De Bedste Strande i Barcelona - Sant Sebastiá - Rejs Dig Lykkelig

6 Skønne Strande i Barcelona

Leder du efter de bedste strande i Barcelona? Så er du simpelthen nødt til at tjekke denne liste over de skønneste strande i Barcelona, Spanien.

Der hersker ingen tvivl om, at Barcelona er en af de mest fantastiske storbyer i Europa. Den catalanske hovedstad byder ikke bare på en overflod af ikoniske seværdigheder, men også et behageligt klima og en smuk 4,5 kilometer lang kystlinje.

De fleste turister tror, at der kun er én enkelt strand i Barcelona – nemlig populære Barceloneta… Men det er altså langt fra tilfældet! Nej, faktisk byder Barcelona på en lang række gyldne sandstrande med noget til ethvert formål.

Er du i tvivl om, hvilken strand du skal besøge? Så er der heldigvis hjælp på vej! Her får du en liste over de bedste og skønneste strande i Barcelona, Spanien.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af din rejse:

Bestil fly til Barcelona (reklamelink)

Bestil hotel i Barcelona (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Barcelona (reklamelink)

Bestil biludlejning i Barcelona (reklamelink)

Bestil oplevelser i Barcelona (reklamelink)

 

Skønne Strande i Barcelona:


1. Barceloneta

Okay, vi starter med Barceloneta, som er den mest populære strand i Barcelona. Den ligger i et gammelt fiskerkvarter i centrum af byen, og er dermed utroligt nem at komme til.

Det betyder desværre også, at der ofte er proppet med mennesker – især i sommermånederne. Det er helt klart den livligste strand i Barcelona. Her er der bare altid gang i den!

Barceloneta byder på en lang række faciliteter som bl.a. omfatter omklædningsrum, brusere, toiletter, solsenge, restauranter, legeplads samt vandsports- og strandaktiviteter i massevis.

Barceloneta - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Nova Icária Beach

Hvis du er du udkig efter mere rolige strande i Barcelona, er Nova Icária Beach et rigtig godt bud. Vandet er tilmed roligt, hvilket har gjort det til en meget populær strand for børnefamilier.

På trods af de rolige omgivelser, er der bestemt ikke kedeligt på Nova Icária Beach. Her er der nemlig et bredt udvalg af faciliteter, som også tiltrækker mange unge mennesker.

Stranden byder på alt fra toiletter og brusere til vandsportsaktiviteter, legeplads og volleyballbaner. Der er også flere gode restauranter og barer, hvor du kan tage en pause fra solens varme stråler.

 

3. Bogatell Beach

Med en længde på omkring 600 meter, er Bogatell Beach mindre end de store populære turiststrande i byen. Til gengæld kan den prale af, at være en af de reneste og sikreste strande i Barcelona.

Det er det perfekte sted at tage hen, hvis du gerne vil slappe lidt af i sandet til lyden af Middelhavets brusende bølger. Stranden tiltrækker nemlig hovedsageligt de lidt ældre besøgende, hvilket medvirker til en dejlig tilbagelænet atmosfære.

På Bogatell Beach er der bl.a. toiletter, brusere, volleyballbaner, et bordtennisbord og kiosker. Der er også gode parkeringsmuligheder og mange restauranter, barer og grønne områder lige i nærheden.

 

4. Somorrostro Beach

Somorrostro Beach er endnu en af de bedste strande i Barcelona. Den var engang en del af Barceloneta-stranden, men har sidenhen fået sin egen identitet. Med sin centrale placering, skal du forvente at der er rigtig mange turister på den flotte gyldne sandstrand!

Langs stranden finder du toiletter, brusere, opbevaringsskabe, livreddere og meget mere. Der er tilmed bølgebrydere, som gør havets bølger forholdsvis rolige. Derudover er der også et besøgscenter, hvor du kan forhøre dig om de bedste strande i Barcelona.

Bagved Somorrostro Beach er der en strandpromenade med adskillige gode restauranter, caféer, barer og nogle af Barcelonas mest berømte natklubber.

De Bedste Strande i Barcelona - Somorrostro Beach - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Mar Bella Beach

Mar Bella Beach er en af de bedste strande i Barcelona for unge mennesker. I dagtimerne er det en forholdsvis rolig strand, hvor der ikke er så mange turister, sælgere, restauranter og barer.

Der er til gengæld rig mulighed for at dyrke vandsport og prøve sjove strandaktiviteter. Her er der alt fra volleyballbaner og basketballnet til en skaterpark og en legeplads. I den ene ende af stranden er der desuden et afskærmet nudistområde.

Om aftenen forvandles Mar Bella Beach til et populært feststed, som især er populær blandt LGBT-samfundet. De fleste søndage aftener i sommermånederne, afholdes der desuden legendariske late-night raves.

 

6. Sant Sebastiá

Med en længe på mere end 1 kilometer, er Sant Sebastiá en af de længste strande i Barcelona. Det er også en af byens ældste, og er især populær blandt lokalbefolkningen.

Ligesom på de fleste andre populære strande i Barcelona, byder Sant Sebastiá også på en lang række faciliteter. Her er der bl.a. toiletter, brusere, solsenge, kiosker og restauranter samt et bredt udvalg af vandsports- og strandaktiviteter. Der er ligeledes et nudistområde.

Sant Sebastiá er desuden meget handicapvenlig med handicapstole, fortove og specielle omklædningsrum. Der er tilmed frivillige, som gladeligt hjælper handicappede med at nyde en forfriskende dukkert i havet.

Sant Sebastiá - Rejs Dig Lykkelig

 

Tips til strande i Barcelona


• Alle strandene i Barcelona har det blå flag, som signalerer god orden, renlighed og sikkerhed.

• Respekter sikkerhedsflagene: grøn (sikkert at bade), gul (bad med forsigtighed), rød (badning forbudt).

• Strande hedder ”playa” på spansk og ”platja” på catalansk.

• Det er ikke længere lovligt at ryge på Barcelonas strande.

• De fleste strande byder på en lang række faciliteter og aktiviteter.

• Efterlad aldrig dine ting uden opsyn.

• Den gule metrolinje 4 løber parallelt med kystlinjen og strandene i Barcelona.

• Den mest handicapvenlige strand i byen er Sant Sebastiá.

• Om sommeren må hunde kun bade i hundeområdet på Llevant Beach.

Det var alt på denne liste over de bedste og skønneste strande i Barcelona. Hvad er dine favoritstrande Barcelona? Hvilke drømmer du mest om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Barcelona:

• 24 Must-See Seværdigheder i Barcelona

Rejseguide til Barcelona

Barcelona Shopping Guide

De Bedste Steder at bo i Barcelona

… Eller læs alle artikler fra Barcelona eller Spanien

Planlæg din rejse til Barcelona:

Bestil fly til Barcelona (reklamelink)

Bestil hotel i Barcelona (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Barcelona (reklamelink)

Bestil biludlejning i Barcelona (reklamelink)

Bestil oplevelser i Barcelona (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *