Shopping i Paris - Montmartre - Rejs Dig Lykkelig

Paris Shopping Guide: De Bedste Steder til Shopping i Paris

Leder du efter shopping i Paris? Glem ikke at tjekke denne guide med en liste over de bedste steder til shopping i Paris, Frankrig.

Shopping i Paris er blandt verdens bedste. Den franske hovedstad er et sandt modemekka med alt hvad der ellers hører til. Her finder du alt fra store shoppingcentre og outletcentre til gågader og stormagasiner med alverdens designerbutikker, budgetvenlige butikker og specialforretninger. Udvalget er virkelig enormt med noget til enhver smag – selv for den mest krævende shopper.

Hvis du planlægger en storbyferie i Paris, skal du blive hængende her på siden lidt endnu. Her får du en guide til de bedste steder til shopping i Paris, Frankrig.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af din rejse:

• Bestil fly til Paris (reklamelink)

• Bestil biludlejning i Paris (reklamelink)

• Bestil oplevelser i Paris (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i Paris


1. Champs-Élysées

Okay, vi starter med den åbenlyse, som selvfølgelig er Champs-Élysées, der er én af verdens mest berømte shoppinggader. Den 1,9 kilometer lange boulevard er nærmest indbegrebet af Paris med sine smukke bygninger, brede fortove, høje træer og mange fortovscaféer.

På Champs-Élysées kan du svinge kreditkortet i et stort antal eksklusive designerbutikker som Louis Vuitton, Chanel, Gucci og Cartier. Men der er faktisk også flere budgetvenlige butikker som Zara og H&M. Hvis du vil gøre børnene glade, er der desuden en kæmpestor Disney-butik med alverdens legetøj og Disney-merchandise.


Læs også: 18 Must-see Seværdigheder i Paris

Champs-Elysees - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Les Quatre Temps

Les Quatre Temps er et kæmpestort shoppingcenter i Paris med mere end 200 butikker og 50 restauranter fordelt på flere etager. Her er der et overkommeligt prisniveau med butikker som Mango, H&M, Zara, Foot Locker, Normal, Pandora og meget mere.

Du kan også finde butikker såsom Hugo Boss, Michael Kors, Ralph Lauren, Adidas, Nike og Apple. Der er generelt et meget forskelligartet udvalg af butikker, som gør det til et godt sted at tage på shopping i Paris for hele familien.

 

3. Galeries Lafayette

Galeries Lafayette er et eksklusivt stormagasin i Paris, der simpelthen er så smukt og overdådigt, at det er en stor oplevelse i sig selv. Stormagasinet består af flere etager med tusindvis af luksusmærker med alt fra tøj til accessoires. Det er ét af de smukkeste steder til shopping i Paris med noget for både mænd, kvinder og børn.

Shopping i Paris - Galeries Lafayette - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Le Marais

Le Marais er et trendy og historisk kvarter i Paris med charmerende smalle gader, små fortovscaféer, vintagebutikker og kunstgallerier. Uanset hvor du befinder dig i Le Marais, er der stort set altid unikke butikker med franske- og europæiske mærker samt håndlavede- og naturlige produkter lige i nærheden.

Der er ingen tvivl om, at Le Marais er ét af de bedste steder til shopping i Paris, hvis du gerne vil finde unikke produkter af høj kvalitet. Butikkerne har desuden åben om søndagen, hvilket ikke er tilfældet mange andre steder i Paris.5. Forum des Halles

Forum des Halles var engang et enormt udendørs madmarked, men er i dag omdannet til et stort underjordisk indkøbscenter på flere etager. Her finder du et stort udvalg af internationale kædebutikker som Calvin Klein, Esprit, Levis, Gap, Lego, Superdry og Victoria’s Secret. Forum des Halles er helt klart ét af de bedste steder til shopping i Paris.

 

6. Le Bon Marché

Le Bon Marché blev grundlagt i 1838 og er dermed ét af de ældste stormagasiner i verden. Det er virkelig kæmpestort og byder på alverdens mærkevarer såsom Balmain, Marc Jacobs, Burberry, Jimmy Choo, Givenchy, Louis Vuitton og Tom Ford. Du må ikke glemme at besøge La Grande Epicerie de Paris, der byder på de lækreste madvarer.


Læs også: Rejseguide til Paris

Shopping i Paris - Le Bon Marché - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Thierry Van BiesenUnsplash

 

7. La Vallée Village

La Vallée Village er et populært outletcenter, der ligger omkring 38 kilometer øst for Paris. Her kan du købe franske og internationale mærkevarer med store rabatter. Der er mere end 110 butikker med mærker som Armani, Calvin Klein, Gucci, Michael Kors, Marc Jacobs, Salvatore Ferragamo, Timberland og Tommy Hilfiger.

 

8. Montmartre

Montmartre er et charmerende kunstnerisk kvarter, der ofte bliver beskrevet som ”det ægte Paris”. Her er der en skøn parisisk boheme stemning med smukke bygninger, brostensbelagte gader, snævre gyder, hyggelige caféer og spændende butikker.

Hvis du leder efter de bedste steder til shopping i Paris, er Montmartre et godt valg. Du kan ikke finde så mange traditionelle mærkevarer butikker, men nærmere et stort udvalg af vintage- og antikvitetsbutikker med mange kreative og finurlige varer.


Læs også: 12 Fascinerende Udsigtspunkter i Paris

Montmartre - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Bastien Nvs Unsplash

Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i Paris. Hvad er dine favoritsteder til shopping i Paris? Hvilke steder vil du helst besøge? Du må meget gerne skrive en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Paris:

… Eller læs alle artikler fra Frankrig

Planlæg din rejse til Paris:

• Bestil fly til Paris på Momondo.dk (Reklamelink)

• Bestil biludlejning i Paris på Discovercars.dk (Reklamelink)

• Bestil oplevelser i Paris på GetYourGuide.dk (Reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.