Helikoptertur i Danmark - Rejs Dig Lykkelig

Tag på Helikoptertur i Danmark

Drømmer du om at flyve højt over landskabet med de flotteste udsigter fra oven? Så kan du med fordel tage på en helikoptertur i Danmark.

Du kan prøve helikopterture over hele verden. Hvem drømmer for eksempel ikke om at tage på en helikoptertur over New York og Dubai? Det er simpelthen bare den ultimative oplevelse!

Det er desværre bare ikke altid muligt, at tage så langt væk hjemmefra. Men hvorfor så ikke få mindeværdige oplevelser hjemme i Danmark?

Heldigvis, findes der en lang række udbydere med forskellige helikopterture i Danmark. Her får du mulighed for at se det danske landskab fra oven og få en oplevelse for livet.

 

Min Helikoptertur i Danmark


For et par år siden, fik jeg muligheden for, at tage på en helikoptertur i Danmark med min far og lillebror. Vi kommer egentligt fra Herning, men min far havde fundet en helikoptertur i Silkeborg.

Vi stod på helikopteren på en mark lidt uden for byen, hvorefter den begyndte at stige lodret op i luften. Propellen snurrede højlydt, spændingen steg og suset i maven var stort. Nu var det endelig tid til, at prøve én af de oplevelser, som vi altid havde drømt om!

Helikopteren fløj højt over det naturskønne landskab med udsigt til Silkeborgsøerne, endeløse skove, marker og meget mere. Det var virkelig en flot og mindeværdig tur!

Helikopterturen varede egentligt kun i omkring 15 minutter. Selvom at vi sagtens kunne have brugt endnu længere tid deroppe, var det alligevel nok til at få en oplevelse for livet. Det var hvert fald 15 minutter, som vi aldrig vil glemme.

Min oplevelse - Rejs Dig Lykkelig

 

Tag på Helikoptertur i Danmark


Hvis du også drømmer om at opleve det danske landskab fra oven, kan du med fordel tage på en helikoptertur i Danmark. Det kan især anbefales, hvis du aldrig har prøvet det før!

Der findes en lang række udbydere, som tilbyder helikopterture i Danmark. Ja, faktisk kan du nærmest prøve det over hele landet.

I dag er det muligt at finde helikopterture, som ikke er frygteligt dyre. Eller okay… Det er selvfølgelig dyrt at give for eksempel 700 kr. pr. person for en oplevelse på 10-15 minutter. Men i forhold til, hvad du får for pengene, er det faktisk ikke så slemt. Det er virkelig det hele værd!

En anden mulighed er, at give en helikoptertur i julegave eller måske en ”bare-fordi” gave til en du holder af. Vi fik selv turen af min far – og det er helt klart én af de gaver som vi aldrig vil glemme.

Flyv højt over det danske landskab - Rejs Dig Lykkelig

 

Find din helikoptertur i Danmark


Hvis du er blevet overbevist om at tage på en helikoptertur i Danmark, skal du selvfølgelig også have bestilt en tur! Men hvor skal du lige gøre det henne?

Du kan med fordel finde en lang række gode helikopterture i Danmark her (reklamelink). Der er rigtig mange ture rundt omkring i landet til forskellige priser og med forskellige varigheder.

Helikoptertur i Danmark - Find en Helikoptertur i Danmark - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne artikel med en anbefaling til at tage på helikoptertur i Danmark. Har du allerede været på en helikoptertur? Hvis ja, hvor var det så henne af i verden? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Danmark:

• De Bedste Oplevelser i Danmark

• De Bedste Sommerhusområder i Danmark

• Uforglemmelige Oplevelser i Danmark for Par

• 16 Adrenalinfyldte Action Oplevelser i Danmark

… Eller læs alle artikler fra Danmark

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *