De Bedste Steder at Bo på Gran Canaria - Rejs Dig Lykkelig

Guide til de Bedste Steder at bo på Gran Canaria

Leder du efter de bedste steder at bo på Gran Canaria? Glem ikke at tjekke denne guide til de bedste steder at bo på Gran Canaria under din næste rejse.

Gran Canaria er et yderst populært rejsemål for os danskere i sommermånederne såvel som i vintermånederne. Her finder du et behageligt klima året rundt med temperaturer, der svinger mellem 18 og 30 grader afhængig af årstiden. Med mere end 300 solskinsdage om året, er det ikke så svært at forstå, hvorfor Gran Canaria er et yndet rejsemål i Europa.

Hvis du planlægger en rejse til Gran Canaria, skal du blive hængende her på siden lidt endnu. Her får du en guide med de bedste steder at bo på Gran Canaria, Spanien.

Inden du forsætter, kan jeg kraftigt anbefale at læse min artikel med de sjoveste seværdigheder og oplevelser på Gran Canaria. Den kanariske ø byder nemlig på mange spændende attraktioner, livlige byer og en enestående natur.

 

De bedste steder at bo på Gran Canaria


1. Playa del Inglés: For festlige og strandløver

Det mest populære rejsemål på Gran Canaria er uden sammenligning Playa del Inglés. Den populære badeby ligger på den sydlige del af øen og er kendt som stedet, hvor det hele sker. Her finder du det bedste natteliv på Gran Canaria med et stort antal diskoteker, barer og shows.

Playa del Inglés byder desuden på en dejlig lang sandstrand, hundredvis af gode restauranter og flere af øens bedste shoppingcentre. Det største shoppingcenter hedder Yumbo Center, der også er kendt for at være et yderst populært tilflugtssted for homoseksuelle på Gran Canaria.

De Bedste Steder at Bo på Gran Canaria - Playa del Ingles - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Maspalomas: For strandelskere og homoseksuelle

Maspalomas hænger nærmest sammen med Playa del Inglés og er mest kendt for sin store sandørken med endeløse sanddyner. Det er dermed ét at de bedste steder at bo på Gran Canaria, hvis du drømmer om en badeferie. Vær dog opmærksom på at der er mange nudister på dele af stranden.

Ligesom Playa del Inglés er Maspalomas også et populært rejsemål i Europa for homoseksuelle. De to byer byder tilsammen på et stort antal LGBT-orienterede natklubber og barer. Der er også mange underholdende dragshows og populære arrangementer såsom Maspalomas Pride.3. Puerto Rico: For familier

På den sydvestlige del af Gran Canaria finder du den gamle fiskerlandsby Puerto Rico, der er den mest solsikre by på øen. Derudover er Puerto Rico også kendt for at være den mest familievenlige badeby på Gran Canaria.

Atmosfæren i Puerto Rico er forholdsvis rolig, selvom at der er et stort udbud af restauranter, barer og butikker. Puerto Rico er desuden hjem til to store familievenlige strande, hvor vandet er roligt og sandet er fint. Hvis du rejser med større børn eller teenagere, kan du også finde et stort udvalg af sjove vandsportsaktiviteter og bådture.

Puerto Rico - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Las Palmas: For kulturelle og shopaholics

Las Palmas på den nordlige del af øen er kendt som hovedstaden og den største by på Gran Canaria. Her finder du en god blanding af storby og spansk landsbystemning, strandliv og shopping, kultur og natur. Atmosfæren er både præget af en autentisk- og en hektisk stemning på én og samme tid.

Et besøg i Las Palmas byder på mange spændende seværdigheder med alt fra museer og historiske bygninger til parker og arrangementer. Det er også her du finder de bedste shoppingmuligheder på øen og én af Europas bedste bystrande.

Las Palmas - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Meloneras: For luksusdyr

Meloneras ligger lige ved siden af Maspalomas, og er den mest stilfulde og elegante lille ferieby på Gran Canaria. Her er alt af høj standard med luksuriøse hoteller, eksklusive restauranter, trendy barer og dyre mærkevarebutikker.

I Meloneras kan du også besøge byens stilfulde kasino, spille på én af øens bedste golfbaner eller slappe af på stranden. Det er dog ikke verdens bedste strand, men der er heldigvis ikke langt til sandstranden i Maspalomas. Meloneras er uden tvivl ét af de bedste steder at bo på Gran Canaria, hvis du drømmer om en ferie i stilfulde omgivelser.6. Puerto de Mogán: For romantiske par

Puerto de Mogán er en charmende lille fiskerby med en idyllisk og tilbagelænet atmosfære. Byen har fået kælenavnet ”Lille Venedig” pga. de mange små kanaler, der på smukkeste vis forbinder havnen og marinaen. Det er også netop derfor, at det er ét af de bedste steder at bo på Gran Canaria for romantiske par.

Den charmerende fiskerby er desuden præget af gamle hvidkalkede huse i middelalderstil, smalle bilfri gader og farverige blomster. Nyd den fantastiske stemning i Puerto de Mogán, og husk at spise en romantisk middag på den hyggelige havn.

Puerto de Mogan - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Taurito: For børnefamilier

Den lille badeby Taurito ligger godt gemt væk mellem de populære feriebyer Puerto Rico og Puerto de Mogán. Her er der en afslappende atmosfære i rolige og indbydende omgivelser med mange lækre hoteller og resorts. Taurito er omgivet af et smukt bjerglandskab på den ene side og en sort lavastrand med havets brusende bølger på den anden side.

På trods af byens lille størrelse, er der alligevel et godt udvalg af restauranter og butikker. Du kan også besøge byens populære vandland, prøve sjove vandsportsaktiviteter eller spille forskellige former for boldsport. Taurito er helt klart et af de bedste steder at bo på Gran Canaria for børnefamilier.

 

8. San Agustín: For afslappede par

San Agustín ligger kun en kort køretur fra Playa del Inglés og Maspalomas, men har en langt mere afslappende stemning. Denne lille søvnige og hyggelige by er kendt for at være Gran Canarias ældste ferieby.

Hvis du vælger at bo i San Agustín, kan du slippe lidt væk fra turistmængderne imens du nyder de rolige omgivelser. Her er der en skøn strandpromenade, unikke sorte lava sandstrande og rolig vand, der er perfekt til snorkling og dykning. Om aftenen kan du besøge én af de mange restauranter eller barer – eller tage en taxi til nattelivet i Playa del Inglés.

De Bedste Steder at Bo på Gran Canaria - San Agustin - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide med de bedste steder at bo på Gran Canaria, Spanien. Hvad er dine favoritsteder på Gran Canaria? Hvilke byer drømmer du om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Spanien:
Planlæg din rejse til Gran Canaria:

Bestil fly til Gran Canaria på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil biludlejning på Gran Canaria på Discovercars.dk (reklamelink)

Bestil en pakkerejse til Gran Canaria på Primotours.dk (reklamelink)

Bestil oplevelser på Gran Canaria på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.