Berlin Shopping Guide: De Bedste Steder til Shopping i Berlin

Leder du efter shopping i Berlin? Glem ikke at tjekke denne guide med en liste over de bedste steder til shopping i Berlin, Tyskland.

Shopping i Berlin er blandt Europas bedste. Den tyske hovedstad er et sandt modemekka, der aldrig skuffer. Her finder du alt fra store shoppingcentre og stormagasiner til markeder og gågader med designerbutikker, modebutikker, vintagebutikker og meget mere. Udvalget af shopping muligheder i Berlin er enormt med noget til enhver smag – selv for den mest krævende shopper.

Hvis du planlægger en storbyferie i Berlin, skal du blive hængende her på siden lidt endnu. Her får du en guide med en liste over de bedste steder til shopping i Berlin, Tyskland. Vær opmærksom på at mange butikker i Berlin har lukket om søndagen.

 

De Bedste Steder til Shopping i Berlin:


1. Kurfürstendamm

Det absolut bedste sted til shopping i Berlin er uden sammenligning på Kurfürstendamm, der også går under navnet Ku’damm. Med en længde på 3,5 kilometer er det ikke bare den længste, men også den mest populære shoppinggade i Berlin.

Kurfürstendamm ligger i Vestberlin og byder på alt fra modebevidste mærkevareforretninger og designerbutikker til specialbutikker og superstores. Her kan du shoppe i butikker som H&M, Zara, Adidas, Louis Vuitton, Cartier og mange andre. På Kurfürstendamm er der virkelig noget til enhver type shopper.

De Bedste Steder til Shopping i Berlin - Kurfürstendamm - Rejs Dig Lykkelig

 

2. KaDeWe

KaDeWe er en forkortelse for Kaufhaus des Westens og er et enormt stormagasin i Berlin. Ja, faktisk er det SÅ stort, at det er et af Europas største stormagasiner. KaDeWe byder på hundredtusindvis af varer, der er spredt udover flere etager og dækker et areal på mere end 60.000 kvadratmeter.

De mange varer består primært af dyre designermærker med alt fra tøj og makeup til legetøj og brugskunst. Det er dermed ikke ligefrem det billigste sted til shopping i Berlin. Glem ikke at besøge den store delikatesseafdeling på 6. etage, hvor der venter udsøgte smagsoplevelser.


Læs også: 31 Must-See Seværdigheder i Berlin3. Mall of Berlin

Mall of Berlin er ét af Berlins største og nyeste shoppingcentre. Her finder du mere end 270 butikker fordelt på flere etager. Det populære shoppingcenter byder ikke kun på kendte internationale mærkevarebutikker, men også på lokale tyske butikker, som du måske aldrig har hørt om før.

I Mall of Berlin, kan du finde alt fra Hugo Boss, Calvin Klein, Armani og Levis til Adidas, H&M, Zara, Deichmann og Foot Locker. På den øverste etage, er der desuden et stort madområde med et bredt udvalg af spisesteder.

Mall of Berlin - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Mauerpark loppemarked

Det mest kendte loppemarked i Berlin hedder Flohmarkt im Mauerpark og afholdes hver søndag i Mauerpark. Her kan du finde alverdens loppefund i et stort antal boder, der sælger alt fra tøj og tasker til møbler og antikviteter. Hvis du trænger til at få genopladet din energi undervejs, kan du med fordel besøge én af de mange foodtrucks.

 

5. Alexanderplatz

Alexanderplatz er én af de mest livlige pladser i Berlin og domineres af byens høje TV-tårn. Udover attraktioner, byder pladsen også på mange gode butikker. Du kan bl.a. shoppe i Primark, der er et must for unge mennesker. Her kan du finde basisvarer til ekstremt billige priser. Derudover kan du også finde butikker som Uniqlo, New Yorker og Decathlon samt stormagasinet Galeria Kaufhof.


Læs også: 11 Fantastiske Udsigtspunkter i Berlin

De Bedste Steder til Shopping i Berlin - Alexanderplatz - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Alexa

Tæt på Alexanderplatz, finder du Alexa, der er et af de absolut mest populære steder til shopping i Berlin. Det store shoppingcenter byder på 180 butikker og spisesteder, der er spredt udover mere end 56.000 kvadratmeter på flere etager.

Her finder du alt fra internationale mærkevarebutikker til mindre kendte tyske butikker. Du kan svinge kreditkortet i Mango, ONLY, Tommy Hilfiger, MAC, Tamaris, Zara, Søstrene Grene, Change, H&M, Media Markt, The Body Shop og mange andre butikker. Hvis sulten melder sig, kan du lægge vejen forbi centrets food court.


Læs også: Rejseguide til Berlin

 

7. Designer Outlet Berlin

En halv times kørsel fra Berlin, finder du Designer Outlet Berlin, der officielt hedder McArthurGlen designer outlet Berlin. Den charmerende lille outletlandsby byder på en lang række butikker med mere end 100 lækre designermærker til billige priser.

De mange butikker sælger ud af deres produkter fra sidste sæsons kollektioner og giver store rabatter. Du kan som regel spare mellem 30 til 70 % i forhold til normalprisen. Butikkerne i Designer Outlet Berlin inkluderer Michael Kors, Adidas, Ecco, Superdry, Timberland, Calvin Klein, Bruno Banani og mange andre.

Designer Outlet Berlin - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Friedrichstrasse

Et af de mest populære steder til shopping i Berlin, er på Friedrichstrasse i centrum af den tyske hovedstad. Det er én af Berlins mest eksklusive shoppinggader og er proppet med eksklusive designerbutikker. I den ene ende af gaden, finder du dog også billige genbrugsbutikker.

Friedrichstrasse byder bl.a. på stormagasinet Galeries Lafayette, der er et fransk modehus med luksusvarer. Der er også en madafdeling med mange lækre franske specialiteter. Du må heller ikke glemme at smutte forbi det eksklusive Quartier 206 og den enorme boghandel Dussmann.


Læs også: Guide til Offentlig Transport i Berlin9. Bikini Berlin

Bikini Berlin ligger lige ved siden af Berlin Zoo og er et anderledes shoppingcenter med 70 trendy pop-up butikker med jævnlige udskiftninger. Centret har fokus på upcoming iværksættere, designere og kunstnere, der kun lejer sig ind i korte perioder ad gangen.

Når du besøger Bikini Berlin, kan du altså næsten altid være stensikker på, at finde nye spændende butikker. Der er desuden flere gode spisesteder med udsigt til dyrene i Berlin Zoo. Bikini Berlin er uden tvivl et moderne center til shopping i Berlin, hvor der er fokus på kvalitet og bæredygtighed.

 

10. Hackescher Markt og Kreuzberg

Hackescher Markt og Kreuzberg er et par charmerende og trendy områder i Berlin med et stort antal små butikker, caféer og restauranter. Det er de perfekte steder til shopping i Berlin, hvis du er på udkig efter unikke og edgy modebutikker med tøj og tilbehør, der ikke ses alle andre steder.

Smut en tur forbi Hackesche Höfe, der består af flere sammenhængende baggårde med mange hyggelige små butikker og spisesteder. Du må heller ikke glemme at slentre en tur ned ad de livlige og trendy gader, Rosenthaler Strasse, Oranienburger Strasse og Bergmannstrasse.


Læs også: Guide til Distrikter og Bydele i Berlin

 

11. Potsdamer Platz Arkaden

Potsdamer Platz Arkaden ligger ved Potsdamer Platz og er en lang overdækket butiksarkade i tre etager. Den centrale placering er medvirkende til, at det er ét af de mest populære steder til shopping i Berlin. Her finder du omkring 90 butikker, der spænder over alt fra internationale mærker til lokale tyske mærker. Potsdamer Platz Arkaden byder desuden på flere udmærkede restauranter og caféer.

De Bedste Steder til Shopping i Berlin - Potsdamer Platz - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i Berlin. Hvad er dine favoritsteder til shopping i Berlin? Hvilke af stederne vil du helst besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Berlin:

… Eller læs alle artikler fra Berlin eller Tyskland

Planlæg din storbyferie i Berlin:

Bestil fly til Berlin på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil biludlejning i Berlin på Discovercars.dk (reklamelink)

Bestil oplevelser i Berlin på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.