Action Oplevelser i Danmark - Faldskærmsudspring - Rejs Dig Lykkelig

Action Oplevelser i Danmark: 16 Adrenalin Oplevelser

Leder du efter dit livs fedeste oplevelse? Så er du simpelthen nødt til, at tjekke denne liste med nogle af de vildeste action oplevelser i Danmark.

Overalt i Danmark finder du vilde adrenalin oplevelser med alt fra fart og spænding til udfordringer og action.

Drømmer du om at flyve helikopter, dykke i havet, benytte våben eller køre i fede biler? Så er du landet det helt rette sted!

Herunder får du nemlig en liste over nogle af de vildeste og mest adrenalinfyldte action oplevelser i Danmark. Én ting er stensikkert, der er garanti for mindeværdige oplevelser for livet.

 

Action Oplevelser i Danmark:


1. Svæveflyvning

Har du altid drømt om, at svæve højt oppe i luften ved hjælp af naturens kræfter? Så har du rig mulighed for, at prøve det i et svævefly. Det foregår helt uden motor, så det er en lydløs og spændende oplevelse for livet.

Det lyder måske ganske fredeligt, men der kommer alligevel gang i adrenalinen, når svæveflyet slæbes op i luften ved hjælp af et motorfly.

Når du befinder dig højt oppe over landskabet, kan du se frem til smukke panoramaudsigter. Du kan finde oplevelser med svævefly her (reklamelink).

Svæveflyvning - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Pilot for en dag

Når nu vi er inde på, at svæve højt over landskabet i et fly, kan du også prøve at være pilot for en dag. Der er ikke mange mennesker som kan prale med, at have styret et fly. Men det har du altså muligheden for nu!

Du kan både prøve det i Jylland samt på Fyn og Sjælland. Køb billetter til at være pilot for en dag her (reklamelink).

 

3. Gokart

Kalder alle fartdjævle! Hvis du er til fart og spænding er der ingen tvivl om, at en køretur i gokart er blandt de bedste action oplevelser i Danmark.

Det er en super sjov aktivitet, hvis du gerne vil konkurrere med dine venner om, hvem der er bedst til at styre et vildt køretøj.

Du kan finde gokartcentre over alt i Danmark eller prøve følgende populære gokart-oplevelser (reklamelink).

Action Oplevelser i Danmark - Gokart - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Bridgewalking Lillebælt

Det er umuligt, at lave en liste over adrenalinfyldte action oplevelser i Danmark uden at nævne Bridgewalking over Lillebæltsbroen.

Her kan du gå på toppen af den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Det er altså højere end bridgewalking på Sydney Harbour Bridge i Australien!

Gåturen over Lillebæltsbroen byder på imponerende udsigter over landskabet fra et fugleperspektiv. Mærk vinden i håret og suget i maven, når broen ryster pga. togbanen og kørebanerne under dig.

 

5. Surfing

Har du altid drømt om, at prøve surfing? Så kan du faktisk prøve det flere forskellige steder rundt omkring i Danmark.

Ja, faktisk kan du prøve alverdens former for surfing såsom windsurfing, SUP-surfing eller bare ganske almindelig surfing. Du kan finde mange gode surfing-oplevelser i Danmark her (reklamelink).

Surfing - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Urban High Roping

Drømmer du om, at udfordre dig selv fysisk og psykisk? Så er du simpelthen nødt til, at prøve Urban High Roping på Refshaleøen i København.

Her stiger adrenalinen for alvor, når du bevæger dig rundt på rebbanerne i 50 meters højde. Ja, faktisk kan Urban High Roping endda prale med, at være verdens højeste High Roping bane!

Undervejs på turen bliver du mødt af 28 spændende forhindringer med forskellige sværhedsgrader. Køb billetter til Urban High Roping her (reklamelink).

 

7. Klatring

Hvis High Roping lyder lidt for intenst til dig, kan du også forsøge dig med klatring i lavere højder. Klatring er både en sjov og udfordrende sportslig aktivitet, som sagtens kan sætte gang i spændingen.

Der findes mange klatreparker rundt omkring i Danmark, hvor du kommer højt op i luften imens adrenalinen pumper afsted.

Du kan se et godt og varieret udvalg af forskellige klatreoplevelser i Danmark her (reklamelink).

Action Oplevelser i Danmark - Klatring - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Ballonflyvning

En af de vildeste action oplevelser i Danmark må simpelthen være, at svæve højt over jorden i en luftballon.

Det er både anderledes, spændende og helt specielt, at svæve i en kurv med den smukkeste panoramaudsigt over landskabet under dig. Du kan købe din oplevelse med ballonflyvning her (reklamelink).

 

9. Dykning

Vil du gerne prøve en speciel aktivitet udover det sædvanlige? Så bør du kraftigt overveje dykning! Her kommer du ned under havets overflade, hvor du kan opleve en helt anden verden og måske støde på havdyr.

Dykning i Danmark kan nok ikke helt sammenlignes med dykning i Det Røde Hav i Egypten og Great Barrier Reef i Australien.

Det er dog alligevel værd at opleve, hvis du altid har drømt om at prøve dykning. Du kan finde dykkeroplevelser i Danmark her (reklamelink).

Dykning - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Sportsbiler på racerbane

Elsker du fart over feltet? Så er det selvfølgelig fuldstændig oplagt, at prøvekøre en lækker sportsbil på en racerbane. Det er helt klart en af de fedeste action oplevelser i Danmark for enhver bilentusiast!

Der er mulighed for, at køre i alt fra Ferrari og Lamborghini til Porsche og Audi. Du kan finde vilde oplevelser med hurtige biler her (reklamelink).

 

11. Faldskærmsudspring

Du kan også prøve, at hoppe ud af et fly og opleve spændingen ved et frit fald fra flere kilometers højde. Det skulle give det vildeste adrenalinsus!

Faldskærmsudspring er en ekstremsport, men det er også en fantastisk naturoplevelse, hvor du får en mindeværdig svævetur med udsigt over landskabet under dig.

Hvis du er nybegynder er det en rigtig god idé, at vælge et tandemspring. Her har du nemlig en instruktør på ryggen. Du kan finde et stort udvalg af tandemspring her (reklamelink).

Er du ekstra modig? Så kan du også prøve et solospring, hvor du springer helt selv. Du kan finde solospring i Danmark her (reklamelink).

Action Oplevelser i Danmark - Faldskærmsudspring - Rejs Dig Lykkelig

 

12. Indoor skydiving

Har du ikke helt modet til, at springe ud fra et fly i flere kilometers højde? Så kan du også blot nøjes med, at prøve indoor skydiving.

Her får du muligheden for, at mærke det intense sus, det frie fald og følelsen af, at svæve rundt i luften – præcis ligesom du gør ved skydiving.

Den eneste forskel er bare, at du i stedet befinder dig inde i en vindtunnel. Køb billetter til Indoor skydiving her (reklamelink).

 

13. Skydning

Hvad enten du vil prøve pistolskydning, lerdueskydning, bueskydning eller noget helt fjerde, er der rig mulighed for, at prøve det flere steder i Danmark.

Der findes et stort udvalg af centre og foreninger rundt omkring i landet, hvor du kan teste dine skydeevner. Det er en rigtig sjov adrenalinfyldt aktivitet i Danmark, som med fordel kan prøves sammen med andre.

Skydning - Rejs Dig Lykkelig

 

14. RIB-safari

At tage på en RIB-safari er uden tvivl en af de bedste action oplevelser i Danmark for adrenalinjunkier.

Den lynhurtige RIB-båd har en tophastighed på omkring 110 km/t og kaster sig afsted på havets blå bølger. Der er virkelig fart på!

Det er også netop derfor, at det er en af de vildeste adrenalinoplevelser i Danmark. Undervejs er der mulighed for, at komme helt tæt på havets dyr.

De hurtige RIB-både kan nemlig sagtens bevæge sig forholdsvist lydløst henover havet. Det kræver blot, at motorerne kører på det laveste blus. Bestil din RIB-safari her (reklamelink).

 

15. Djævleræs

Hvis du er en vaskeægte bilentusiast er det næsten et must, at prøve Djævleræs i Nordjylland. Her kan du konkurrere med dine venner om, hvem der hurtigst når til målstregen på den mudrede bane.

Djævleræs er en utroligt sjov gruppeoplevelse med fart, spænding og masser af action. Du kan med fordel købe billetter til djævleræs her (reklamelink).

 

16. Helikoptertur

Leder du efter de mest mindeværdige action oplevelser i Danmark? Så bør du kraftigt overveje en helikoptertur.

Her kan du opleve larmen fra helikopterens propeller, mærke når den letter lodret op i luften og nyde de fantastiske udsigter over landskabet under dig.

En helikoptertur er uden tvivl en helt speciel oplevelse, som alle bør prøve mindst én gang i livet! Du kan finde et stort og varieret udvalg af populære helikopterture her (reklamelink).


Læs også: Tag på Helikoptertur i Danmark

Helikoptertur - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over nogle af de vildeste og mest adrenalinfyldte action oplevelser i Danmark. Hvilke af aktiviteterne har du allerede prøvet? Og hvilke drømmer du om at prøve i fremtiden? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Danmark:

Uforglemmelige Oplevelser i Danmark for Par

De 26 Bedste Oplevelser i Danmark

7 UNESCO-Seværdigheder i Danmark

Danmarks Bedste Sommerhusområder

… Eller læs alle artikler fra Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *