11 bedste steder til shopping i Miami - Rejsdiglykkelig.dk

De 11 Bedste Steder til Shopping i Miami

Leder du efter shopping i Miami? Glem ikke at tjekke denne liste over de bedste steder til shopping i Miami, Florida.

Miami er kendt for sin skønne amerikanske sol, kilometerlange sandstrande, vilde strandfester og ubegrænsede muligheder for shopping.

Det er slet ikke så svært at forstå, hvorfor Miami er én af de mest elskede feriedestinationer i USA. Miami har nemlig det hele – og endda mere til!

Der er ingen tvivl om, at shopping i Miami er blandt verdens bedste. Her finder du alt fra outlet centre, gågader, shoppingcentre og markedspladser til selvstændige butikker, pop-up butikker og hele shopping distrikter. Mulighederne er uendelige!

Hvis du vil på shopping i Miami, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en liste over de bedste steder til shopping i Miami, Florida.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Miami (reklamelink)

Bestil hotel i Miami (reklamelink)

Bestil biludlejning i Miami (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Miami (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i Miami


1. Lincoln Road

Det mest populære sted til shopping i Miami er på Lincoln Road, som er en af USA’s ældste gågader. Her finder du et af de bredeste udvalg af butikker i byen.

Du kan både svinge kreditkortet i svinedyre designerbutikker og billige modebutikker. Lincoln Road byder på flere kendte butikskæder såsom H&M, Zara, Forever21, Nike, Victoria’s Secret, Superdry, Macy’s og Apple.

Den berømte gågade er ikke kun spækket med en lang række butikker, men også mere end 50 spisesteder. Hvis sulten melder sig, er der dermed rig mulighed for, at få en bid mad.

Lincoln Road ligger i South Beach og er placeret i gåafstand til mange af hotellerne i det populære ferieområde.

 

2. Bal Harbour Shops

Bal Harbour Shops er et af de smukkeste og mest luksuriøse indkøbscentre i Miami. Her kan du være heldig, at spotte en berømthed på shopping i de glamourøse omgivelser.

Store berømtheder som Jennifer Lopez, Kim Kardashian og Kanye West har nemlig alle Bal Harbour Shops, som deres foretrukne indkøbscenter i Miami.

Bal Harbour Shops er enhver luksus-shoppers drøm. Her kan du nærmest finde enhver designerbutik. Butikkerne inkluderer bl.a. Chanel, Gucci, Prada, Tom Ford, Jimmy Choo, Valentino, Saks Fifth Avenue, Tiffany og Rolex.

Hvis dit budget ikke rækker til dyre designervarer, kan du også bare nøjes med at vinduesshoppe og nyde omgivelserne.

11 bedste steder til shopping i Miami - Bal Harbour Shops - Rejsdiglykkelig.dk

 

3. Dolphin Mall

Dolphin Mall er et indendørs indkøbscenter med mere end 240 butikker. Derudover er der også flere gode restauranter og et underholdningscenter med en biograf.

Inde i centret kan du finde shopping for hele familien til rimelige priser. Butikkerne består bl.a. af Hugo Boss, Zara, Forever21, Calvin Klein og H&M.

Der er ofte overfyldt med mennesker i Dolphin Mall, men det er der en god grund til. Hvad kan man næsten forvente, når hundredevis af populære butikker er samlet under et tag?

Du kan typisk undgå de værste menneskemængder ved at ankomme på en hverdag – og helst om formiddagen.

 

4. Sawgrass Mills

Sawgrass Mills er et kæmpestort outlet center, der er formet som en alligator. Her finder du mere end 350 butikker! Centret er cirka 3 kilometer langt og er et af de største shoppingcentre i USA.

Det er dermed nemt at bruge mange timer derinde, så du bør virkelig afsætte god tid! Eftersom at centret er enormt, er det også en god idé, at huske komfortable sko.

I Sawgrass Mills kan du spare op til 75% på mærkevarer såsom Nike, Calvin Klein, Hugo Boss, Ralph Lauren, Superdry, Versace, Saint Laurent, Tommy Bahama og Jimmy Choo.

Ja, faktisk er der tilbud alle vegne! Selvom at Sawgrass Mills ligger omkring 30 minutters kørsel uden for Miami, er det helt klart køreturen værd.

 

5. Bayside Marketplace

Bayside Marketplace er et udendørs indkøbscenter i Miami med mere end 150 butikker, restauranter og caféer.

Det er beliggende få skridt fra Miami Downtown og har udsigt udover en smuk havnefront. Atmosfæren er så hyggelig og afslappende, at det er svært ikke at nyde sin tid her.

Inde i centret er der rig mulighed for at shoppe i internationale kædebutikker, stormagasiner, specialbutikker og souvenirbutikker. Du kan bl.a. finde butikker som Foot Locker, Skechers, Gap, Guess, GameStop og Harley Davidson.

Bayside Marketplace byder desuden også på flere afslappende restauranter, som serverer udsøgt mad og underholdning.

Bayside Marketplace - Rejsdiglykkelig.dk

 

6. Miami Design District

I løbet af ganske få år er Miami Design District blevet Floridas tropiske svar på Rodeo Drive i Los Angeles. Her ligger eksklusive designerbutikker side om side med showrooms.

Du kan bl.a. finde store flagskibsbutikker som Prada, Louis Vuitton, Christian Louboutin og Hermes. Derudover er der også flere luksusmærker såsom Hublot, Rolex, Cartier, Burberry, Bvlgari, Marc Jacobs og mange flere.

Det kommer nok ikke bag på dig, at det er ekstremt dyrt at shoppe i Miami Design District. Du skal hvert fald have det helt store guldkort frem!

Det er heller ikke ligefrem billigt, at spise på de dyre restauranter i området. Hvis du ikke drukner i penge, kan du også bare nøjes med at vinduesshoppe og beundre de eksklusive butikker.

 

7. Aventura Mall

Aventura Mall er det største indkøbscenter i Florida og kan prale med mere end 300 butikker. Det ligger teknisk set ikke i Miami, men i Aventura en kort køretur derfra.

Dette massive indkøbscenter henvender sig både til dem, som er interesserede i dyre luksusvarer og budgetvenlige varer. Der er altså noget til enhver type shopper.

De dyre designerbutikker i Aventura Mall omfatter bl.a. Louis Vuitton, Burberry, Jimmy Choo, Calvin Klein og Fendi. De budgetvenlige butikker omfatter derimod bl.a. H&M, Topshop, Topman, Zara, Adidas, Banana Republic og Ann Taylor.

Der er selvfølgelig også et stort antal spisesteder og underholdningsmuligheder. Hvis du ikke køber noget i Aventura Mall, er du så overhovedet en ægte shopper?


Læs også: 14 oplevelser i Miami

 

8. CocoWalk

CocoWalk ligger i hjertet af Coconut Grove og er et smukt udendørs shoppingcenter med lidt butikker, restauranter og underholdning. Her finder du en god blanding af internationale og lokale butikker.

Du skal dog ikke forvente, at der er mange butikker at vælge imellem! På trods af det begrænsede udvalg af butikker, er CocoWalk stadig et yderst populært shoppingcenter i Miami.

Det skyldes måske, at shopping bare er starten på alle de ting du kan lave i centret. Der er nemlig også et stort udvalg af gode spisesteder og mange muligheder for underholdning.

11 bedste steder til shopping i Miami - CocoWalk - Rejsdiglykkelig.dk

 

9. Miracle Mile

Miracle Mile er en eksklusiv shoppinggade i Miami med mere end 200 butikker og 50 restauranter. De ligger alle sammen side om side med kunstgallerier, teatre og barer.

Her er der et stort antal dyre designerbutikker, men også budgetvenlige butikker såsom Ross Dress for Less. Den populære shoppinggade er desuden spækket med brudebutikker.

Det er dermed den ultimative destination, hvis du har et bryllup, der venter lige om hjørnet! Gaden byder også på mange saloner, kurbade, smykkebutikker og boligbutikker, som tilbyder produkter og service af højeste kvalitet.

Miracle Mile er et godt sted at besøge til en aftentur i smukke omgivelser. Her har du nemlig rig for at shoppe, spise og blive underholdt.

 

10. Dadeland Mall

Dadeland Mall er endnu et stort indendørs indkøbscenter i Miami med mere end 185 butikker og restauranter. De fleste butikker ligger i mellemklassen, så en shoppingtur behøver slet ikke ødelægge hele rejsebudgettet.

Et af de helt store trækplastre i Dadeland Mall er dens Macy’s, som faktisk er Floridas største af sin slags.

Du kan også shoppe i butikker som Nordstrom, Victoria’s Secret, Montblanc, Michael Kors, Adidas, Pandora, Disney, Zara, Hollister, Lego og Foot Locker. Hvis sulten melder sig, er der desuden mange gode spisesteder.

 

11. The Falls

The Falls er et udendørs indkøbscenter med mere end 100 butikker samt flere gode spisesteder og sjove muligheder for underholdning.

Midt i centret er der en smuk og fredfyldt oase med vandfald og tropiske palmer, hvoraf navnet ”The Falls” stammer fra.

Det smukke indkøbscenter byder på butikker såsom Bloomingdale’s, Macy’s, Gap, Loft, Victoria’s Secret, Swarovski, Hollister, Build a Bear og Apple.

En af de mest bemærkelsesværdige butikker er American Girl, som er den eneste af sin slags i Miami. Butikken er en drøm for enhver lille pige, som elsker dukker. Der er også en butik til dukkehår og en bistro, hvor mennesker og deres dukker kan spise.

The Falls - Rejsdiglykkelig.dk

Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i Miami. Hvad er dine favoritsteder til shopping i Miami? Hvilke steder vil du helst besøge, hvis du har planlagt en tur til Miami? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Miami og Florida:

Rejseguide til Miami

14 Must-See Seværdigheder i Miami

Rejseforslag: Road Trip Rute i Florida

12 Gode Oplevelser i Florida

Praktisk Huskeliste inden Rejsen til USA

… Eller læs alle artikler fra Miami, Florida eller USA

Planlæg din rejse til Miami:

Bestil fly til Miami (reklamelink)

Bestil hotel i Miami (reklamelink)

Bestil biludlejning i Miami (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Miami (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *