11 bedste steder til shopping i Miami - Rejsdiglykkelig.dk

11 bedste steder til shopping i Miami

Miami er kendt for den skønne amerikanske sol der bager ned på din hud, de kilometerlange sandstrande, de vilde strandfester og de ubegrænsede muligheder for shopping. Det er slet ikke så svært at forstå hvorfor, at Miami er en af de mest elskede feriedestinationer i USA. Miami har nemlig det hele – og mere til.

Der er ingen tvivl om, at shopping i Miami er blandt verdens bedste. Du kan finde alt fra outlet centre, gågader, shoppingcentre og markedspladser til selvstændige butikker, pop-up butikker og hele distrikter, der er afsat til shopping. Mulighederne er uendelige og det kan være en god idé, at afsætte mindst en hel dag til shopping i Miami. Men hvor skal du dog starte? Det kan du finde ud af i denne guide til de 11 bedste steder til shopping i Miami.


Læs også: Rejseguide til MiamiLincoln Road

Lincoln Road er en af USA’s ældste gågader og er det mest populære sted til shopping i Miami. Her finder du et af de bredeste udvalg af butikker i byen. Du kan nøjes med at vindues shoppe foran dyre designerbutikker eller svinge kreditkortet i billigere modebutikker. Du kan finde flere kendte butikskæder såsom H&M, Zara, Forever21, Nike, Victoria’s Secret, Superdry, Macy’s og Apple.

Den berømte gågade er ikke kun spækket med et utal af butikker, men også mere end 50 spisesteder. Der er derfor rig mulighed for at få en bid mad, hvis sulten melder sig. Lincoln Road ligger i South Beach og er i gåafstand til mange af hotellerne i det populære ferieområde.

 

Bal Harbour Shops

Bal Harbour Shops er et af de smukkeste og mest luksuriøse indkøbscentre i Miami. Her kan du være heldig at spotte en berømthed på shopping i de glamourøse omgivelser. Store berømtheder såsom Jennifer Lopez, Kim Kardashian og Kanye West har Bal Harbour Shops, som deres foretrukne indkøbscenter i Miami.

Bal Harbour Shops er enhver luksus-shoppers drøm og du kan næsten finde enhver designerbutik. Butikkerne i indkøbscentret inkluderer Chanel, Gucci, Prada, Dior, Versace, Fendi, Hermes, Tom Ford, Jimmy Choo, Valentino, Saks Fifth Avenue, Tiffany, Rolex og mange flere! Hvis dit budget ikke rækker til svinedyre designervarer, kan du også bare nøjes med at vinduesshoppe og nyde de smukke omgivelser.

11 bedste steder til shopping i Miami - Bal Harbour Shops - Rejsdiglykkelig.dk

 

Dolphin Mall

Dolphin Mall er et indendørs indkøbscenter med mere end 240 butikker, flere gode restauranter og et underholdningscenter med en biograf. Her kan du finde shopping for hele familien til rimelige priser. Der er flere kendte butikker såsom Hugo Boss, Zara, Forever21,  Calvin Klein og H&M.

Der er ofte overfyldt med mennesker i Dolphin Mall, men det er der en god grund til. Hvad kan man næsten forvente, når hundredevis af populære butikker er samlet under et tag? Du kan typisk undgå de værste menneskemængder, hvis du kommer på en hverdag og helst om formiddagen.

 

Sawgrass Mills

Sawgrass Mills er et kæmpestort outlet center, der er formet som en alligator og har mere end 350 butikker. Det er et af de største shoppingcentre i USA og er cirka 3 kilometer langt. Det er nemt at bruge mange timer derinde og du bør virkelig sætte god tid af! Det er også vigtigt, at du har behagelige sko på, da det er et enormt center.

Du kan spare op til 75% på mærkevarer såsom Nike, Converse, Calvin Klein, Hugo Boss, Ralph Lauren, Superdry, DKNY, Versace, Saint Laurent, Tommy Bahama og Jimmy Choo. Der er tilbud alle vegne og det er svært, at stå imod de billige discountpriser. Sawgrass Mills ligger omkring 30 minutters kørsel udenfor Miami, men det er køreturen værd.Bayside Marketplace

Bayside Marketplace er et udendørs indkøbscenter med mere end 150 butikker, restauranter og caféer. Det er beliggende få skridt fra Miami Downtown og har udsigt over en smuk havnefront. Atmosfæren er hyggelig og afslappende, og det er svært ikke at nyde sin tid her.

Her er der rig mulighed for at shoppe i internationale kædebutikker og stormagasiner, specialbutikker og souvenirbutikker. Du kan shoppe i kendte butikker såsom Foot Locker, Crocs, Skechers, Gap, Guess, GameStop og Harley Davidson. Bayside Marketplace byder også på flere afslappende restauranter med udsøgt mad og underholdning.

11 bedste steder til shopping i Miami - Bayside Marketplace - Rejsdiglykkelig.dk

 

Miami Design District

I løbet af få år er Miami Design District blevet Floridas tropiske svar på Rodeo Drive i Los Angeles. Her ligger eksklusive designerbutikker side om side med showrooms. Du kan finde store flagskibsbutikker såsom Prada, Louis Vuitton, Christian Louboutin og Hermes. Men du kan også købe luksusmærker såsom Hublot, Rolex, Cartier, Burberry, Bvlgari, Marc Jacobs og mange flere.

Det kommer nok ikke bag på dig, at det er ekstremt dyrt at shoppe her og du skal have guldkortet frem. Det er heller ikke ligefrem billigt, at spise på de dyre restauranter i området. Hvis du ikke er en eller anden rigmand, kan du jo også bare nøjes med at vinduesshoppe og beundre de eksklusive butikker.

 

Aventura Mall

Aventura Mall er det største indkøbscenter i Florida og kan prale med mere end 300 butikker. Det ligger teknisk set ikke i Miami, men i Aventura, som kun er en kort køretur derfra. Dette massive indkøbscenter henvender sig både til dem, der vil købe dyre luksusvarer og dem der vil købe mere budgetvenligt. Der er med andre ord noget til enhver type shopper.

Aventura Mall byder på dyre designerbutikker såsom Louis Vuitton, Burberry, Jimmy Choo, Calvin Klein og Fendi. Men du kan også finde budgetvenlige butikker såsom H&M, Topshop, Topman, Zara, Adidas, Banana Republic og Ann Taylor. Der er selvfølgelig også et utal af spisesteder og underholdningsmuligheder. Hvis du ikke får købt noget i Aventura Mall, er du så overhovedet en ægte shopper?


Læs også: 14 oplevelser i Miami

 

CocoWalk

CocoWalk ligger i hjertet af Coconut Grove og er et smukt udendørs shoppingcenter med lidt butikker, restauranter og underholdning. Her finder du en god blanding af internationale og lokale butikker, men du skal ikke forvente, at der er mange at vælge imellem.

Det er stadig et yderst populært shoppingcenter, selvom at der ikke er et enormt udbud af butikker. Det skyldes måske at shopping bare er starten på alle de ting, som at du kan lave i centret. Der er nemlig også et stort udvalg af gode spisesteder og mange muligheder for underholdning i CocoWak.

11 bedste steder til shopping i Miami - CocoWalk - Rejsdiglykkelig.dk

 

Miracle Mile

Miracle Mile er en eksklusiv shoppinggade med mere end 200 butikker og over 50 restauranter, der ligger side om side med kunstgallerier, teatre og barer. Her kan du finde mange dyre designerbutikker, men du kan også finde mere budgetvenlige butikker såsom Ross Dress for Less.

Den populære shoppinggade er desuden spækket med brudebutikker og det er den ultimative destination, hvis du har et bryllup, der venter lige om hjørnet. Du kan også finde et bredt udvalg af saloner, kurbade, smykkebutikker og boligbutikker, som tilbyder produkter og service af højeste kvalitet. Det er en god destination til en aftentur i smukke omgivelser, hvor du har rig mulighed for at shoppe, spise og blive underholdt.

 

Dadeland Mall

Dadeland Mall er endnu et stort indendørs indkøbscenter med mere end 185 butikker og restauranter. De fleste af butikkerne ligger i mellemklassen og det behøver derfor ikke ødelægge hele rejsebudgettet, når du skal shoppe. Det er jo selvfølgelig ikke til at vide, om du kan kontrollere din trang til at shoppe i det gode udvalg af butikker.

Et af de helt store trækplastre i Dadeland Mall er Macy’s, som er Floridas største af sin slags. Men du kan også shoppe i butikker såsom Saks Fifth Avenue, Nordstrom, Victoria’s Secret, Montblanc, American Eagle, Michael Kors, Urban Outfitters, Hugo Boss, Adidas, Loft, Pandora, Disney, Zara, Hollister, Lego og Foot Locker. Der er også mange gode restauranter og fastfoodkæder, hvis sulten melder sig. Du må ikke glemme Dadeland Mall, hvis du skal på shopping i Miami.The Falls

The Falls er et udendørs indkøbscenter med mere end 100 butikker, flere gode spisesteder og sjove muligheder for underholdning. I midten af centret er der en smuk og fredfyldt oase med vandfald og tropiske palmer, hvoraf navnet ”The Falls” stammer fra.

Det smukke indkøbscenter byder på butikker såsom Bloomingdale’s, Macy’s, Gap, Loft, Victoria’s Secret, Swarovski, Hollister, Build a Bear og Apple. En af de mest bemærkelsesværdige butikker i centret er American Girl, som er den eneste i Miami. Det er en drøm for enhver lille pige, der elsker dukker. Der er også en butik til dukkehår og en bistro, hvor mennesker og deres dukker kan spise. The Falls byder også på mange andre gode spisesteder, der er lidt mere normale.

11 bedste steder til shopping i Miami - The Falls - Rejsdiglykkelig.dk

Planlægger du en rejse til Florida? Du vil måske også kunne lide disse artikler:
Bestil fly til Miami på Momondo.dk (Reklamelink)

Bestil biludlejning i Miami på Discovercars.dk (Reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.