Hvor skal man bo i Miami - Rejsdiglykkelig.dk

Hvor skal man bo i Miami? – Guide til de bedste steder at bo

Hvor skal man bo i Miami - Rejsdiglykkelig.dk

Miami har mange fantastiske og enestående bydele, men de fleste turister bliver tiltrukket af de hvide sandstrande i Miami Beach. Mange turister tror fejlagtigt at Miami Beach er en del af Miami, eftersom at det ligger på en ø få kilometer fra fastlandet. Men det er teknisk set ikke en del af Miami, selvom at de også bliver slået sammen i denne guide. Du bør derfor være opmærksom på, at du skal søge på henholdsvis Miami Beach og Miami, når du skal finde et hotel i byen.

Det kan være svært at finde et budgetvenligt hotel, da prisniveauet på hoteller i Miami ikke ligefrem er billigt. Det er desuden vigtigt at huske på, at du også skal betale en ekstra tax og resort fee, når du ankommer på hotellet. Men nu til sagen, hvor skal man bo i Miami? Det kan du få svar på herunder, hvor der er en liste med de bedste og mest populære bydele at bo i når du er i Miami.


Hvor skal man bo i Miami - Rejsdiglykkelig.dk


South Beach er uden sammenligning det mest populære sted i Miami og med god grund. Det er her du finder de farverige art deco hoteller, palmefyldte boulevarder, lækre sandstrande, gode restauranter, vilde natklubber og ja, alt hvad der forbindes med Miami. Hvis du vil være i gåafstand til det meste, så skal du vælge at bo nær Ocean Drive. Men eftersom at South Beach er uhyre populær, skal du også forvente skyhøje priser på overnatninger.

North Beach er et godt alternativ til South Beach og ligger kun en kort køretur derfra. Hotelpriserne er meget lavere i North Beach, men strandende er næsten lige så gode. Det er især et godt område for familier, da der er mere tilbagelænet og roligt. Det anbefales at have en bil til rådighed, hvis I hurtigt og nemt vil til South Beach.

Mid-Beach ligger mellem South Beach og North Beach, og er kendt for at være den lidt mere luksuriøse strækning. Her finder du mange af byens mest berømte og historiske hoteller, Art Deco bygninger og stilfulde restauranter. Mid-Beach er et godt område, hvis du gerne vil have lidt af South Beach og North Beach på samme tid.

Downtown Miami er byens forretningsdistrikt og er fuld af skyskrabere, museer, parker, teatre og historiske bygninger. Det er et godt valg, hvis du gerne vil være tæt på oplevelser, shopping, restauranter og barer. Men forbered dig på, at det er et travlt og stressende område.
Brickell er beliggende syd for Downtown og er et af Miamis hurtigst voksende områder. Det er byens finansdistrikt og er proppet med tårnhøje lejligheder og kontorer. Men Brickell byder også på gode shoppingcentre, hyggelige barer og nogle af de bedste restauranter i Miami. Mange af hotellerne i Brickell ligger i den dyre ende, men du kan være heldig at finde en billig overnatning.

Coconut Grove er en af de ældste og mest grønne bydele i Miami. Men det er også et af de mest luksuriøse og eftertragtede områder i byen, så du bør ikke forvente at hotellerne er billige. Coconut Grove er et godt valg, hvis du gerne vil væk fra turistmængderne, men stadig være tæt på grønne parker og havet.

Little Havana er hjemsted for tusindvis af cubanske immigranter, som har holdt fast i deres lantinske kultur. Stemningen kan for alvor mærkes når du er omringet af farverige bygninger, cubansk mad, latinsk musik, salsabarer og lugten af cubanske cigarer. I et kort øjeblik føltes det nærmest som om, at du faktisk står midt i Havana på Cuba. Den specielle cubanske stemning opleves bedst ved at overnatte i Little Havana, som har billige overnatningsmuligheder.

Key Biscayne er en bydel på en tropisk ø, der er forbundet til Miamis fastland via en lang bro. Bydelen er placeret mellem flere grønne parker og der er både uberørte sandstrande, mangroveskove og tropiske skove i nærheden. De grønne områder og den afslappende stemning er medvirkende til, at det er et godt sted at bo for børnefamilier.

Hvor skal man bo i Miami - Ocean Drive - Rejsdiglykkelig.dkLeave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.