Vilde Action Oplevelser i Jylland - Surfing - Rejs Dig Lykkelig

14 Vilde Action Oplevelser i Jylland

Leder du efter dit livs fedeste oplevelse? Glem ikke at tjekke denne liste over nogle af de vildeste action oplevelser i Jylland.

Uanset om du er på udkig efter fart, spænding, action eller adrenalinfyldte aktiviteter, kan du finde det hele i Jylland.

Vil du flyve helikopter, dykke i havet, benytte våben eller køre i fede biler? Så er du kommet til det helt rette sted!

Her får du en liste over nogle af de vildeste og mest adrenalinfyldte action oplevelser i Jylland. Én ting er stensikkert, der er garanti for en mindeværdig oplevelse for livet.

 

Action Oplevelser i Jylland:


1. Faldskærmsudspring

Hop ud af et fly og oplev spændingen med et frit fald fra flere kilometers højde. Det er det vildeste adrenalinsus!

Faldskærmsudspring er ganske vist en ekstremsport, men det er bestemt også en fantastisk naturoplevelse. Her får du nemlig en mindeværdig svævetur med udsigt over landskabet nedenunder dig.

Som nybegynder er det en god idé, at vælge tandemspring, hvor du har en instruktør bagpå ryggen. Du kan finde et stort udvalg af tandemspring her (reklamelink).

Hvis du er ekstra modig, kan du også prøve et solospring, hvor du tager springet helt selv. Du kan finde solospring i Jylland her (reklamelink).

Vilde Action Oplevelser i Jylland - Faldskærmsudspring - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Sportsbiler på racerbane

Hvis du elsker fart over feltet, er det selvfølgelig oplagt, at køre i en lækker sportsbil på en racerbane. Det er helt klart en af de fedeste action oplevelser i Jylland for enhver bilentusiast!

Du kan bl.a. prøve at køre i en Ferrari, Lamborghini og Porsche. Find vilde oplevelser med hurtige biler her (reklamelink).

 

3. Djævleræs

En anden sjov aktivitet i Jylland for bilentusiaster er, at prøve Djævleræs på en offroad bane i Nordjylland. Her kan du konkurrere med dine venner om, hvem der hurtigst når målstregen på den mudrede bane.

Djævleræs er en rigtig sjov gruppeoplevelse med fart, spænding og masser af action. Du kan med fordel købe din oplevelse med djævleræs her (reklamelink).

Djævleræs - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Ballonflyvning

Hvem drømmer ikke om, at svæve højt over landskabet i en luftballon? Jeg gør hvert fald! En af de vildeste action oplevelser i Jylland må simpelthen være, at flyve i en luftballon.

Det er både anderledes, spændende og helt specielt, at svæve i en kurv med den smukkeste panoramaudsigt over landskabet under dig. Du kan med fordel købe billetter til ballonflyvning her (reklamelink).

 

5. Skydning

Uanset om du vil prøve pistolskydning, lerdueskydning, bueskydning eller noget helt fjerde, er der rig mulighed for, at prøve det i Jylland.

Overalt i landet findes der et stort udvalg af centre og foreninger, hvor du kan teste dine skydeevner. Det er en rigtig sjov adrenalinfyldt aktivitet i Jylland, hvor du kan konkurrere mod dine venner, familie eller bedre halvdel.

Vilde Action Oplevelser i Jylland - Bueskydning - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Svæveflyvning

Har du altid drømt om, at svæve højt over luften ved hjælp af naturens kræfter? Så har du muligheden for, at prøve det i et svævefly. Det foregår helt uden motor, så det er en lydløs og spændende oplevelse for livet.

Selvom at det lyder ganske fredeligt, kommer der alligevel gang i adrenalinen, når svæveflyet slæbes op i luften af et motorfly.

Heroppe, højt over det jyske landskab, kan du se frem til fantastiske panoramaudsigter. Hvis det lyder som noget for dig, kan du med fordel finde ture med svævefly her (reklamelink).

Svæveflyvning - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Pilot for en dag

Udover svæveflyvning kan du også prøve, at være pilot for en dag. Der er ikke mange som kan prale af, at have styret et fly. Men det har du altså muligheden for at prøve hos Herning Ultralet Flyveklub.

Du kan købe billetter til at være pilot for en dag her (reklamelink). Det er endda billigt sammenlignet med andre steder i landet.

 

8. Dykning

Hvis du gerne vil prøve en speciel aktivitet udover det sædvanlige, bør du kraftigt overveje dykning. Her kommer du ned under havets overflade, hvor du kan møde havdyr og opleve en helt anden verden.

Dykning i Danmark kan nok ikke helt sammenlignes med dykning i Det Røde Hav i Egypten og Great Barrier Reef i Australien.

Alligevel er det værd at opleve, hvis du altid har drømt om at prøve dykning. Du kan finde gode dykkeroplevelser i Jylland her (reklamelink).

Dykning - Rejs Dig Lykkelig

 

9. RIB-safari

En anden af de bedste action oplevelser i Jylland for adrenalinjunkier er RIB-safari. Den lynhurtige RIB-båd har en tophastighed på omkring 110 km/t og kaster sig selv afsted på havets blå bølger. Det går virkelig stærkt!

Det er også netop derfor, at det er en af de vildeste adrenalinoplevelser i Jylland. Undervejs er der desuden mulighed for, at komme helt tæt på havets dyr.

RIB-bådene kan nemlig sagtens bevæge sig forholdsvist lydløst henover havet, hvis altså motorerne kører på laveste blus. Bestil din RIB-safari her (reklamelink).

 

10. Helikoptertur

Hvis du leder efter de mest mindeværdige action oplevelser i Jylland, bør du kraftigt overveje en helikoptertur.

Oplev larmen fra helikopterens propeller, mærk når den letter lodret op i luften og nyd de fantastiske udsigter over landskabet nedenunder dig.

Der er ingen tvivl om, at en helikoptertur er en helt speciel oplevelse, som alle bør prøve mindst én gang i livet! Du kan finde et stort udvalg af populære helikopterture her (reklamelink).


Læs også: Tag på Helikoptertur i Danmark

Vilde Action Oplevelser i Jylland - Helikoptertur - Rejs Dig Lykkelig

 

11. Gokart

Kalder alle fartdjævle! Hvis du er til fart og spænding er en køretur i gokart blandt de bedste action oplevelser i Jylland.

Det kan især anbefales, hvis du gerne vil konkurrere med dine venner om, hvem der egentligt er bedst til at styre et vildt køretøj. Du kan finde gokartcentre over alt i Jylland såvel som i resten af Danmark.

 

12. Klatring

Klatring er både en udfordrende og sjov sportslig aktivitet, som sagtens kan sætte gang i spændingen. Der findes mange gode klatreparker i Jylland, hvor du kommer højt op i luften imens adrenalinen pumper afsted.

Hvis det ikke skal være ekstremt kan du f.eks. besøge én af Wow-parkerne (reklamelink) eller Gorilla-parkerne (reklamelink).

Vilde Action Oplevelser i Jylland - Klatring - Rejs Dig Lykkelig

 

13. Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking over Lillebæltsbroen skal selvfølgelig også med på listen over adrenalinfyldte action oplevelser i Jylland.

Her kan du gå på toppen af den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Det er dermed højere end bridgewalking på Sydney Harbour Bridge i Australien!

Turen over Lillebæltsbroen byder på imponerende udsigter over Lillebælt, Jylland og Fyn fra et fugleperspektiv. Mærk vinden i håret og suget i maven, når broen ryster pga. togbanen og kørebanerne under dig.

Lyder bridgewalking som den perfekte oplevelse for dig? Så kan du med fordel købe en billet til Bridgewalking over Lillebæltsbroen her (reklamelink).

 

14. Surfing

Har du altid drømt om at prøve surfing? Så har du muligheden for, at prøve det i Klitmøller aka Cold Hawaii i Nordvestjylland.

Her kan du prøve alverdens former for surfing såsom windsurfing, SUP-surfing eller bare ganske almindelig surfing. Du kan finde mindeværdige surfing-oplevelser i Klitmøller her (reklamelink).

Surfing - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over nogle af de vildeste og mest adrenalinfyldte action oplevelser i Jylland. Har du allerede prøvet nogle af tingene? Hvilke action oplevelser drømmer du om, at prøve i fremtiden?

Læs flere artikler fra Danmark:

De 26 Bedste Oplevelser i Danmark

24 Sjove Seværdigheder i Jylland

Populære Sommerhusområder i Jylland

7 UNESCO-Seværdigheder i Danmark

… Eller læs alle artikler fra Danmark

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *