Berlin Shopping Guide: De Bedste Steder til Shopping

Leder du efter shopping i Berlin? Glem ikke at tjekke denne guide med en liste over de bedste steder til shopping i Berlin, Tyskland.

Shopping i Berlin er blandt Europas bedste. Her finder du alt fra store shoppingcentre og stormagasiner til markeder og gågader med designerbutikker, modebutikker, vintagebutikker og meget mere.

Udvalget af shopping muligheder i Berlin er enormt med noget til enhver smag – selv for den mest krævende shopper!

Hvis du planlægger en storbyferie i Berlin, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en guide med en liste over de bedste steder til shopping i Berlin, Tyskland.

Vær opmærksom på, at mange butikker i Berlin har lukket om søndagen.

Artiklen fortsætter under boksen.

Planlæg din storbyferie i Berlin:

Bestil fly til Berlin (reklamelink)

Bestil hotel i Berlin (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Berlin (reklamelink)

Bestil biludlejning i Berlin (reklamelink)

Bestil oplevelser i Berlin (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i Berlin:


1. Kurfürstendamm

Det absolut bedste sted til shopping i Berlin er uden sammenligning på Kurfürstendamm, som også går under navnet Ku’damm.

Med en længde på 3,5 kilometer er det ikke bare den længste, men også den mest populære shoppinggade i Berlin.

Kurfürstendamm ligger i Vestberlin og byder på alt fra modebevidste mærkevareforretninger og designerbutikker til specialbutikker og superstores.

Her kan du svinge kreditkortet i butikker som H&M, Zara, Adidas, Louis Vuitton, Cartier og mange andre. Kurfürstendamm byder virkelig på noget til enhver type shopper!

De Bedste Steder til Shopping i Berlin - Kurfürstendamm - Rejs Dig Lykkelig

 

2. KaDeWe

KaDeWe er en forkortelse for Kaufhaus des Westens og er et enormt stormagasin i Berlin. Ja, faktisk er det så stort, at det er et af Europas største stormagasiner.

I KaDeWe finder du hundredtusindvis af varer, der er spredt udover flere etager og dækker et areal på mere end 60.000 kvadratmeter.

De mange varerer består primært af dyre designermærker med alt fra tøj og makeup til legetøj og brugskunst. Det er dermed ikke ligefrem det billigste sted til shopping i Berlin!

Glem forresten heller ikke, at besøge den store delikatesseafdeling på 6. etage. Her venter der dig udsøgte smagsoplevelser.


Læs også: 31 Must-See Seværdigheder i Berlin

 

3. Mall of Berlin: Shopping i Berlin

Mall of Berlin er et af Berlins største og nyeste shoppingcentre. Her finder du mere end 270 butikker fordelt på flere etager.

Det populære shoppingcenter byder ikke kun på kendte internationale mærkevarebutikker, men også på lokale tyske butikker, som du måske aldrig har hørt om tidligere.

I Mall of Berlin finder du alt fra Hugo Boss, Calvin Klein, Armani og Levis til Adidas, H&M, Zara, Deichmann og Foot Locker. På den øverste etage, er der desuden et stort madområde med et bredt udvalg af spisesteder.

Mall of Berlin - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Mauerpark loppemarked

Det mest kendte loppemarked i Berlin hedder Flohmarkt im Mauerpark og afholdes hver søndag i Mauerpark.

Her finder du alverdens loppefund i en lang række boder, der sælger alt fra tøj og tasker til møbler og antikviteter. Hvis du trænger til at få genopladet din energi undervejs, kan du med fordel besøge én af de mange foodtrucks.

 

5. Alexanderplatz

Alexanderplatz er en af de mest livlige pladser i Berlin og domineres af byens høje TV-tårn. Udover attraktioner, byder pladsen også på mange gode butikker.

Du kan bl.a. shoppe i Primark, som er et must for unge mennesker. Her finder du basisvarer til ekstremt billige priser. Derudover kan du også finde butikker som Uniqlo, New Yorker og Decathlon samt stormagasinet Galeria Kaufhof.


Læs også: 11 Fantastiske Udsigtspunkter i Berlin

De Bedste Steder til Shopping i Berlin - Alexanderplatz - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Alexa: Shopping i Berlin

Tæt på Alexanderplatz finder du Alexa, som er et af de mest populære steder til shopping i Berlin.

Det store shoppingcenter byder på 180 butikker og spisesteder, der er spredt udover mere end 56.000 kvadratmeter på flere etager.

Her finder du både internationale mærkevarebutikker og mindre kendte tyske butikker. Sving kreditkortet i Mango, ONLY, Hilfiger, Tamaris, Zara, Søstrene Grene, Change, H&M, Media Markt, The Body Shop og mange andre butikker.

Hvis sulten melder sig undervejs, kan du lægge vejen forbi centrets food court.


Læs også: Rejseguide til Berlin

 

7. Designer Outlet Berlin

Designer Outlet Berlin ligger omkring en halv times kørsel fra Berlin og hedder officielt McArthurGlen Designer Outlet Berlin.

Den charmerende lille outletlandsby byder på en lang række butikker med mere end 100 lækre designermærker til billige priser.

De mange butikker sælger ud af deres produkter fra sidste sæsons kollektioner og giver store rabatter. Du kan som regel spare mellem 30 til 70 % i forhold til normalprisen.

Butikkerne i Designer Outlet Berlin inkluderer bl.a. Michael Kors, Adidas, Ecco, Superdry, Timberland, Calvin Klein, Bruno Banani og mange andre.

Designer Outlet Berlin - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Friedrichstrasse

Et af de mest populære steder til shopping i Berlin, er på Friedrichstrasse i centrum af den tyske hovedstad.

Det er en af Berlins mest eksklusive shoppinggader og er proppet med eksklusive designerbutikker. I den ene ende af gaden, finder du dog også billige genbrugsbutikker.

Friedrichstrasse byder bl.a. på stormagasinet Galeries Lafayette, som er et fransk modehus med luksusvarer. Der er også en madafdeling med mange lækre og velsmagende franske specialiteter.

Du må heller ikke glemme at smutte en tur forbi det eksklusive Quartier 206 og den enorme boghandel Dussmann.


Læs også: Guide til Offentlig Transport i Berlin

 

9. Bikini Berlin: Shopping i Berlin

Bikini Berlin ligger lige ved siden af Berlin Zoo og er et anderledes og unikt shoppingcenter. Her er der 70 trendy pop-up butikker med regelmæssige udskiftninger.

Centret har nemlig fokus på up coming iværksættere, designere og kunstnere, som kun lejer sig ind i korte perioder ad gangen.

Når du besøger Bikini Berlin, kan du altså næsten altid være stensikker på, at finde nye spændende butikker. Der er desuden flere gode spisesteder med udsigt til dyrene i Berlin Zoo.

Bikini Berlin er uden tvivl et moderne shopping center i Berlin, hvor der er fokus på kvalitet og bæredygtighed.

 

10. Hackescher Markt og Kreuzberg

Hackescher Markt og Kreuzberg er et par charmerende og trendy områder i Berlin med et stort udvalg af små butikker, caféer og restauranter.

Det er de perfekte steder til shopping i Berlin, hvis du er på udkig efter unikke og edgy modebutikker. Her finder du nemlig tøj og tilbehør, som ikke ses alle andre steder.

Smut en tur forbi Hackesche Höfe, som består af flere sammenhængende baggårde med mange hyggelige små butikker og spisesteder.

Du må heller ikke glemme at slentre en tur ned ad de livlige og trendy gader, Rosenthaler Strasse, Oranienburger Strasse og Bergmannstrasse.


Læs også: Guide til Distrikter og Bydele i Berlin

 

11. Potsdamer Platz Arkaden

Potsdamer Platz Arkaden ligger ved Potsdamer Platz og er en lang overdækket butiksarkade i tre etager.

Den centrale placering er medvirkende til, at det er et af de bedste og mest populære steder til shopping i Berlin.

Her finder du omkring 90 butikker, der spænder over alt fra internationale tøjmærker til tyske tøjmærker. Potsdamer Platz Arkaden byder desuden på flere udmærkede restauranter og caféer.

De Bedste Steder til Shopping i Berlin - Potsdamer Platz - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i Berlin. Hvad er dine favoritsteder til shopping i Berlin? Hvilke af stederne vil du helst besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Berlin:

Rejseguide til Berlin

31 Must-See Seværdigheder i Berlin

Guide til Offentlig Transport i Berlin

Guide til de Bedste Steder at bo i Berlin

… Eller læs alle artikler fra Berlin eller Tyskland

Planlæg din storbyferie i Berlin:

Bestil fly til Berlin (reklamelink)

Bestil hotel i Berlin (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Berlin (reklamelink)

Bestil biludlejning i Berlin (reklamelink)

Bestil oplevelser i Berlin (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *