Sjove Oplevelser i London for Børn og Teenagere - Rejs Dig Lykkelig

18 Sjove Oplevelser i London for Børn og Teenagere

Leder du efter sjove ting at lave i London for børn og teenagere? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste oplevelser i London for børn og teenagere.

London er propfyldt med spændende seværdigheder og attraktioner for hele familien. Uanset om du er på storbyferie med børn, teenagere eller begge dele, er det simpelthen umuligt at komme til at kede sig!

Læs med her på rejsebloggen, og bliv inspireret til mange sjove oplevelser i London for børn og teenagere.

Listen dækker over alt fra underholdende forlystelsesparker og ikoniske attraktioner til gratis museer og udendørs aktiviteter.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til London (reklamelink)

Bestil hotel i London (reklamelink)

Bestil pakkerejse til London (reklamelink)

Bestil oplevelser i London (reklamelink)

 

Oplevelser i London for Børn og Teenagere:


1. Natural History Museum

Natural History Museum er et af de mest populære museer i London og er hjem til mere end 80 millioner genstande. Museets hovedattraktion består af et stort antal imponerende dinosaurskeletter og andre udstoppede dyr.

Når du besøger Natural History Museum kan du også opleve et simuleret jordskælv, lære om jordens naturlige kræfter, se millioner af insektarter og meget mere.

Det bedste af det hele er, at entréen er gratis! Vær dog opmærksom på, at det koster lidt at se udvalgte særudstillinger.

Sjove Oplevelser i London for Børn og Teenagere - Natural History Museum - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Science Museum

Science Museum ligger lige ved siden af Natural History Museum og er ligeledes gratis at besøge. Du skal dog endnu engang være opmærksom på, at det ikke er gratis at besøge visse specialudstillinger derinde.

Det populære teknologi- og videnskabsmuseum er fyldt med interaktive udstillinger, som gør det supersjovt at lære for alle aldre.

Det er også netop derfor, at det er en af de sjoveste oplevelser i London for hele familien – for store såvel som små.

 

3. Sejltur på Themsen

Floden Themsen slænger sig tværs gennem Londons centrum og er næsten umulig, at undgå under din storbyferie.

Hvis vejret tillader det, er det dermed et must, at tage på en bådtur med hele familien!

Undervejs kommer I forbi mange af de største must-see seværdigheder i London uden at skulle travle hele byen rundt. Du kan finde et stort udvalg af populære bådture i London her (reklamelink).


Læs også: 18 Must-See Seværdigheder i London

Bådtur på Themsen - Rejs Dig Lykkelig

 

4. London Dungeon

London Dungeon er kun egnet til større børn, teenagere og voksne, som trænger til lidt gys og spænding. Her kommer du med på en uhyggelig rejse gennem Londons mørke historie med alt fra seriemordere til uhyggelige forbrydelser.

Undervejs på turen bliver du mødt af professionelle skuespillere, uhyggelige fortællinger og uventede specialeffekter.

Det er altså bestemt ikke en attraktion for folk med sarte sjæle! Du kan købe billetter til London Dungeon her (reklamelink).

 

5. Legetøjsbutikker i London

London er propfyldt med gode legetøjsbutikker. Flere af dem er et besøg værd – også selvom I måske slet ikke har planer om, at købe noget!

Du kan f.eks. besøge Disney Store på Oxford Street samt M&M’s World og Lego Store på Leicester Square.

Det er selvfølgelig også et absolut must at besøge Hamleys, som er verdens største og ældste legetøjsbutik.

Butikken er beliggende på Regent Street og byder på flere etager med legetøj i lange baner. Ja, faktisk er butikken så stor imens der sker så meget, at det er nemt at få flere timer til at gå derinde.


Læs også: London Shopping Guide

Sjove Oplevelser i London for Børn og Teenagere - Hamleys - Rejs Dig Lykkelig

 

6. God’s Own Junkyard

God’s Own Junkyard er endnu en cool attraktion i London for teenagere. Her bliver du mødt af et gammelt varehus, som er fyldt til randen med farverige neonlys og vintageskilte. Det er et vaskeægte psykedelisk paradis!

