Uforglemmelige Oplevelser i Danmark for par - Glamping - Rejs Dig Lykkelig

Uforglemmelige Oplevelser i Danmark for Par

Leder du efter sjove eller romantiske ting at lave for to? Så er du simpelthen nødt til, at tjekke denne artikel med uforglemmelige oplevelser i Danmark for par.

Gode oplevelser skaber minder for livet. Det er derfor supervigtigt, at du husker at skabe minder sammen med din partner.

De fleste paroplevelser vil med garanti fører jer endnu tættere sammen og skabe en skøn tosomhed.

Uanset om du er på udkig efter romantiske oplevelser, smagsoplevelser eller action oplevelser, er du kommet til det helt rette sted! Her får du en liste over nogle af de mest uforglemmelige oplevelser i Danmark for par.

 

Romantiske Oplevelser i Danmark for Par:


1. Spaophold

Drømmer du om et romantisk spaophold med fokus på wellness, afslapning, forkælelse og tosomhed? Så findes der heldigvis et stort udvalg af gode spahoteller i Danmark!

Hvis du er villig til at køre lidt længere væk, er der også rig mulighed for at tage din partner med på et spaophold i Sverige eller Tyskland.

Du kan finde et stort udvalg af romantiske spaophold i Danmark og omegn her (reklamelink).

Spaophold - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Parmassage

Hvis du ikke har tid eller lyst til et spaophold, kan du eventuelt inviterer din partner på en omgang parmassage i stedet for.

Der findes mange forskellige former for parmassage, hvor I ligger på en briks ved siden af hinanden og masseres samtidigt. Du kan finde saloner med parmassage i de fleste større byer i Danmark.

 

3. Kro- eller slotsophold

En af de mest romantiske aktiviteter og oplevelser i Danmark for par, er helt klart at tage på et kro- eller slotsophold. Ja, faktisk findes der utroligt mange hyggelige kroer og eventyrlige slotte rundt omkring i Danmark.

I behøver altså ikke nødvendigvis at tage til Langtbortistan for, at nyde en romantisk overnatning eller et weekendophold.

Hvis det lyder som den perfekte ting at lave med din partner, kan du finde flere forskellige slags kro- og slotsophold i Danmark her (reklamelink).

Uforglemmelige Oplevelser i Danmark for par - Kroophold - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Pardans

Er du eller din partner vild med at danse? Så bør I kraftigt overveje, at prøve pardans. Her kommer I helt tæt på hinanden imens I samarbejder, lytter til hinandens kropssprog og ser hinanden dybt i øjnene.

Det kan især anbefales at prøve salsa, som er en meget lidenskabelig danseform. Det er dermed en dans, som egner sig særdeles godt til par!

 

Smagsoplevelser i Danmark for Par:


5. Gin- og vinsmagning

Hvis du eller din partner elsker gin eller vin, er det selvfølgelig helt oplagt at tage på gin- eller vinsmagning. Her kan I glæde jer til et par hyggelige timer, hvor I kan lære og smage på flere forskellige slags gin eller vine.

Der hersker ingen tvivl om, at det er en super god måde at starte aftenen på! Og så er det endda blandt de bedste aktiviteter og oplevelser i Danmark for par.

Find et stort udvalg af gode vinsmagninger her (reklamelink) og ginsmagninger her (reklamelink).

Vinsmagning - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Restaurantbesøg

Det er altid hyggeligt, at tage sin partner med på et restaurantbesøg (reklamelink), hvor I kan nyde lidt kvalitetstid.

Hvad enten du drømmer om en brunch (reklamelink), en gourmetmiddag (reklamelink) eller noget helt tredje, er der rigeligt med muligheder rundt omkring i det danske land.

 

7. Madkurser

En anden sjov aktivitet du kan lave sammen med din partner er, at tage på et madlavningskursus.

Der findes et hav af forskellige muligheder med alt fra flødebollekursus og chokoladekursus til sushikursus og bagekursus. Du kan finde et stort udvalg af gode madkurser her (reklamelink).

Uforglemmelige Oplevelser i Danmark for par - Madkurser - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Dinner in the Dark

Hvis du kommer fra København – eller blot besøger hovedstaden – er du simpelthen nødt til, at prøve Dinner in the Dark! Det er en helt speciel oplevelse, hvor du kan prøve at spise en middag i totalt mørke.

Under middagen sættes både dine sanser og finmotorik på den ultimative prøve. Det er dermed en af de sjoveste og mest mindeværdige oplevelser i Danmark for par.

Du kan købe billetter til det topbedømte og ekstremt populære Dinner in the Dark her (reklamelink).

 

Action Oplevelser i Danmark for Par:


9. Faldskærmsudspring

Hvis dig og din partner er mere til adrenalinfyldte action oplevelser, bør I kraftigt overveje at prøve faldskærmsudspring. Det skal dog lige siges, at det kun er en oplevelse for jer, hvis I IKKE lider af højdeskræk.

Denne paroplevelse kræver nemlig lige at I hopper ud af et fly fra flere kilometers højde! Det er altså bestemt ikke noget for alle!

Som nybegynder er det en god idé, at vælge tandemspring (reklamelink), hvor du har en instruktør bagpå ryggen. Hvis du er ekstra modig, kan du eventuelt prøve et solospring (reklamelink).

Faldskærmsudspring - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Bridgewalking Lillebælt

En anden af de sjoveste action oplevelser i Danmark for par er, at gå på toppen af den gamle Lillebæltsbro. Turen foregår i 60 meters højde, og undervejs bliver du mødt af imponerende udsigter over landskabet under dig.

Det kan være ret grænseoverskridende, at befinde sig så højt over landskabet, men det giver også det fedeste adrenalinrus.

Du kan købe billetter til den topbedømte og ekstremt populære bridgewalking over Lillebælt her (reklamelink).

 

11. Klatring

Klatring er både en sjov og udfordrende sportslig aktivitet og oplevelse, som sagtens kan deles med din partner.

Der findes mange gode klatreparker i Danmark, hvor du kommer højt op i luften imens adrenalinen pumper afsted. Du kan se flere forskellige klatreoplevelser i Danmark her (reklamelink).

Uforglemmelige Oplevelser i Danmark for par - Klatring - Rejs Dig Lykkelig

 

12. Ballonflyvning

Hvis du er på udkig efter en mindeværdig oplevelse for livet, som du kan dele med din partner, er ballonflyvning et rigtig godt valg.

Det er både utroligt spændende, unikt og helt specielt, at svæve i en kurv højt oppe i luften med den smukkeste panoramaudsigt over landskabet under dig.

Du kan med fordel købe billetter til denne populære ballontur i Danmark (reklamelink).

 

13. Helikoptertur

Listen over de mest uforglemmelige oplevelser i Danmark for par, er selvfølgelig ikke komplet uden at nævne en helikoptertur.

Det er simpelthen bare en oplevelse, som alle bør have mindst én gang i livet! Så hvorfor ikke prøve det med dit livs udkårne?

Undervejs kan du opleve larmen fra helikopterens propeller, mærke helikopteren lette lodret op i luften og nyde fantastiske panoramaudsigter over landskabet under dig. Find populære helikopterture her (reklamelink).


Læs også: Tag på Helikoptertur i Danmark

Helikoptertur - Rejs Dig Lykkelig

 

Flere Oplevelser i Danmark for Par:


14. Escape Room

Vil du teste dig og din partners samarbejdsevner i pressede situationer? Så kan I med fordel besøge et escape room. Her bliver I låst inde i et uhyggeligt rum, som I herefter skal forsøge at slippe ud af igen inden tiden løber ud.

For at slippe ud igen er I nødt til, at samarbejde om at finde ledetrådene, der fører jer videre i spillet.

Det er både en sjov, udfordrende og spændende aktivitet, som for alvor tester jeres samarbejdsevner. Der findes escape rooms (reklamelink) i de fleste større danske byer.

 

15. Wallmans Dinnershow

Hvis du bor i København eller blot besøger hovedstaden, bør du kraftigt overveje at bestille billetter til Wallmans Dinnershow.

Her er der lagt op til et brag af en fest med et spektakulært show, som du kan overvære alt imens du nyder en udsøgt middag.

Middagsshowet finder sted i Cirkusbygningen og byder på alt fra musik og dans til akrobatik og comedy. Der er virkelig lagt op til en festlig aften! Husk at forudbestille dine billetter til Wallmans Dinnershow (reklamelink).

 

16. Glamping

Glamping er helt klart endnu en af de bedste og absolut mest romantiske oplevelser i Danmark for par.

Her kan I nyde en glamourøs campingoplevelse med en perfekt kombination af natur og luksus. Udover at være en fantastisk paroplevelse, er det også en rigtig god oplevelse for resten af familien.

Lyder glamping som den perfekte ting at lave for dig og din partner? Så kan du finde flere gode muligheder for glamping i Danmark her (reklamelink).

Uforglemmelige Oplevelser i Danmark for par - Glamping - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over nogle af de bedste og mest uforglemmelige oplevelser i Danmark for par.

Kan du anbefale andre gode og mindeværdige paroplevelser i Danmark? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Danmark:

• De 26 Bedste Oplevelser i Danmark

16 Action Oplevelser i Danmark

• De Bedste Sommerhusområder i Danmark

UNESCO-Seværdigheder i Danmark

… Eller læs alle artikler fra Danmark

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *