Action Oplevelser i Danmark - Faldskærmsudspring - Rejs Dig Lykkelig

Action Oplevelser i Danmark: 16 Adrenalin Oplevelser

Leder du efter dit livs fedeste oplevelse? Så er du simpelthen nødt til at tjekke denne liste med nogle af de vildeste action oplevelser i Danmark.

Overalt i Danmark finder du vilde adrenalin oplevelser med fart, spænding, udfordringer og action. Vil du flyve helikopter, dykke i havet, benytte våben eller køre i fede biler? Så er du kommet til det helt rette sted!

Her får du en liste over nogle af de vildeste og mest adrenalinfyldte action oplevelser i Danmark. Én ting er stensikkert, der er garanti for mindeværdige oplevelser for livet.

 

Action Oplevelser i Danmark:


1. Svæveflyvning

Har du altid drømt om at svæve højt oppe i luften ved hjælp af naturens kræfter? Så har du muligheden for at prøve det i et svævefly. Det foregår helt uden motor, så det er en lydløs og spændende oplevelse for livet.

Selvom at det lyder ganske fredeligt, kommer der alligevel gang i adrenalinen, når svæveflyet slæbes op i luften af et motorfly. Heroppe højt over landskabet, kan du se frem til smukke panoramaudsigter. Du kan finde oplevelser med svævefly her (reklamelink).

Svæveflyvning - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Pilot for en dag

Udover svæveflyvning, kan du også prøve at være pilot for en dag. Der er ikke mange som kan prale med at have styret et fly, men det har du altså muligheden for nu! Du kan både prøve det i Jylland samt på Fyn og Sjælland. Køb billetter til at være pilot for en dag her (reklamelink).

 

3. Gokart

Kalder alle fartdjævle! Hvis du er til fart og spænding er der ingen tvivl om, at en køretur i gokart er blandt de bedste action oplevelser i Danmark.

Det er en super sjov aktivitet, hvis du gerne vil konkurrere med dine venner om, hvem der er bedst til at styre et vildt køretøj. Du kan finde gokartcentre over alt i Danmark eller prøve følgende populære gokart-oplevelser (reklamelink).

Action Oplevelser i Danmark - Gokart - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking over Lillebæltsbroen skal selvfølgelig også med på listen over adrenalinfyldte action oplevelser i Danmark. Her kan du gå på toppen af den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Det er altså højere end bridgewalking på Sydney Harbour Bridge i Australien!

Turen over Lillebæltsbroen byder på imponerende udsigter over landskabet fra et fugleperspektiv. Mærk vinden i håret og suget i maven, når broen ryster pga. togbanen og kørebanerne under dig. Køb Bridgewalking over Lillebæltsbroen her (reklamelink).

 

5. Surfing

Har du altid drømt om at prøve surfing? Så har du faktisk muligheden for at prøve det flere steder i Danmark. Du kan prøve alverdens former for surfing såsom windsurfing, SUP-surfing eller bare ganske almindelig surfing. Find mindeværdige surfing-oplevelser i Danmark her (reklamelink).

Surfing - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Urban High Roping

Drømmer du om at udfordre dig selv fysisk og psykisk? Så er du simpelthen nødt til at prøve Urban High Roping på Refshaleøen i København. Her stiger adrenalinen for alvor, når du bevæger dig rundt på rebbanerne i 50 meters højde.

Ja, faktisk kan Urban High Roping prale med at være verdens højeste High Roping bane! Undervejs på turen bliver du mødt af 28 spændende forhindringer med forskellige sværhedsgrader. Køb billetter til Urban High Roping her (reklamelink).

 

7. Klatring

Hvis High Roping lyder lidt for intenst til dig, kan du også forsøge dig med klatring i lavere højder. Klatring er både en sjov og udfordrende sportslig aktivitet, som sagtens kan sætte gang i spændingen.

Der findes mange klatreparker rundt omkring i Danmark, hvor du kommer højt op i luften imens adrenalinen pumper afsted. Du kan se et godt udvalg af forskellige klatreoplevelser i Danmark her (reklamelink).

Action Oplevelser i Danmark - Klatring - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Ballonflyvning

En af de vildeste action oplevelser i Danmark må simpelthen være at flyve i en luftballon. Det er både anderledes, spændende og helt specielt at svæve i en kurv med den smukkeste panoramaudsigt over landskabet under dig. Du kan med fordel købe din oplevelse med ballonflyvning her (reklamelink).