Der hersker altså slet ingen tvivl om, at God’s Own Junkyard er blandt de bedste seværdigheder og oplevelser i London for teenagere.

Det bedste af det hele er, at det endda er gratis at besøge! Du skal dog være opmærksom på, at der kun er åbent i weekenderne.

 

7. Hop-on Hop-off Bustur

En anden af de bedste oplevelser i London for børn og teenagere – såvel som for resten af familien – er en bustur i en hop-on hop-off bus.

Det er en rigtig god måde at opleve byen på samtidig med, at I bliver transporteret rundt mellem seværdighederne. Du kan finde et stort udvalg af hop-on hop-off busser i London her (reklamelink).

Sjove Oplevelser i London for Børn og Teenagere - Hop-on Hop-off Bustur - Rejs Dig Lykkelig

 

8. London Eye

Det høje pariserhjul ved Themsen er et absolut must-see i London!

Med en højde på 135 meter, er det ikke bare Europas højeste pariserhjul, men også Londons næsthøjeste udsigtspunkt. Herfra er der en fantastisk panoramaudsigt over byens centrum!

Der hersker altså ingen tvivl om, at London Eye er en af de bedste oplevelser i London for hele familien.

Eftersom at det er en uhyre populær attraktion er det en rigtig god idé, at forudbestille dine billetter til London Eye (reklamelink) hjemmefra.


Læs også: London Bucketlist: 60+ Oplevelser i London

Sjove Oplevelser i London for Børn og Teenagere - London Eye - Rejs Dig Lykkelig

 

9. KidZania

KidZania er et indendørs legeland, som henvender sig til børn i alderen fra 4 til 14 år. Det skal forestille en lille miniby, som er styret af børn.

Her kan de prøve kræfter med mere end 60 forskellige jobs, som inkluderer alt fra brandmand, politimand og læge til pilot, journalist og sanger.

Der er lagt op til en sjov og lærerig dag, hvor børnene bliver klogere på forskellige jobs samtidig med, at de samarbejder med andre børn.

Når du har købt billetter til KidZania (reklamelink), har børnene fri adgang til legelandets aktiviteter i 4 timer.

 

10. Harry Potter Studios

Hvis der er en vaskeægte Harry Potter-fan i familien er det simpelthen et must, at besøge Warner Bros Studio lidt uden for byen.

Det er nemlig dem, der står bag Harry Potter-filmene! Inde i filmstudiet kan du få et helt unikt indblik i skabelsen af Harry potter.

Warner Bros Studio er en af de mest populære seværdigheder og oplevelser i London, så du er nødt til at bestille billetter på forhånd. Du kan finde et stort udvalg af populære dagsture til Warner Bros Studio her (reklamelink).

Harry Potter Studios - Rejs Dig Lykkelig

 

11. Se et show i Londons West End

Londons teaterdistrikt er kendt for sine mange teatre med nogle af verdens bedste musicals, forestillinger og balletter. Der findes mange musicals og forestillinger, som er egnet til hele familien.

Nogle af de bedste musicals i London for børn og unge er Lion King, Aladdin, Wicked og Mathilda. Få et overblik over Londons shows her.

 

12. Vagtskiftet ved Buckingham Palace

En af de bedste oplevelser i London for børn og teenagere er vagtskiftet ved Buckingham Palace, som er Kong Charles III’s officielle bopæl.

Vagtskiftet finder sted foran slottet på udvalgte dage kl. 11.00. Du kan se tiderne for vagtskiftet her.


Læs også: 12 Fortryllende Slotte i London og Omegn

Vagtskiftet foran Buckingham Palace - Rejs Dig Lykkelig

 

13. ArcelorMittal Orbit

En af de bedste seværdigheder og oplevelser i London for eventyrlystne teenagere er ArcelorMittal Orbit. Denne 114,5 meter høje skulptur fungerer også som et observationstårn, hvorfra der er en fantastisk udsigt.

Nå ja, og så byder ArcelorMittal Orbit selvfølgelig også lige på verdens højeste og længste tunnelrutsjebane!

Rutsjebanen er 178 meter lang, snor og drejer sig 12 gange og når en hastighed på op til 24 kilometer i timen! Du kan købe billetter til ArcelorMittal Orbit her (reklamelink).


Læs også: 14 Smukke Udsigtspunkter i London

 

14. Spisesteder for børn og teenagere

Der findes rigtig mange gode spisesteder i London, men nogle er bare mere børne- og teenagervenlige end andre. Et stort hit for børn er Rainforest Cafe, som er en café, der er eventyrligt indrettet som en regnskov.

De fleste teenagere vil derimod elske at besøge caféerne EL&N og Peggy Porschen.

Der er også rig mulighed for, at drikke traditionel eftermiddagste i børnehøjde rundt omkring i London. Du kan f.eks. besøge Sketch eller nyde eftermiddagste på en bustur (reklamelink).

Spisesteder - Rejs Dig Lykkelig

 

15. Shrek’s Adventure

Hvis dine børn er vilde med Shrek er I simpelthen nødt til, at besøge Shrek’s Adventure. Denne sjove familievenlige attraktion er blandt de bedste oplevelser i London for børn!

I Kongeriget Langt Langt Borte, er jeres mission af finde Shrek. Undervejs bliver I mødt af sjove live shows, spændende fortællinger, en 4D forlystelse, dramatiske specialeffekter og meget mere.

Hvis du gerne vil besøge den eventyrlige attraktion, kan du købe billetter til Shrek’s Adventure her (reklamelink).

 

16. Thorpe Park

Thorpe Park er en populær forlystelsespark, som ligger omkring 40 kilometer vest for Londons centrum. Her er der mere end 30 sjove forlystelser, attraktioner og shows for hele familien.

I Thorpe Park kan du f.eks. besøge Angry Birds Land eller prøve verdensklasse forlystelser med alt fra hurtige rutsjebaner til rolige karruseller.


Læs også: Rejseguide til London

Sjove Oplevelser i London for Børn og Teenagere - Thorpe Park - Rejs Dig Lykkelig

 

17. Madame Tussauds

Madame Tussauds er et voksmuseum med mere end 300 naturtro voksfigurer af berømte og kongelige fra hele verden.

Her kan du hænge ud med berømtheder som Barack Obama, One Direction, Michael Jackson, Prinsesse Diana, Justin Bieber og Hitler.

Udover voksfigurer byder museet også på et uhyggeligt rædselsrum, en taxatur gennem Londons historie og en Marvel Super Heroes 4D-film. Køb billetter til Madame Tussauds London her (reklamelink).

 

18. Crystal Palace Park

Crystal Palace Park er en super hyggelig park i London, som er perfekt til børnefamilier.

Her kan I møde enorme dinosaurskulpturer, som lurer bagved træerne til stor begejstring for børnene. Det var faktisk verdens første dinosaurskulpturer!

Parken byder desuden også på en victoriansk forhistorisk temapark, en stor labyrint, sjove legepladser og en engelsk landskabshave. Der er også flere søer, hvoraf den største byder på udlejning af pedalbåde.


Læs også: 11 Skønne Parker i London

Sjove Oplevelser i London for Børn og Teenagere - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over nogle af de bedste og sjoveste oplevelser i London for børn og teenagere.

Hvad er dine børns favoritoplevelser i London? Kan du anbefale andre sjove aktiviteter i London for børn og teenagere? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra London:

• 18 Must-See Seværdigheder i London

• Rejseguide til London

• London Bucketlist: 60+ Oplevelser i London

Shopping Guide til London

… Eller læs alle artikler fra London eller England

Planlæg din storbyferie i London:

Bestil fly til London (reklamelink)

Bestil hotel i London (reklamelink)

Bestil pakkerejse til London (reklamelink)

Bestil biludlejning i London (reklamelink)

Bestil oplevelser i London (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *