Hvor skal man bo i Orlando - Celebration - Rejs Dig Lykkelig

Hvor skal man bo i Orlando?

Er du i tvivl om, hvor man skal bo i Orlando som turist? Her får du en liste over de bedste steder at bo i Orlando, Florida.

Orlando er en af de mest populære byer i USA, fordi den er hjem til mange verdensberømte forlystelsesparker. Ja, faktisk findes der ikke noget andet sted på jorden, hvor der er lige så mange forlystelsesparker samlet på ét sted!

Det er også netop derfor, at Orlando kaldes for verdens underholdningshovedstad og er blandt de bedste oplevelser i Florida.

Udover enorme forlystelsesparker og temaparker, byder Orlando også på et hav af andre sjove forlystelser og attraktioner.

Byen er nemlig også hjem til mange dejlige parker, spændende udstillinger, gode shoppingmuligheder og meget mere. Ikke nok med det, så er der også rig mulighed for, at udforske spændende områder i nærheden.

Hvis du har planer om, at besøge verdens underholdningshovedstad, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en guide til, hvor man skal bo i Orlando som turist.

Inden du fortsætter, må du heller ikke glemme at læse min artikel om must-see seværdigheder i Orlando samt dette rejseforslag til Florida.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Florida (reklamelink)

Bestil hotel i Florida (reklamelink)

Bestil biludlejning i Florida (reklamelink)

Bestil oplevelser i Florida (reklamelink)

 

Hvor skal man bo i Orlando?


1. Southwest Orlando: For førstegangsrejsende

Southwest Orlando ligger lige uden for Orlandos centrum og er uden tvivl et af de bedste steder at bo som turist! Det gælder især, hvis det er første gang du besøger byen.

Det populære område er beliggende centralt i Orlando og er hjem til mange af byens største turistattraktioner.

Det er bl.a. her du finder mange af temaparkerne, hvoraf Universal Studios er den mest populære. Det er dermed et rigtig godt sted at bo, hvis du har planer om at besøge Universal-parkerne.

Southwest Orlando er også hjem til International Drive eller I-drive, som er en lang underholdningsgade. Her er er der fyldt med familievenlige attraktioner, underholdende faciliteter og sjove museer.

International Drive byder desuden på et enormt udvalg af gode restauranter, caféer, barer, butikker og hoteller.

Sidst men ikke mindst, er der også nem adgang til den store motorvej, som hurtigt fører dig til alle de store forlystelsesparker.

Der hersker altså slet ingen tvivl om, at Southwest Orlando – og i særdeleshed International Drive – er et af de bedste steder at bo i Orlando! Find hoteller i Orlando her (reklamelink).

Hvor skal man bo i Orlando - Southwest Orlando og International Drive - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Eddie HernandezUnsplash

 

2. Downtown: For festaber og forretningsrejsende

Er du i tvivl om, hvor man skal bo i Orlando for at få det bedste natteliv? Så bør du kraftigt overveje, at bo i Downtown Orlando!

Downtown er kendt som byens historiske centrum og centrale forretningsdistrikt. Det er et ret kompakt område med byens rådhus og moderne kontorhøjhuse, men også ældre bygninger.

Distriktet henvender sig primært til forretningsrejsende såvel som kulturelle og festlige mennesker, der godt kan lide at gå ud om aftenen.

Her finder du nemlig en vibrerende og livlig festscene med mange gode natklubber, barer og pubber med live-musik. Om dagen er der rig mulighed for, at besøge lærerige museer, tage på shopping og udforske området.

Der er også et stort udvalg af internationale restauranter og smarte caféer ligesom at der ofte afholdes kulturelle arrangementer og sportsbegivenheder.

Hovedattraktionen i Downtown Orlando er Lake Eola, som er en stor sø, der er beliggende i en fredfyldt park.

Distriktet ligger lidt langt fra de største turistattraktioner. Du bør dermed kun bo her, hvis du har lejet en bil (reklamelink). Du kan med fordel kigge efter hoteller i Downtown Orlando her (reklamelink).

 

3. Lake Buena Vista: For Disney-parkerne

Hvis du har planer om, at bruge meget at din tid i Orlando i Disney-parkerne, er Lake Buena Vista et rigtig godt sted at bo!

Lake Buena Vista er egentligt sin egen by og er beliggende lige ved siden af Walt Disney World Resort, som er verdens største forlystelseskompleks. Ja, faktisk er den lille by endda administreret af Disney.

Det betyder også, at du har utroligt nem og hurtig adgang til parkerne, hvis altså du vælger at bo i området.

Her er der fyldt med stilede hoteller og resorts i forskellige prisklasser. Du skal dog forvente, at de fleste overnatningssteder er eksklusive og koster mange penge.

I selve byen finder du bl.a. Disney Springs, som er et stort underholdsområde med eventyrlige restauranter, unikke butikker og sjove aktiviteter. Der er også rig mulighed for, at spille golf, få spabehandlinger og meget mere.

Lake Buena Vista er helt klart et af de bedste steder at bo i Orlando, hvis du rejser med børn og gerne vil besøge Disney-parkerne. Find hoteller i Lake Buena Vista her (reklamelink).

Lake Buena Vista - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Kissimmee: For budgetrejsende

Leder du efter, hvor man skal bo i Orlando for at få billige overnatningsmuligheder? Så er Kissimmee et af de bedste steder at bo for budgetrejsende!

Kissimmee er en selvstændig by, som er beliggende i udkanten af Orlando. Her er der fyldt med budgetvenlige overnatningsmuligheder med alt fra hoteller og resorts til private boliger og lejligheder.

I Kissimmee kommer du til at bo i naturskønne og rolige omgivelser uden for bymidten. Alligevel er der kun omkring 30 minutters kørsel til centrum imens forlystelsesparkerne ligger tæt på.

Du skal dermed forvente, at du kommer til at køre til mange ting. Heldigvis, har de fleste danskere dog en udlejningsbil (reklamelink) i Florida.

Kissimmee er primært et roligt beboelsesområde, som byder på mange forskellige kvarterer. I hvert kvarter finder du et godt udvalg af selvstændige spisesteder og interessante butikker.

Derudover er byen også hjem til mange grønne parker, hyggelige områder, legepladser og naturaktiviteter såvel som golfbaner, luksuriøse spaer og swimmingpools.

Hvis du gerne vil bo i den rolige og budgetvenlige by i Florida, kan du med fordel kigge efter billige hoteller i Kissimmee her (reklamelink).

 

5. Celebration: For familier

Celebration er endnu et roligt beboelsesområde i udkanten af Orlando. Det er beliggende lige syd for Lake Buena Vista og Disney World samt vest for Kissimmee.

Den lille charmerende by blev oprindeligt lavet af Disney World til familier, som skulle besøge parkerne. I dag er det dog et af de bedste steder at bo i Orlando for børnefamilier, uanset om du skal besøge parkerne eller ej.

Udover at have nem adgang til Disney-parkerne, byder Celebration på et hyggeligt lille samfund med en rolig atmosfære.

Her er der fyldt med flotte små gader, dejlige parker, familievenlige restauranter og souvenirbutikker. Derudover er der også adskillige golfbaner, sportsbaner, biografer og teatre samt en sø med regelmæssige festivaler.

Celebration er generelt bare en skøn og eventyrlig lille by eller forstadskvarter med rolige omgivelser, høj sikkerhed og rene gader.

Vær opmærksom på, at der desværre ikke er så mange overnatningsmuligheder i Celebration. Det er dermed en rigtig god idé, at bestille i god tid! Du kan finde en del gode hoteller i Celebration her (reklamelink).

Hvor skal man bo i Orlando - Celebration - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Asafh KalebeUnsplash

Det var alt i denne guide til, hvor man skal bo i Orlando som turist. Har du allerede besøgt Orlando? Hvis ja, hvilke områder var så dine favoritter? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Orlando og Florida:

• 26 Gode Oplevelser i Orlando

Forlystelsesparker i Florida

Rejseforslag: Road Trip Rute i Florida

12 Must-See Seværdigheder i Florida

Praktisk Huskeliste inden Rejsen til USA

… Eller læs alle artikler fra Florida eller USA

Planlæg din rejse til Florida:

Bestil fly til Florida (reklamelink)

Bestil hotel i Florida (reklamelink)

Bestil biludlejning i Florida (reklamelink)

Bestil oplevelser i Florida (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *