De Bedste Steder at bo i Barcelona - El Raval - Rejs Dig Lykkelig

Guide til de Bedste Steder at bo i Barcelona

Leder du efter de bedste steder at bo i Barcelona som turist? Glem ikke at tjekke denne guide til de bedste steder at bo i Barcelona under din storbyferie.

Hvor skal man bo i Barcelona? Og hvilke kvarterer i Barcelona er egentligt de bedste? Barcelona er Spaniens næststørste by og er opdelt i 10 distrikter, som igen er opdelt i en lang række forskellige kvarterer.

Det er dermed slet ikke så svært at forstå, hvorfor det kan være svært at vælge mellem de mange steder at bo i Barcelona. Seværdighederne ligger spredt udover hele byen, men heldigvis er Barcelonas centrum forholdsvist kompakt.

Når du skal på storbyferie i Barcelona, er det en god idé at bo så tæt på centrum som muligt. På den måde er du altid tæt på mange af Barcelonas største seværdigheder.

Du kan få et overblik over hvor du skal bo i denne guide til de bedste steder at bo i Barcelona som turist.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af din rejse:

Bestil fly til Barcelona (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Barcelona (reklamelink)

Bestil biludlejning i Barcelona (reklamelink)

Bestil oplevelser i Barcelona (reklamelink)

 

De bedste steder at bo i Barcelona:


1. Eixample

Uanset om det er dit første eller tiende besøg i den spanske storby, er Eixample et af de absolut bedste steder at bo i Barcelona. Det populære distrikt er centralt beliggende og er fyldt med gode hoteller, restauranter, caféer, butikker og barer.

Eixample byder også på en lang række store boulevarder og mange af byens største seværdigheder. Det er bl.a. her du finder nogle af Antoni Gaudis berømte bygningsværker såsom Sagrada Familia og Casa Batllo.

Vær opmærksom på, at Eixample dækker over et stort område. Hvis du gerne vil bo i Barcelonas centrum, er det en god idé at finde et hotel i nærheden af Placa de Catalunya. Her er du tæt på det meste og kan nemt tage metroen til andre områder af byen.

Eixample - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Barri Gotic

Barri Gotic er beliggende i distriktet Ciutat Vella og er kendt som det gotiske kvarter i Barcelona. Det er byens ældste område og oser af charme med en labyrint af kringlede gader, gamle middelalderbygninger og hyggelige torve.

Udover at være et af Barcelonas mest charmerende områder, er det også et af de mest turistede. Du skal derfor forvente, at der vrimler med turister året rundt.

Hvis du bor i Barri Gotic under din storbyferie i Barcelona, er du tæt på det hele. Det gamle kvarter er fyldt med spændende seværdigheder, middelalderkirker, gode restauranter og små butikker. Det er også her du finder den verdensberømte gågade La Rambla.

De Bedste Steder at bo i Barcelona - Barri Gotic - Rejs Dig Lykkelig

 

3. El Born

El Born er ligeledes et centralt beliggende kvarter i distriktet Ciutat Vella. Det er placeret lige ved siden af det gotiske kvarter, som det på mange måder minder om.

Ligesom i det gotiske kvarter, bliver du mødt af en charmerende middelalderstemning i El Born. Her er der smalle gader, gamle middelalderbygninger, hyggelige torve og flotte kirker. Der er også mange spanske restauranter, caféer, butikker, barer og festlige natklubber.

El Born er endnu et af de bedste steder at bo centralt i Barcelona. Her er der en charmerende, men samtidig livlig stemning. Du er i gåafstand til det meste og der er aldrig langt til en metrostation. Der er ikke så mange hoteller, så husk at bestille i god tid.

 

4. El Raval

Et andet populært kvarter i Barcelona er El Raval, der er adskilt fra Barri Gotic af Ramblaen. Her bliver du mødt af et af de mest multikulturelle, kunstneriske og hippe områder i Barcelona.

El Raval var engang et kriminelt område, som man skulle holde sig langt væk fra. I dag er det blomstret op og er blevet et af de bedste steder at bo i Barcelona, hvis du gerne vil bo centralt til billige priser. Du skal dog stadig være opmærksom på kriminalitet – især om aftenen.

I El Raval kan du finde et stort udvalg af etniske restauranter, hipstercaféer, alternative barer, butikker og genbrugsforretninger. Der er også mange natklubber, teatre og museer. Det er et lidt snusket område, men det er som regel godt til prisen.

El Raval - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Barceloneta

Barceloneta var engang beboet af fiskerne, men er i dag omdannet til et populært strandområde i Barcelona. Det er ikke ligefrem det største kvarter i Barcelona, men der er til gengæld en skøn og charmerende atmosfære.

Hvis dit primære formål er at ligge på stranden, er Barceloneta et af de bedste steder at bo i Barcelona. Hvis du derimod er mere interesseret i sightseeing, bør du kraftigt overveje at bo i et af de andre områder på listen.

De Bedste Steder at bo i Barcelona - Barcelonetta - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Vila de Gràcia

For mange år siden var Vila de Gràcia en lille by for sig selv, men nu er den for længst blevet en del af Barcelona. Kvarteret ligger lidt udenfor de normale turistområder, men der er gode transportmuligheder til centrum.

Vila de Gràcia er ikke så turistet og byder på en fantastisk tilbagelænet landsbystemning. Her er der snævre gader, hyggelige pladser og smukke parker, som bl.a. inkluderer berømte Park Güell. Der er også rigtig mange spanske og internationale spisesteder, unikke butikker og barer.

Det populære kvarter er blandt de bedste steder at bo i Barcelona, hvis du gerne vil bo i rolige omgivelser. Priserne er billige, men der er ikke så mange hoteller. Husk at bo tæt på en metrostation, så du nemt kan komme ind til centrum.

Vila de Gràcia - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide til de bedste steder at bo i Barcelona som turist. Har du allerede besøgt Barcelona? Hvilke områder i Barcelona er dine favoritter? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Barcelona:

… Eller læs alle artikler fra Barcelona eller Spanien

Planlæg din rejse til Barcelona:

Bestil fly til Barcelona (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Barcelona (reklamelink)

Bestil biludlejning i Barcelona (reklamelink)

Bestil oplevelser i Barcelona (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *