Rejsebudget i London - Rejsdiglykkelig.dk

Rejsebudget: London

Under vores tur til London skrev jeg alle udgifterne ned undervejs, for at få et bedre overblik over den totale pris på rejsen. Vi var afsted i 3 dage og forsøgte at leve nogenlunde billigt, dog uden at leve på en sten. Jeg har medregnet alle vores udgifter i budgettet lige fra flybilletter og hotel til shopping og snacks.


Priserne er for 3 dage i London for 2 personer

 

Fly: 276 kr.

Hotel: 807,50 kr.

Transfer t/r til lufthavn: 353,50 kr.

Metro: 109 kr.

Mad og drikke: 980 kr.

Oplevelser: 583 kr.

Shopping: 513 kr.

 

Samlede udgifter: 3.622 kr.

Samlede udgifter pr person: 1.811 kr.

Pr dag: 1.207,50 kr.

Pr dag pr person: 603,50 kr.

Rejsebudget London - www.rejsdiglykkelig.dk

 


Detaljer om rejsebudgettet


Fly

Vi bestilte flybilletterne på Momondo.dk 21 dage før vi skulle afsted, fordi de kun kostede 276 kr. for 2 personer t/r. Vi fløj med Ryanair fra Billund lufthavn til Stansted Airport og omvendt. Vi valgte at nøjes med håndbagage, da det kostede en hel del ekstra med en kuffert eller to.

 

Hotel

Vi boede på det 2-stjernede Vegas Hotel i Victoria området, som ligger tæt på centrum og man kunne sagtens gå til Big Ben på 30 minutter. Hotellet lå også tæt på en stor metrostation og en busstation, som havde mange afgange til de forskellige lufthavne. Der var gratis kontinental morgenmad i kælderen på hotellet og udvalget var faktisk okay. Vi bestilte vores værelse gennem Hotels.com, hvor vi havde en gratis overnatning og derfor sparede vi 350 kr. på hotellet. Prisen for de 3 overnatninger blev 807,50 kr., men man kan sagtens finde meget dyrere hoteller og også lidt billigere. Vi fokuserede på, at vores hotel skulle ligge tæt på centrum, metrostation og busstation, så vi havde let ved at komme frem og tilbage.


Transfer t/r til lufthavn

Vi landede som sagt i Stansted Airport og valgte at tage en bus ind til London, fordi det var billigst. Vi købte busbilletterne i en automat ved Stansted Airport, men man kan også bestille hjemmefra og spare lidt penge. Vi gav 353,50 kr. for 2 busbilletter t/r til Victoria Coach Station, som lagde tæt på vores hotel. Busselskabet hed National Express og kan klart anbefales. Det er et super nemt system og busserne er behagelige at være i.

Rejsebudget i London - Transfer - Rejsdiglykkelig.dk

 

 Metro

Vi købte 2 Oyster Cards i en automat på en metrostation, men man kan også bestille hjemmefra og spare lidt penge. Man kan selv bestemme, hvor meget man vil indbetale på sit Oyster Card og man kan få pengene tilbage igen, hvis man ikke får brugt hele beløbet. Et Oyster Card virker både til Metro, tog og busser, og priserne bliver automatisk udregnet når du swiper dit kort. Vi startede med at indbetale 210 kr. til sammen inkl. Et depostium på ca. 42 kr. pr kort. Da vi fik depostiumet og det overskydende beløb tilbage, svarede det til at vi kun havde brugt 109 kr. på metroen. Men vi tog også kun metroen 6-7 gange, fordi vores hotel var så godt placeret.

 

Oplevelser

Vi brugte kun 583 kr. på oplevelser, selvom vi oplevede meget i løbet af de 3 dage. Mange af seværdighederne er nemlig gratis og det var faktisk kun Tower Bridge Exhibition og Tower of London vi betalte for. Derudover besøgte vi også 6 forskellige museer, populære shoppinggader, parker og de store seværdigheder udefra såsom Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Saint Paul’s Cathedral og Buckingham Palace. Man kan sagtens bruge mange flere penge på oplevelser, hvis man f.eks. skal prøve London Eye, se Westmintser Abbey inden i, besøge Madame Tussauds eller nyde udsigten fra The Shard. Du kan også læse mit indlæg med 18 must see seværdigheder i London, hvis du mangler lidt inspiration til oplevelserne.

Rejsebudget i London - Oplevelser - Rejsdiglykkelig.dk

 

Mad og drikke

Under vores tur til London brugte vi 980 kr. på mad og drikke, hvilket både inkluderer restaurantbesøg, snacks, drikkevarer osv. Vi ville egentlig kun have spist på McDonald’s, Burger King og lignende fastfood kæder for at spare penge, men sådan endte det ikke helt. Vi spiste et par gange på McDonald’s, pølsevogn og thaimad, men vi var også på to billige restauranter, hvor vi dog bare fik pizza, lasagne og fish and chips. Vi købte også lidt snacks på turen og masser af sodavand samt lidt vand. Man kan sagtens bruge mange flere penge på mad og drikke i London, men man kan også bruge mindre, hvis man undgår restaurantbesøg. Vi kunne sagtens have nøjes med at bruge 600 kr. på mad og drikke, hvis vi ikke havde spist på de to restauranter.

 

Shopping

Udgifterne til shopping er meget forskellig fra person til person, men vi brugte 513 kr. på lidt tøj. Vi kunne sagtens have købt meget mere tøj, men vi havde jo kun håndbagage med, øv. Der er virkelig gode shoppingmuligheder i London og vi var store fans af Oxford Street, som har rigtig mange butikker.

Rejsebudget i London - Shopping - Rejsdiglykkelig.dk

Planlægger du en rejse til London? Glem ikke at tjekke disse artikler:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.