det er netop derfor jeg har lavet denne liste med de mest populære og bedste rejsemål i Thailand. Den kan forhåbentligt hjælpe dig med at vælge den rigtige feriedestination i smilets land.

Inden du fortsætter, må du heller ikke glemme at læse min artikel med de bedste rejsemål i Asien. Der findes nemlig også rigtig mange andre fantastiske steder i Asien, som helt klart er et besøg værd.

 

De Bedste Rejsemål i Thailand


1. Koh Samui: For livsnyderen

Koh Samui er Thailands næststørste ø og er et vaskeægte ferieparadis med kilometerlange bounty strande, krystalklart vand og en frodig natur. Det er et af de bedste rejsemål i Thailand, hvis du vil nyde et afslappende strandliv i smukke omgivelser.

På Koh Samui er der også et stort udvalg af gode restauranter, barer, butikker og underholdning. Det ligger godt spredt ud over øen, så der altid er noget lige i nærheden. Du kan også finde en eventyrligt koralrev til dykning, massevis af kokosplantager, tropiske haver, gode udflugtsmuligheder og meget mere.

Koh Samui - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Krabi: For børnefamilien

Krabi er en provins i det sydlige Thailand med en frodig natur, smukke kalkstensklipper, store mangroveskove og idylliske øer. Den største by i Provinsen er Krabi by, men det er langt mere populært at bo i badebyen Ao Nang.

Stranden i Ao Nang er meget smal og er faktisk ikke specielt god, men der ligger heldigvis mange smukke strande i området. Krabi er uden tvivl et skønt og fredeligt sted med perfekte omgivelser for børnefamilier i Thailand.3. Bangkok: For den eventyrlystne

Bangkok er Thailands hovedstad og har alt det en storby skal have – både på den gode og dårlige måde. Bangkok har masser af imponerende templer, majestætiske paladser, historiske monumenter, enorme shoppingcentre, idylliske parker, store højhuse, travle markeder og hyggelige floder.

Den travle storby har dog desværre også en bagside. Når du besøger Bangkok, vil du komme til at opleve ekstremt meget bilos, larm, stank, menneskemylder og generelt bare kaos. Bangkok er nu alligevel en fantastisk storby, hvis bare du ikke bliver der for længe ad gangen.


Læs også: 10 Must-See Seværdigheder i Bangkok

Bangkok - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Hua Hin: For pensionisten og golfspilleren

Hua Hin er beliggende 200 kilometer syd for Bangkok og er én af Thailands ældste badebyer. Den thailandske kongefamilie holder ofte ferie i byen, og den er dermed meget populær blandt thailænderne selv. Hua Hin er en forholdsvis ren by med et afslappende strandliv og en tilbagelænet stemning, hvilket har tiltrukket mange pensionister.

Når du besøger Hua Hin, finder du også et stort antal gamle templer, farverige markeder og sjove seværdigheder. Hua Hin er desuden et af de bedste rejsemål i Thailand for golfspillere eftersom at byen er fyldt med golfbaner.


Læs også: 20 oplevelser i Hua Hin og omegn

 

5. Phuket: For den afslappede, men festlige

Phuket er Thailands største ø og ligger i naturskønne omgivelser, der tiltrækker tusindvis af turister hvert eneste år. Med sine smukke strande, frodige natur, gode udflugtsmuligheder og spændende oplevelser, er Phuket også danskernes foretrukne feriedestination i Thailand.

Den skønne paradisø er desuden fyldt med gode markeder, natklubber og barer. Det er dermed et af de bedste rejsemål i Thailand, hvis du vil slappe af på bounty strande om dagen og feste om aftenen. Den mest populære badeby på Phuket er Patong, der har en enorm strand og et vildt natteliv.

De Bedste Rejsemål i Thailand - Phuket - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Pattaya: For den festlige og hungrende

Pattaya er én af de mest populære feriebyer i Thailand, og mange forbinder byen med et vildt natteliv og sexturisme. Byen er da også proppet med diskoteker, barer, bordeller og prostituerede, men der er så meget mere end bare dét.

Problemet med sexturismen i Pattaya er slet ikke lige så stort som tidligere. Det er dermed langsomt ved at blive et mere eftertragtet rejsemål i Thailand for børnefamilier. Pattaya byder nemlig også på et stort antal forlystelsesparker, golfbaner og dejlige sandstrande.7. Phi Phi: For dykkeren

Phi Phi-øerne ligger i de mest billedskønne omgivelser med hvide sandstrande, krystalklart vand, store kalkstensbjerge og en frodig natur. Omkring øerne er der et farverigt koralrev med tusindvis af forskellige fisk og koraller. Phi Phi-øerne er dermed én af de bedste dykkerdestinationer i Thailand.

Phi Phi-øerne blev ramt af en voldsom tsunami i 2004, der ødelagde størstedelen af bygningerne på øerne. Bygningerne er senere blevet genopbygget, men stemningen er desværre blevet meget mindre eksotisk end tidligere. Uanset hvad er Phi Phi-øerne dog stadig helt utroligt smukke!

De Bedste Rejsemål i Thailand - Phi Phi Øerne - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Chiang Mai: For den kulturelle

Chiang Mai ligger cirka 700 kilometer nord for Bangkok og Thailands næststørste by. Mange kalder byen for det ægte Thailand, fordi den oser af gammel kultur og forskellige former for håndværk. Når du besøger Chiang Mai, bliver du desuden mødt af et stort antal imponerende templer.

På din tur til Chiang Mai, kan du også smutte forbi Thailands største natmarked, spille på byens gode golfbaner og eller tage på spændende udflugter. Et stort plus ved Chiang Mai er, at prisniveauet generelt er lavere end på de fleste andre rejsemål i Thailand.

 

9. Koh Lanta: For den afslappede og børnefamilier

Koh Lanta ligger i Krabi provinsen og er en fredfyldt ø med uspoleret natur, lækre bounty strande og smukke solnedgange. Øen har desuden et godt koralrev til dykning samt flere vandfald, forlystelser og gode udflugtsmuligheder. Koh Lantas afslappede og tilbagelænede stemning gør øen perfekt til børnefamilier eller andre turister, der trænger til at koble helt af fra hverdagen.

Koh Lanta - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de allerbedste rejsemål i Thailand. Hvad er dit yndlingsrejsemål i Thailand? Hvilke steder i Thailand, drømmer du om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Thailand:
Planlæg din rejse til Thailand:

Bestil fly til Thailand på Momondo.dk (Reklamelink)

Bestil biludlejning i Thailand på Discovercars.dk (Reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.