 

9. Dykning

Hvis du gerne vil prøve en speciel aktivitet udover det sædvanlige, bør du kraftigt overveje dykning. Her kommer du ned under havets overflade, hvor du kan opleve en helt anden verden og måske støde på havdyr.

Dykning i Danmark kan nok ikke helt sammenlignes med dykning i Det Røde Hav i Egypten og Great Barrier Reef i Australien. Alligevel er det værd at opleve, hvis du altid har drømt om prøve dykning. Du kan finde dykkeroplevelser i Danmark her (reklamelink).

Dykning - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Sportsbiler på racerbane

Hvis du elsker fart over feltet, er det selvfølgelig oplagt at køre i en lækker sportsbil på en racerbane. Det er helt klart en af de fedeste action oplevelser i Danmark for enhver bilentusiast! Du kan bl.a. køre i en Ferrari, Lamborghini og Porsche. Find vilde oplevelser med hurtige biler her (reklamelink).

 

11. Faldskærmsudspring

Hop ud af et fly og oplev spændingen ved et frit fald fra flere kilometers højde. Det er det vildeste adrenalinsus! Faldskærmsudspring er en ekstremsport, men det er også en fantastisk naturoplevelse, hvor du får en mindeværdig svævetur med udsigt over landskabet under dig.

Som nybegynder er det en god idé at vælge tandemspring, hvor du har en instruktør på ryggen. Du kan finde et stort udvalg af tandemspring her (reklamelink). Hvis du er ekstra modig, kan du også prøve et solospring, hvor du springer helt selv. Du kan finde solospring i Danmark her (reklamelink).

Action Oplevelser i Danmark - Faldskærmsudspring - Rejs Dig Lykkelig

 

12. Indoor skydiving

Hvis du ikke helt har modet til at springe ud fra et fly i flere kilometers højde, kan du også bare nøjes med at prøve indoor skydiving.

Her får du muligheden for at mærke det intense sus, det frie fald og følelsen af at svæve rundt i luften præcis ligesom ved skydiving. Den eneste forskel er bare, at du i stedet befinder dig inde i en vindtunnel. Køb billetter til Indoor skydiving her (reklamelink).

 

13. Skydning

Uanset om du vil prøve pistolskydning, lerdueskydning, bueskydning eller noget helt fjerde, er der rig mulighed for at prøve det flere steder i Danmark. Overalt i landet findes der et stort udvalg af centre og foreninger, hvor du kan teste dine skydeevner. Det er en rigtig sjov adrenalinfyldt aktivitet i Danmark!

Skydning - Rejs Dig Lykkelig

 

14. RIB-safari

En anden af de bedste action oplevelser i Danmark for enhver adrenalinjunkie er RIB-safari. Den lynhurtige RIB-båd har en tophastighed på omkring 110 km/t og kaster sig afsted på havets blå bølger. Det går virkelig stærkt!

Det er også netop derfor, at det er en af de vildeste adrenalinoplevelser i Danmark. Undervejs er der mulighed for at komme helt tæt på havets dyr. RIB-bådene kan nemlig sagtens bevæge sig forholdsvist lydløst henover havet, hvis bare motorerne kører på laveste blus. Bestil din RIB-safari her (reklamelink).

 

15. Djævleræs

Hvis du er en vaskeægte bilentusiast er det næsten et must at prøve Djævleræs i Nordjylland. Her kan du konkurrere med dine venner om, hvem der hurtigst når til målstregen på den mudrede bane.

Djævleræs er en rigtig sjov gruppeoplevelse med fart, spænding og masser af action. Du kan med fordel købe din oplevelse med djævleræs her (reklamelink).

 

16. Helikoptertur

Hvis du leder efter de mest mindeværdige action oplevelser i Danmark, bør du kraftigt overveje en helikoptertur. Oplev larmen fra helikopterens propeller, mærk den lette lodret op i luften og nyd de fantastiske udsigter over landskabet nedenunder dig.

Der er ingen tvivl om, at en helikoptertur er en helt speciel oplevelse, som alle bør prøve mindst én gang i livet! Du kan finde et stort udvalg af populære helikopterture her (reklamelink).


Læs også: Tag på Helikoptertur i Danmark

Helikoptertur - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt på denne liste over nogle af de vildeste og mest adrenalinfyldte action oplevelser i Danmark. Hvilke af aktiviteterne har du allerede prøvet? Og hvilke drømmer du om at prøve i fremtiden? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Danmark:

… Eller læs alle artikler fra Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *