Verdens bedste shoppingbyer - Rejs Dig Lykkelig

Verdens Bedste Shoppingbyer

Leder du efter de bedste steder i verden til shopping? Glem ikke at tjekke denne liste med verdens bedste shoppingbyer.

Hvis du også elsker at tage på shopping på dine rejser, er du landet på den helt rigtige rejseblog!

Uanset hvor i verden du befinder dig, er der altid byer med gode shoppingmuligheder. Alligevel er det kun de færreste byer, som kan hamle op med shoppingbyerne på denne liste.

Her får du et overblik over verdens bedste shoppingbyer. De kan alle sammen beskrives som et vaskeægte shoppingparadis med alle de shoppingmuligheder som du overhovedet kan drømme om.

 

Verdens Bedste Shoppingbyer:


1. New York

Når det kommer til shopping, er der ingen byer i verden, som kan hamle op med New York City. Det er den ultimative shoppingby med noget til enhver type shopper.

Uanset om du er interesseret i mærkevarer, vintage, genbrug eller dyre designermærker, kan du finde det hele i New York. Det er et sandt shoppingparadis, som kan få de fleste shopaholics til at gå i spåner.

Der er simpelthen så meget at vælge imellem! Gå en tur på Fifth Avenue eller besøg storbyens mange andre shoppinggader, stormagasiner, outletcentre, shoppingcentre eller markeder.

Du kan finde pakkerejser til New York City her (reklamelink).


Læs også: New York Shopping Guide
Læs også: 16 Must-See Seværdigheder i New York

New York - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Dubai

En anden af verdens bedste shoppingbyer er millionbyen Dubai, som skyder dramatisk op midt i en øde ørken. Her venter der shoppingoplevelser langt ud over det sædvanlige!

Dubai er hjem til nogle af verdens mest gennemførte shoppingcentre med alverdens faciliteter og underholdning for hele familien. Sving kreditkortet i Dubai Mall, som bl.a. byder på mere end 1.200 butikker, 2 stormagasiner og mere end 200 spisesteder.

Eller hvad med at tilbringe dagen i Mall of the Emirates, som ligeledes byder på hundredvis af butikker? En anden mulighed er at besøge Dubais mange autentiske souks og markeder.

Kig efter et bredt udvalg af pakkerejser til Dubai her (reklamelink).

 

3. London

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at London selvfølgelig også er blandt verdens bedste shoppningbyer. Her finder du uendelige shoppingmuligheder med noget for alle – uanset budget og smag.

Slip din indre shopaholic løs på Oxford Street, som byder på mere end 300 internationale og lokale butikker. Det er også her du finder Primark!

Besøg det berømte stormagasin, Harrods, eller sving guldkortet på Regent Street. Hvis du hellere vil shoppe i specialforretninger eller vintagebutikker, er der også rig mulighed for det.

Der findes mange gode pakkerejser til London her (reklamelink).


Læs også: London Bucketlist med 60+ Oplevelser
Læs også: 18 Must-See Seværdigheder i London

Verdens bedste shoppingbyer - London - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Paris

Det er fuldkommen umuligt at lave en liste over verdens bedste shoppingbyer uden at nævne Paris. Den stilfulde franske hovedstad bliver ofte kaldt for verdens modehovedstad og er hjem til nogle af verdens mest berømte modemærker.

Paris er altså bare indbegrebet af fashion! Den franske hovedstad bugner selvfølgelig med shoppingmuligheder i alle afskygninger.

Du kan med fordel starte din shoppingtur i Paris på Champs-Élysées, som er byens mest berømte shoppinggade. Glem heller ikke at smutte en tur forbi det eksklusive stormagasin Galeries Lafayette.

Du kan med fordel kigge efter pakkerejser til Paris lige her (reklamelink).


Læs også: Paris Shopping Guide
Læs også: 18 Must-See Seværdigheder i Paris

 

5. Tokyo

Okay, nu kommer vi pludselig lidt langt væk hjemmefra. Alligevel er jeg simpelthen nødt til at nævne Tokyo, som er en ekstremt populær shoppingdestination blandt turister fra hele verden.

Tokyo er Asiens shoppingcentrum og er det oplagte sted at besøge, hvis du leder efter de bedste shoppingbyer i Asien. Befolkningen i Japan er ekstremt høflige, priserne er overskuelige og shoppingmulighederne synes uendelige.

Når du er på shopping i Tokyo, kan du finde alt hvad hjertet overhovedet kan begære. Ja, faktisk kan du endda finde ting som du med garanti ikke engang vidste eksisterede.

Tokyo - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Milano

Milano bliver ofte kaldt for Europas modehovedstad, og er selvfølgelig også blandt verdens bedste shoppingbyer. Ja, faktisk er Milano fødestedet for mange af verdens mest eksklusive designermærker.

Den italienske storby er hjem til hovedkvarterer for store internationale brands som Prada, Versace, Gucci og Valentino. Der findes bogstaveligt talt uendelige shoppingmuligheder!

Tag på vinduesshopping i det eksklusive Galleria Vittorio Emanuele II eller sving kreditkortet på én af byens mange moderigtige shoppinggader. Den mest populære shoppinggade i Milano er Via Montenapoleone.

Se efter gode og billige pakkerejser til Milano her (reklamelink).


Læs også: Milano Shopping Guide
Læs også: 23 Sjove Oplevelser i Milano

 

7. Los Angeles

En anden enestående shoppingdestination for shopaholic er Los Angeles. Det er en af verdens bedste shoppingbyer med noget til enhver type shopper.

Hvad enten du er interesseret i vintagebutikker, shoppingcentre eller lokale markeder, kan du finde det hele i Los Angeles. Tag på en mindeværdig shoppingtur i LA Fashion District, Venice Beach, The Grove eller Third Street Promenade.

Hvis du har guld i lommerne eller gerne vil spotte en berømthed på shopping, skal du derimod besøge Rodeo Drive eller Robertson Boulevard.


Læs også: 25+ Must-See Seværdigheder i Los Angeles

Verdens bedste shoppingbyer - Los Angeles - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Hong Kong

Hong Kong er et vaskeægte shoppingparadis med alle de shoppingmuligheder du overhovedet kan drømme om. Det er en af verdens bedste shoppingbyer, fordi du kan finde noget til enhver type shopper.

Derudover er ingen moms, så priserne er yderst fordelagtige. Når du besøger Hong Kong, kan du finde alt fra enestående antikviteter og vintage til eksklusive designervarer og internationale modemærker.

Besøg byens populære shoppinggader, lokale markeder eller store shoppingcentre, som nemt kan få kreditkortet til at gløde.

Hong Kong - Rejs Dig Lykkelig

 

9. Barcelona

En anden af verdens bedste shoppingbyer er Barcelona. Byen har været centrum for adskillige modetrends imens Spanien er fødestedet for store internationale mærker som Zara, Mango og Stradivarius.

Når du skal på shopping i Barcelona, er du nødt til at besøge Passeig de Gracia. På den populære shoppinggade finder du et enormt udvalg af eksklusive luksusmærker.

Rundt omkring i byen, kan du desuden finde alt fra dyre designerbutikker til budgetvenlige modebutikker og antikvitetsbutikker.

Du kan finde rigtig mange gode pakkerejser til Barcelona her (reklamelink).


Læs også: Barcelona Shopping Guide
Læs også: 24 Seværdigheder i Barcelona

 

10. Istanbul

Istanbul skal selvfølgelig også med på listen over verdens bedste shoppingbyer. Den levende tyrkiske storby er beliggende i Europa og Asien på én og samme tid.

Mødet mellem de to forskellige verdener er medvirkende til, at der findes et enormt og varieret udvalg af shoppingmuligheder. Istanbul byder på farverige basarer, moderne shopping gader, eksklusive modebutikker og kæmpestore shoppingcentre med hundredvis af butikker.

Husk at smutte en tur forbi Grand Bazaar, som er et af verdens ældste og største overdækkede markeder. Eller hvad med at besøge Istanbul Cevahir, som er Europas største shoppingcenter?

Kig efter pakkerejser til Istanbul lige her (reklamelink).


Læs også: 10 Steder til Shopping i Istanbul
Læs også: 18 Must-See Seværdigheder i Istanbul

Istanbul - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt på denne liste over verdens bedste shoppingbyer. Hvad er dine favorit shoppingbyer i verden? Hvilke byer drømmer du mest om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Find mere inspiration til rejsen:

Europas Bedste Shoppingbyer

15 af Verdens Billigste Feriedestinationer

Verdens Mest Ikoniske Vartegn

10 af Europas Oversete Storbyer

… Eller læs alle artikler med ferieinspiration

Planlæg din storbyferie:

Bestil fly på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil en pakkerejse på TripX (reklamelink)

Bestil biludlejning på Discovercars.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *