Find Billige Pakkerejser til Tenerife - Rejs Dig Lykkelig

Find Billige Pakkerejser til Tenerife

Drømmer du om en rejse til Tenerife? Så må du ikke glemme at læse denne artikel om, hvordan du finder billige pakkerejser til Tenerife.

Med et behageligt klima året rundt, er Tenerife en af danskernes feriefavoritter i vintermånederne. På den sydlige del af øen, er der næsten stensikker garanti for sol og varme hele året rundt.

Den kanariske ø er egentligt en del af Spanien, men ligger kun et par hundrede kilometer ud for Nordafrikas vestkyst. Flyveturen dertil kan klares på omkring 5,5 timer med direkte fly.

Det kræver dermed kun en forholdsvis kort flyvetur fra Danmark, før du er omgivet af sol, varme, strande, storslåede landskaber, frodig natur og palmer i massevis.

Hvis du drømmer om en ferie på den spanske ferieø, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du inspiration til, hvor du kan finde gode og billige pakkerejser til Tenerife.

Inden du fortsætter, må du heller ikke glemme at læse min artikel om de bedste seværdigheder på Tenerife.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil pakkerejse til Tenerife (reklamelink)

Bestil fly til Tenerife (reklamelink)

Bestil hotel på Tenerife (reklamelink)

Bestil biludlejning på Tenerife (reklamelink)

Bestil oplevelser på Tenerife (reklamelink)

 

Hvad indeholder pakkerejser til Tenerife?


Der findes et enormt udvalg af rejsearrangører, som sælger pakkerejser til Tenerife. Ja, faktisk kan du finde rejser dertil hos stort set alle danske charterbureauer. Det kan dermed være svært at svare på, hvad pakkerejser til Tenerife egentligt indeholder.

En pakkerejse kan dog defineres som en rejse, hvor der både er hotel og transport inkluderet i prisen. Hvis du bestiller en pakkerejse til Tenerife, indeholder den dermed både hotel og fly.

Hvis du vil tilkøbe transport fra lufthavnen til din destination på øen, er der mulighed for at tilvælge dette, når du bestiller rejsen.

Du skal som regel også betale ekstra for tilvalg såsom kufferter, mad og bestemte siddepladser på flyet. Det er dog helt op til dig selv at bestemme, hvorvidt det er noget du har lyst til at tilvælge og betale ekstra for.

Der findes desuden mange hoteller på Tenerife som tilbyder all inklusiv, halvpension osv. Hvis du er i tvivl om, hvad de forskellige ting betyder, kan du læse om forplejningsmuligheder her.

Hvad indeholder pakkerejser dertil - Rejs Dig Lykkelig

 

Find billige pakkerejser til Tenerife


Når det er tid til at bestille din pakkerejse til Tenerife, er det vigtigt, at vælge den helt rigtige rejsearrangør. De fleste danske charterbureauer sælger som sagt rejser dertil, men priserne varierer rigtig meget!

Et af de bedste steder til at bestille rejsen er uden tvivl på Sunweb.dk (reklamelink). De tilbyder mange billige pakkerejser til Tenerife, hvoraf flere inkluderer forplejning. Find pakkerejser til Tenerife med Sunweb (reklamelink).

Hvis du leder efter et andet billigt alternativ, er TripX.dk (reklamelink) også et godt rejseselskab. De tilbyder ligeledes mange gode rejser til Tenerife til billige priser. Du kan kigge efter pakkerejser til Tenerife med TripX her (reklamelink).

 

Alternative rejseformer


Lyder en pakkerejse til Tenerife ikke som noget for dig? Så kan du også sagtens planlægge rejsen på egen hånd.

Du skal dog være opmærksom på, at det ofte er billigere at købe en pakkerejse dertil. Det gælder især, hvis du har planer om at bo i en af de populære feriebyer på Tenerife.

Priserne på rejser er nemlig blevet så billige, at det sjældent kan betale sig, at booke fly og hotel separat. Hvis du skal på en oversøisk rejse, er det dog en helt anden snak. Her er det næsten altid billigere at planlægge rejsen på egen hånd.

Find Billige Pakkerejser til Tenerife - Alternative rejseformer - Rejs Dig Lykkelig

 

Gode sider til rejsen til Tenerife


Inden rejsen til Tenerife, er der mange ting du skal have styr på. Herunder får du et hurtigt overblik over, nogle af rejsebloggens mange artikler, som du bør læse inden rejsen til den spanske ferieø.

Find Billige Pakkerejser til Tenerife - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Iulia LasleaUnsplash

Det var alt i denne artikel med inspiration til, hvor du kan finde gode og billige pakkerejser til Tenerife. Jeg håber den har gjort det lidt nemmere for dig, at planlægge din rejse dertil.

Har du allerede besøgt Tenerife? Eller planlægger du måske en tur dertil? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs alle artikler fra Tenerife

Planlæg din rejse til Tenerife:

Bestil pakkerejse til Tenerife (reklamelink)

Bestil fly til Tenerife (reklamelink)

Bestil hotel på Tenerife (reklamelink)

Bestil biludlejning på Tenerife (reklamelink)

Bestil oplevelser på Tenerife (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *