Gode Campingområder i Italien - Sardinen - Rejs Dig Lykkelig

6 Gode Campingområder i Italien

Drømmer du om en campingferie i Italien? Glem ikke at tjekke denne liste over nogle af de bedste campingområder i Italien.

Italien er et af de mest populære steder at tage på camping for os danskere. Her finder du et stort udvalg af campingpladser med noget til enhver type rejsende. Uanset om du er interesseret i luksuriøse-, budgetvenlige- eller børnevenlige campingpladser, kan du finde det hele i Italien.

Hvis du planlægger en campingferie i støvlelandet, skal du blive hængende her på siden lidt endnu. Her får en liste over nogle af de bedste campingområder i Italien.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af din rejse:

• Bestil fly til Italien (reklamelink)

• Bestil campingplads i Italien (reklamelink)

• Bestil biludlejning i Italien (reklamelink)

 

Gode Campingområder i Italien:


1. Gardasøen

Mange af Italiens største campingpladser ligger i naturskønne omgivelser og byder på en overflod af faciliteter for hele familien. De mange campingpladser ved Gardasøen er bestemt ingen undtagelse! De er som regel utroligt børnevenlige, byder på flere swimmingpools og mange andre faciliteter.

Gardasøen er beliggende i Norditalien og er kendt som landets største sø. Det smukke bjergrige landskab og beliggenheden i det nordlige Italien er medvirkende til, at det er et af de mest populære campingområder i Italien.

Du kan finde mange gode campingpladser ved Gardasøen her (reklamelink).


Læs også: 22 Seværdigheder ved Gardasøen

Gardasøen - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Emilia-Romagna

I Norditalien finder du ligeledes Emilia-Romagna, som er én af de 20 regioner i Italien. Her bliver du mødt af et fladt varieret landskab med alt fra lange gyldne sandstrande ved Adriaterhavet til gamle middelalder- og renæssancebyer.

De historiske byer oser af charmen, men det er især Bologna der tiltrækker turister fra nær og fjern. Bologna er den største by i regionen og er samtidig også det oplagte rejsemål i Italien for livsnydere. Glem heller ikke at smage den fantastiske mad i området!

Du kan med fordel overveje at bo på nogle af disse populære campingpladser i Emilia-Romagna (reklamelink).

 

3. Sardinen

Et af de bedste campingområder i Italien er uden tvivl Sardinen. Den kontrastfyldte ø er Middelhavets næststørste ø og bliver ofte kaldt for Europas svar på de caribiske øer. Det er er dog nok lidt af en overdrivelse.

Hvis du planlægger at tage på campingferie med hele familien på Sardinen, kan du glæde dig til store naturoplevelser. Her er der et bjergrigt landskab med lange hvide sandstrande, krystalklart hav, eventyrlige bugter smukke gamle byer.

Find nogle af de bedste campingpladser på Sardinen her (reklamelink).

Gode Campingområder i Italien - Sardinen - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Toscana

Du har helt sikkert allerede hørt om Toscana, der er en af verdens mest berømte vinregioner. Udover vin, byder Toscana også på en smuk varieret natur, charmerende gamle middelalderbyer og dejlige strande, hvor du kan dase dagen lang.

Toscana er et af de bedste campingområder i Italien, fordi du har mulighed for at opleve mange forskelligartede ting på én og samme tid. Her er der lagt op til store kulturelle seværdigheder, udsøgte smagsoplevelser og fantastiske naturoplevelser.

Du kan finde et stort udvalg af gode campingpladser i Toscana her (reklamelink).

Toscana - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Lago Maggiore

Lago Maggiore er en smuk bjergsø, som er beliggende i alperne i det nordlige Italien på grænsen til Schweiz. Her er virkelig smukt! Naturen er storslået, bjergene rejser sig dramatisk fra søbredden og der er et skønt middelhavsklima.

Der er altså ingen tvivl om, at Lago Maggiore er et af de bedste campingområder i Italien, hvis du er vild med sportslige aktiviteter og smuk natur. Der er mange gode vandrestier i området og rig mulighed for at køre mountainbike, klatre, sejle, fiske og meget mere.

Find campingpladser ved Lago Maggiore her (reklamelink).

 

6. Veneto

Veneto er endnu et populært campingområde i det nordlige Italien. Regionen er yderst velbesøgt af os danskere, fordi det ikke ligger så langt fra Danmark. Veneto dækker over et enormt område, der bl.a. inkluderer Venedig, Verona, Dolomitterne og den østlige del af Gardasøen.

På en campingferie i Veneto, kan du glæde dig til mange forskelligartede oplevelser. Her kan du nyde lange sandstrande og atmosfærefyldte badebyer, men du kan også udforske naturskønne bjergrige landskaber og kulturelle byer.

Du kan se et stor udvalg af campingpladser i Veneto her (reklamelink).

Gode Campingområder i Italien - Veneto - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt på denne liste over nogle af de bedste campingområder i Italien. Hvad er dine favoritområder til campingferie i Italien? Hvilke områder drømmer du mest om at besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Italien:

… Eller læs alle artikler fra Italien

Planlæg din rejse til Italien:

• Bestil campingplads i Italien på Sunnycamp.dk (reklamelink)

• Bestil fly til Italien på Momondo.dk (reklamelink)

• Bestil biludlejning i Italien på Discovercars.dk (reklamelink)

• Bestil oplevelser i Italien på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.