Vilde Action Oplevelser i Jylland - Surfing - Rejs Dig Lykkelig

14 Vilde Action Oplevelser i Jylland

Leder du efter dit livs fedeste oplevelse? Glem ikke at tjekke denne liste over nogle af de vildeste action oplevelser i Jylland.

Uanset om du er på udkig efter fart, spænding, action eller adrenalinfyldte aktiviteter, kan du finde det hele i Jylland. Vil du flyve helikopter, dykke i havet, benytte våben eller køre i fede biler? Så er du kommet til det helt rette sted!

Her får du en liste over nogle af de vildeste og mest adrenalinfyldte action oplevelser i Jylland. Én ting er stensikkert, der er garanti for en mindeværdig oplevelse for livet.

 

Action Oplevelser i Jylland:


1. Faldskærmsudspring

Hop ud af et fly og oplev spændingen med et frit fald fra flere kilometers højde. Det er det vildeste adrenalinsus! Faldskærmsudspring er en ekstremsport, men det er også en fantastisk naturoplevelse, hvor du får en mindeværdig svævetur med udsigt over landskabet nedenunder dig.

Som nybegynder er det en god idé at vælge tandemspring, hvor du har en instruktør på ryggen. Du kan finde et stort udvalg af tandemspring her (reklamelink). Hvis du er ekstra modig, kan du også prøve et solospring, hvor du tager springet helt selv. Du kan finde solospring i Jylland her (reklamelink).

Vilde Action Oplevelser i Jylland - Faldskærmsudspring - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Sportsbiler på racerbane

Hvis du elsker fart over feltet, er det selvfølgelig oplagt at køre i en lækker sportsbil på en racerbane. Det er helt klart en af de fedeste action oplevelser i Jylland for enhver bilentusiast! Du kan bl.a. køre i en Ferrari, Lamborghini og Porsche. Find vilde oplevelser med hurtige biler her (reklamelink).

 

3. Djævleræs

En anden sjov aktivitet i Jylland for bilentusiaster, er at prøve Djævleræs på en offroad bane i Nordjylland. Her kan du konkurrere med dine venner om, hvem der hurtigst når målstregen på den mudrede bane.

Djævleræs er en rigtig sjov gruppeoplevelse med fart, spænding og masser af action. Du kan med fordel købe din oplevelse med djævleræs her (reklamelink).

Djævleræs - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Ballonflyvning

Hvem drømmer ikke om at svæve højt over landskabet i en luftballon? Jeg gør hvert fald! En af de vildeste action oplevelser i Jylland må simpelthen være at flyve i en luftballon.

Det er både anderledes, spændende og helt specielt at svæve i en kurv med den smukkeste panoramaudsigt over landskabet under dig. Du kan med fordel købe billetter til en ballonflyvning her (reklamelink).

 

5. Skydning

Uanset om du vil prøve pistolskydning, lerdueskydning, bueskydning eller noget helt fjerde, er der rig mulighed for at prøve det i Jylland. Overalt i landet findes der et stort udvalg af centre og foreninger, hvor du kan teste dine skydeevner. Det er en rigtig sjov adrenalinfyldt aktivitet i Jylland!

Vilde Action Oplevelser i Jylland - Bueskydning - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Svæveflyvning

Har du altid drømt om at svæve højt over luften ved hjælp af naturens kræfter? Så har du muligheden for det i et svævefly. Det foregår helt uden motor, så det er en lydløs og spændende oplevelse for livet.

Selvom at det lyder ganske fredeligt, kommer der alligevel gang i adrenalinen, når svæveflyet slæbes op i luften af et motorfly. Heroppe højt over det jyske landskab, kan du se frem til fantastiske panoramaudsigter. Find ture med svævefly her (reklamelink).

Svæveflyvning - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Pilot for en dag

Udover svæveflyvning, kan du også prøve at være pilot for en dag. Der er ikke mange som kan prale med at have styret et fly, men det kan du altså prøve hos Herning Ultralet Flyveklub. Du kan købe billetter til at være pilot for en dag her (reklamelink). Det er endda billigt sammenlignet med andre steder.

 

8. Dykning

Hvis du gerne vil prøve en speciel aktivitet udover det sædvanlige, bør du kraftigt overveje dykning. Her kommer du ned under havets overflade, hvor du kan møde havdyr og opleve en helt anden verden.

Dykning i Danmark kan nok ikke lige helt sammenlignes med dykning i Det Røde Hav i Egypten og Great Barrier Reef i Australien. Alligevel er det værd at opleve, hvis du altid har drømt om prøve dykning. Du kan finde dykkeroplevelser i Jylland her (reklamelink).

Dykning - Rejs Dig Lykkelig

 

9. RIB-safari

En anden af de bedste action oplevelser i Jylland for adrenalinjunkier er RIB-safari. Den lynhurtige RIB-båd har en tophastighed på omkring 110 km/t og kaster sig selv afsted på havets blå bølger. Det går virkelig stærkt!

Det er også netop derfor at det er en af de vildeste adrenalinoplevelser i Jylland. Undervejs er der mulighed for at komme helt tæt på havets dyr. RIB-bådene kan nemlig sagtens bevæge sig forholdsvist lydløst henover havet, hvis altså motorerne kører på laveste blus. Bestil din RIB-safari her (reklamelink).

 

10. Helikoptertur

Hvis du leder efter de mest mindeværdige action oplevelser i Jylland, bør du kraftigt overveje en helikoptertur. Oplev larmen fra helikopterens propeller, mærk når den letter lodret op i luften og nyd de fantastiske udsigter over landskabet nedenunder dig.

Der er ingen tvivl om, at en helikoptertur er en helt speciel oplevelse, som alle bør prøve mindst én gang i livet! Du kan finde et stort udvalg af populære helikopterture her (reklamelink).


Læs også: Tag på Helikoptertur i Danmark

Vilde Action Oplevelser i Jylland - Helikoptertur - Rejs Dig Lykkelig

 

11. Gokart

Kalder alle fartdjævle! Hvis du er til fart og spænding er en køretur i gokart blandt de bedste action oplevelser i Jylland. Det kan især anbefales, hvis du gerne vil konkurrere med dine venner om, hvem der egentligt er bedst til at styre et vildt køretøj. Du kan finde gokartcentre over alt i Jylland.

 

12. Klatring

Klatring er både en udfordrende og sjov sportslig aktivitet, som sagtens kan sætte gang i spændingen. Der findes mange gode klatreparker i Jylland, hvor du kommer højt op i luften imens adrenalinen pumper afsted. Hvis det ikke skal være ekstremt kan du f.eks. besøge én af Wow-parkerne (reklamelink) eller Gorilla-parkerne (reklamelink).

Vilde Action Oplevelser i Jylland - Klatring - Rejs Dig Lykkelig

 

13. Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking over Lillebæltsbroen skal selvfølgelig også med på listen over adrenalinfyldte action oplevelser i Jylland. Her kan du gå på toppen af den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Det er dermed højere end bridgewalking på Sydney Harbour Bridge i Australien!

Turen over Lillebæltsbroen byder på imponerende udsigter over Lillebælt, Jylland og Fyn fra et fugleperspektiv. Mærk vinden i håret og suget i maven, når broen ryster pga. togbanen og kørebanerne under dig. Køb Bridgewalking over Lillebæltsbroen her (reklamelink).

 

14. Surfing

Har du altid drømt om at prøve surfing? Så har du muligheden for at prøve det i Klitmøller aka Cold Hawaii. Her kan du prøve alverdens former for surfing såsom windsurfing, SUP-surfing eller bare ganske almindelig surfing. Jeg kan kraftigt anbefale at købe nogle af disse mindeværdige surfing-oplevelser i Klitmøller (reklamelink).

Surfing - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt på denne liste over nogle af de vildeste og mest adrenalinfyldte action oplevelser i Jylland. Hvilke af tingene har du allerede prøvet? Og hvilke drømmer du om at prøve i fremtiden? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Danmark:

… Eller læs alle artikler fra Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.