Endagstur til Florida Keys og Key West - Rejsdiglykkelig.dk.

Endagstur til Florida Keys og Key West

Du kan ikke have været i Florida uden at besøge Key West, som er USA’s sydligste punkt. Da min kæreste og jeg var i Florida tidligere på året, var det selvfølgelig også en af vores must see oplevelser på turen. Den cirka 200 kilometer lange køretur gennem de mange små øer, The Keys, er en oplevelse i sig selv. Øerne er forbundet med 42 broer og det er faktisk det sted i verden, hvor man krydser flest broer. Køreturen ned til Key West tager omkring 4 timer fra fastlandet, men der er masser af smukke udsigtspunkter og naturoplevelser på vejen. Her er en liste med de bedste og mest spændende øer og byer i Florida Keys.


 

Key Largo

Key Largo er den største ø i Florida Keys og er den første du kommer til fra fastlandet mod Key West. Øen er især kendt for John Pennekamp Coral Reef State Park, som har USA’s største levende koralrev. Det tager omkring 45 minutter at sejle ud til det store koralrev, hvor der er rig mulighed for at dykke blandt koralrevsfisk, groupers, barracudaer og hvis du er heldig, hajer og skildpadder. Du kan selvfølgelig også bare nøjes med en sejltur over koralrevet. Key Largo har desuden masser af hyggelige marinaer, smukke hvide sandstrande, mangroveskove og store frie leguaner.

Endagstur til Florida Keys og Key West - Key Largo - Rejsdiglykkelig.dk

 

Big Pine Key

På Big Pine Key ligger Bahia Honda State Park, som har Florida Keys smukkeste strand med palmer og udsigt til Seven Mile Bridge. Da vi besøgte stranden var der desværre fyldt med tang, men det var alligevel meget smukt. Hvis du følger den lille sti bagved stranden, kan du komme op på et lille stykke af Seven Mile Bridge. Øen er fyldt med små hjorte og hvis du kører mod Blue Hole er der stor chance for, at du møder nogle af dem. Selvom at de er søde må du ikke fodre dem, da det er ulovligt.

Endagstur til Florida Keys og Key West - Big Pine Key - Rejsdiglykkelig.dk

 

Marathon

Marathon er den næststørste by i Florida Keys og er især populær til sejlsportsaktiviteter. Byen har et Turtle Hospital, der har reddet, opereret og behandlet mere end 1500 skildpadder siden 1986. Skildpadderne svømmer rundt i små pools og bliver genudsat i havet, når de er blevet raske igen. Det er muligt at komme på en guidet tur for omkring 155 kr. og pengene går til at hjælpe endnu flere skildpadder. På Pigeon Key kan du bl.a. opleve den fascinerende historie om det store jernbanebyggeri af Seven Mile Bridge. Jernbanen forbandt Key West til Floridas fastland, men en stor orkan ødelagde store dele af broen i 1935.

Endagstur til Florida Keys og Key West - Marathon - Rejsdiglykkelig.dk

 

Islamorada

Islamorada er et sandt paradise for sportsfiskere og bliver ofte kaldt for verdens sportsfiskeri hovedstad. Rygterne siger at det er det sted i verden, hvor der er flest fiskerbåde pr. kvadratmeter. Et af højdepunkterne i Islamorada er Robbie’s Marina, hvor du kan fodre enorme Tarpon fisk fra bådebroen.

 

Endagstur til Florida Keys og Key West - Islamorada - Rejsdiglykkelig.dk

 

Key West

Key West er endestationen i Florida Keys og og er dermed USA’s sydligste punkt. Byen har en fantastisk caribisk og tilbagelænet stemning. En af de mest populære seværdigheder i byen er Southernmost Point tønden, hvorfra der kun er 90 miles (145 kilometer) til Cuba. Den verdensberømte solnedgang ved Mallory Square er selvfølgelig også et must see. Det er SÅ smukt, når solen går ned i Den Mexicanske Golf! Den afdøde berømte forfatter, Ernest Hemmingway, er meget populær i Key West og du kan bl.a. se hans hus og besøge hans yndlings bar, Sloppy Joe’s Bar. Der findes mange flere oplevelser i Key West og det er bare med at få udforsket den smukke by.

Endagstur til Florida Keys og Key West - Key West - Rejsdiglykkelig.dk


 

Vi valgte at nøjes med en endagstur til til Key West, da priserne på hoteller er enormt høje! Det havde selvfølgelig været rart at overnatte der, men det var faktisk fint nok med en endagstur. Vi ville dog rigtig gerne have set flere seværdigheder i Key West, men det må vi jo have til gode. Natten forinden overnattede vi i Homestead, der kun ligger en kort køretur fra Florida Keys. Overnatningen gav os meget mere tid til turen, da trafikken i Miami kan være meget hektisk.

Et stort minus ved en endagstur er turen tilbage til fastlandet, som er meget kedelig i mørke og der kan være en del kø. Det anbefales helt klart at tage en overnatning i Key West, men det kan altså også godt lade sig gøre med en endagstur. Det handler egentligt bare om at stå tidligt nok op.

Endagstur til Florida Keys og Key West - Rejsdiglykkelig.dk.


Læs alle indlæg fra Florida

Bestil fly til Florida på Momondo.dk (Reklamelink)

Bestil biludlejning i Florida på Discovercars.dk (Reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.