Gode Campingområder i Italien - Sardinen - Rejs Dig Lykkelig

6 Gode Campingområder i Italien

Drømmer du om en campingferie i Italien? Glem ikke at tjekke denne liste over nogle af de bedste campingområder i Italien.

Italien er et af de mest populære steder til, at tage på camping i Europa for os danskere. Her finder du et stort og varieret udvalg af campingpladser med noget til enhver type rejsende.

Uanset om du er interesseret i luksuriøse-, budgetvenlige- eller børnevenlige campingpladser, kan du finde det hele i Italien.

Hvis du planlægger en campingferie i støvlelandet, skal du blive hængende her på rejsebloggen lidt endnu. Her får en liste over nogle af de bedste campingområder i Italien.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Italien (reklamelink)

Bestil campingplads i Italien (reklamelink)

Bestil hotel i Italien (reklamelink)

Bestil biludlejning i Italien (reklamelink)

 

Gode Campingområder i Italien:


1. Gardasøen

Mange af Italiens største campingpladser ligger i naturskønne omgivelser og byder på en overflod af faciliteter for hele familien.

De mange campingpladser ved Gardasøen er bestemt ingen undtagelse! De er som regel utroligt børnevenlige med flere swimmingpools, underholdning og mange andre faciliteter.

Gardasøen er beliggende i Norditalien og er kendt som landets største sø. Det smukke bjergrige landskab og beliggenheden i det nordlige Italien er medvirkende til, at det er et af de mest populære campingområder i Italien.

Hvis du gerne vil holde ferie ved den populære sø, kan du finde mange gode campingpladser ved Gardasøen her (reklamelink).


Læs også: 22 Seværdigheder ved Gardasøen

Gardasøen - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Emilia-Romagna

I Norditalien finder du ligeledes Emilia-Romagna, som er en af de 20 regioner i Italien. Her bliver du mødt af et fladt varieret landskab med alt fra lange gyldne sandstrande ved Adriaterhavet til gamle middelalder- og renæssancebyer.

De historiske gamle byer oser af charme, men det er især Bologna der tiltrækker turister fra nær og fjern.

Bologna er den største by i regionen, og er samtidig også det oplagte rejsemål i Italien for livsnydere. Glem nu heller ikke, at smage den fantastiske mad i området!

Du kan med fordel overveje, at bo på nogle af disse populære campingpladser i Emilia-Romagna (reklamelink).

 

3. Sardinen

Et andet af de bedste campingområder i Italien er uden tvivl Sardinen. Den kontrastfyldte ø er Middelhavets næststørste ø og kaldes ofte for Europas svar på de caribiske øer. Det er dog nok lidt af en overdrivelse.

Ikke desto mindre, er det stadig en smuk ø, som du bør overveje at besøge! Hvis du vil på campingferie med hele familien på Sardinen, kan du glæde dig til store naturoplevelser.

Her er der et bjergrigt landskab med lange hvide sandstrande, krystalklart hav, eventyrlige bugter og smukke gamle byer.

Lyder Sardinien som et af de bedste campingområder i Italien for dig? Så kan du finde nogle af de bedste campingpladser på Sardinen her (reklamelink).

Gode Campingområder i Italien - Sardinen - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Toscana

Du har sikkert allerede hørt om Toscana, som er en af verdens mest berømte vinregioner. Udover vin byder Toscana også på en smuk varieret natur, charmerende middelalderbyer og dejlige strande, hvor du kan dase dagen lang.

Toscana er et af de bedste campingområder i Italien, fordi du har mulighed for, at opleve mange forskelligartede ting på én og samme tid.

Her er der lagt op til store kulturelle seværdigheder, udsøgte smagsoplevelser og fantastiske naturoplevelser.

Du kan finde et stort og varieret udvalg af gode campingpladser i Toscana her (reklamelink).


Læs også: Hvor skal man bo i Toscana?

Toscana - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Lago Maggiore

Lago Maggiore er en smuk bjergsø, som er beliggende i alperne i det nordlige Italien på grænsen til Schweiz. Her er der virkelig smukt!

Naturen er storslået, bjergene rejser sig dramatisk fra søbredden og der er et skønt middelhavsklima.

Der er altså ingen tvivl om, at Lago Maggiore er et af de bedste campingområder i Italien, hvis du er vild med sportslige aktiviteter og smuk natur.

Der er mange gode vandrestier i området samt rig mulighed for, at køre mountainbike, klatre, sejle, fiske og meget mere. Find campingpladser ved Lago Maggiore (reklamelink).

 

6. Veneto

Veneto er endnu et populært campingområde i det nordlige Italien. Regionen er yderst velbesøgt af os danskere, fordi det ikke ligger så frygteligt langt fra Danmark.

Veneto dækker over et enormt område, der bl.a. inkluderer Venedig, Verona, Dolomitterne og den østlige del af Gardasøen.

På en campingferie i Veneto, kan du glæde dig til mange forskelligartede oplevelser. Her kan du nyde lange sandstrande og atmosfærefyldte badebyer, men du kan også udforske naturskønne bjerglandskaber og kulturelle byer.

Lyder Veneto regionen som noget for dig? Så kan du se et stor udvalg af campingpladser i Veneto her (reklamelink).

Gode Campingområder i Italien - Veneto - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over nogle af de bedste campingområder i Italien. Hvad er dine favoritområder til campingferie i Italien? Hvilke områder drømmer du mest om at besøge? Skriv en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Italien:

De Bedste Rejsemål i Italien

Find Billige Pakkerejser til Italien

Vigtige ting du SKAL vide inden rejsen til Italien

Drikkepenge i Italien: Hvor meget skal man give?

… Eller læs alle artikler fra Italien

Planlæg din rejse til Italien:

Bestil fly til Italien (reklamelink)

Bestil campingplads i Italien (reklamelink)

Bestil hotel i Italien (reklamelink)

Bestil biludlejning i Italien (reklamelink)

Bestil oplevelser i Italien (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *