8 Fantastiske Udsigtspunkter i Barcelona - Bunkers del Carmel - Rejs Dig Lykkelig

8 Fantastiske Udsigtspunkter i Barcelona

Planlægger du en storbyferie i Barcelona? Glem ikke at tjekke denne liste med de mest fantastiske udsigtspunkter i Barcelona, Spanien.

Barcelona er smukt beliggende mellem de høje Montserrat-bjerge og Middelhavets blå bølger.

Det bakkede landskab er medvirkende til, at du kan finde et stort antal betagende panoramaudsigter, hvor du kan se ud over den spanske storby i al sin pragt.

Uanset om du vil nyde udsigten fra bjergene, nationale monumenter, parker eller tagterrasser, kan du finde det hele i Barcelona.

I denne guide får du en liste over de bedste og mest fantastiske udsigtspunkter i Barcelona, som du bare SKAL opleve. Husk endelig dit kamera!

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Barcelona (reklamelink)

Bestil hotel i Barcelona (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Barcelona (reklamelink)

Bestil biludlejning i Barcelona (reklamelink)

Bestil oplevelser i Barcelona (reklamelink)

 

Fantastiske Udsigtspunkter i Barcelona


1. Tibidabo

Tibidabo er en bjergtop som er en del af bjergkæden, Serra de Collserola, der troner majestætisk over den spanske storby.

Med en beliggenhed i 512 meters højde, er Tibidabo det højeste naturlige punkt i Barcelona. Udsigten herfra er virkelig enestående!

Udover et af de bedste udsigtspunkter i Barcelona, byder Tibidabo også på Parc d’Atraccions Tibidabo, der er Europas tredjeældste forlystelsespark.

Du kan også besøge kirken, Sagrat Cor, der lyses smukt op om aftenen og kan ses fra det meste af byen. Det er gratis at besøge selve udsigtspunktet.

Tibidabo - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Torre de Collserola

Hvis du ikke syntes panoramaudsigten fra Tibidabo var god nok, kan du også besøge Torre de Collserola i nærheden.

Torre de Collserola er et højt tv-tårn, der blev bygget i forbindelse med de olympiske lege i Barcelona i 1992. Sidenhen er det blevet et stort vartegn for byen! Det er desuden den højeste struktur i Barcelona.

Tv-tårnet er 288 meter højt, men med sin beliggenhed i bjergene, er tårnets højeste punkt faktisk placeret 560 meter over havets overflade.

Tag elevatoren op til 10. etage, hvorfra der er en betagende 360-graders panoramaudsigt over Barcelona og det omkringliggende område. På en skyfri dag kan du faktisk se op til 70 kilometer væk!

 

3. Park Güell

Et af de mest populære udsigtspunkter i Barcelona finder du i Park Güell, der også er blandt de bedste must-see seværdigheder i Barcelona.

Den eventyrlige og farverige park er fyldt med unikke stenkonstruktioner, mosaikskulpturer, snoede stier, bølgede trapper og spektakulære udsigter.

Det er gratis at slentre rundt i det meste af parken, hvorfra du kan nyde de storslåede udsigter over Barcelonas skyline.

Hvis du vil besøge den monumentale zone, skal du dog betale et lille gebyr. Du kan med fordel købe billetter til Park Güell her (reklamelink).


Læs også: 24 Must-See Seværdigheder i Barcelona

8 Fantastiske Udsigtspunkter i Barcelona - Park Guell - Rejs Dig Lykkelig

 

4. MNAC

MNAC eller Museu Nacional d’Art de Catalunya er et nationalt kunstmuseum, der er beliggende nederst på Montjuïc-bjerget.

Museet byder på en imponerende kunstsamling og to tagterrasser, hvorfra der er en fantastisk udsigt over mange af Barcelonas største vartegn.

Du kan få adgang til tagterrasserne ved, at købe billetter til 2 euro inde i museets reception. En anden mulighed er, at købe billetter til MNAC og tagterrasserne her (reklamelink).

Du kan også blot nøjes med, at nyde udsigten fra de store trapper foran museet. Sørg for at time dit besøg til, når Font Magicas festlige springvandsshow finder sted foran trapperne.

8 Fantastiske Udsigtspunkter i Barcelona - MNAC - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Montjuïc Castle

På toppen af Montjuïc-bjerget finder du Montjuïc Castle, der er et gammelt militærfort fra 1700-tallet.

Det ligger 173 meter over havets overflade og byder på storslåede udsigter over Barcelona og havnen for foden af bjerget. For at komme op til Montjuïc Castle, kan du købe billetter til Montjuïc-svævebanen (reklamelink).

 

6. Bunkers del Carmel

Bunkers del Carmel går også under navnet MUHBA Turó de la Rovira og var et strategisk forsvarsanlæg under den spanske borgerkrig.

Her finder du et af de bedste udsigtspunkter i Barcelona – hvis ikke det allerbedste.

Fra Bunkers del Carmel kan du nyde en betagende 360 graders panoramaudsigt over hele byen fra fugleperspektiv. Og så er det endda helt gratis!


Læs også: Guide til Offentlig Transport i Barcelona

Bunkers del Carmel - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Toa HeftibaUnsplash

 

7. Sagrada Familia

Sagrada Familia er ikke bare en af byens største must-see seværdigheder, men også et af de bedste udsigtspunkter i Barcelona.

Kirken er endnu et værk designet af Antoni Gaudi, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Selvom at den er blevet bygget på i mere end 100 år, er den stadig ikke færdig i dag.

Når Sagrada Familie en skønne dag endelig står færdig, skal der efter planen stå 18 høje tårne.

Indtil videre er der kun 8 tårne, som hver især byder på spektakulære udsigter over Barcelona. Du kan købe billetter til Sagrada Familia her (reklamelink).

 

8. Las Arenas

Et andet populært udsigtspunkt i Barcelona, finder du på toppen af Las Arenas i centrum af den spanske storby.

Las Arenas var engang en tyrefægterarena, men er i dag transformeret til et stort shoppingcenter med 115 butikker fordelt på flere etager.

Fra udsigtsplatformen på centrets øverste etage, kan du nyde en fantastisk 360 graders udsigt over Barcelonas centrum. Hvis du tager rulletrapperne derop, er det endda fuldstændig gratis!

Du kan også finde et stort antal indendørs barer og restauranter deroppe, hvorfra du også kan nyde panoramaudsigten.


Læs også: Shopping Guide til Barcelona

Las Arenas - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de mest fantastiske udsigtspunkter i Barcelona, Spanien.

Kender du andre gode udsigtspunkter i Barcelona? Hvilke drømmer du mest om at opleve? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Barcelona:

24 Must-See Seværdigheder i Barcelona

Rejseguide til Barcelona

Hvor skal man bo i Barcelona?

Shopping Guide til Barcelona

… Eller læs alle artikler fra Barcelona eller Spanien

Planlæg din rejse til Barcelona:

Bestil fly til Barcelona (reklamelink)

Bestil hotel i Barcelona (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Barcelona (reklamelink)

Bestil biludlejning i Barcelona (reklamelink)

Bestil oplevelser i Barcelona (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *