De Bedste Rejsemål i Portugal - Madeira - Rejs Dig Lykkelig

De Bedste Rejsemål i Portugal

Planlægger du en rejse til Portugal? Så må du ikke glemme, at tjekke denne liste over de absolut bedste rejsemål i Portugal.

På Den Iberiske Halvø i det sydvestligste hjørne af Europa ligger Portugal, som er et helt fantastisk og fortryllende rejseland!

I mange år har det smukke land gemt sig i skyggen af populære destinationer som Spanien, Italien, Frankrig og Grækenland. De seneste år har flere dog fået øjnene op for Portugals autentiske og uimodståelige charme.

Portugal er nemlig et kontrastfyldt land. Her finder du alt fra storslåede naturoplevelser og lange sandstrande til eventyrlige middelalderbyer og livlige storbyer.

Ikke nok med det, så byder Portugal også på et behageligt klima, en spændende historie, rig kulturarv, flot arkitektur, gode kulinariske oplevelser og meget mere.

Portugal er bare fantastisk! Hvis du drømmer om en rejse dertil, kan du finde inspiration på denne liste over de absolut bedste rejsemål i Portugal.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Portugal (reklamelink)

Bestil hotel i Portugal (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Portugal (reklamelink)

Bestil biludlejning i Portugal (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Portugal (reklamelink)

 

De Bedste Rejsemål i Portugal:


1. Lissabon

Vi starter listen hårdt ud med skønne Lissabon, som er Portugals hovedstad og største by. Den er smukt beliggende ovenpå syv bakker og er fyldt med stejle brostensbelagte gader og flotte udsigter.

I Lissabon kan du se frem til en rejse ind i et af de ældste kapitler af Vesteuropas historie. Lissabon kan nemlig prale af, at være Vesteuropas ældste hovedstad!

Som et resultat heraf, emmer byen af en charmerende og autentisk atmosfære. Her bliver du mødt af maleriske kvarterer, farverige huse, historiske attraktioner, gamle sporvogne, hyggelige terrasser og meget mere.

Det er samtidig også en utroligt romantisk by, som egner sig perfekt til en storbyferie i Europa. Hvis du er vild med shopping, er der også rig mulighed for det!

Du kan finde et bredt udvalg af hoteller i Lissabon her (reklamelink). Ellers er der også en del gode pakkerejser til Lissabon her (reklamelink).


Læs også: 25 Gode Oplevelser i Lissabon

Lissabon - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Madeira

Madeira er en frodig og naturskøn vulkanø i Atlanterhavet, som er beliggende ud for Marokkos vestkyst og nord for De Kanariske Øer.

Øen byder på et behageligt og mildt subtropisk klima året rundt. Der er dog mest solrigt og mindst regn på sydkysten. De fleste turister vælger at bo i hovedbyen, Funchal, men der er selvfølgelig også andre muligheder.

På Madeira kan du se frem til store naturoplevelser. Her er der fyldt med dramatiske bjerge, grønne dale, frodige skove, brusende vandfald, vilde blomster og meget mere.

Udover naturen, er øen også kendt som et paradis for vandrere, for sine gode vine og som fødestedet for Cristiano Ronaldo.

Det er altså slet ikke så svært, at forstå hvorfor Madeira er et af de bedste rejsemål i Portugal! Find pakkerejser til Madeira her (reklamelink) eller hoteller på Madeira her (reklamelink).

De Bedste Rejsemål i Portugal - Madeira - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Artem ZhukovUnsplash

 

3. Algarvekysten

Algarvekysten er et af de mest turistede steder i Portugal om sommeren, men det er der en helt særlig grund til! Det er nemlig en helt fantastisk rejsedestination med et imponerende højt antal solskinstimer.

Det populære rejsemål i Portugal strækker sig hele vejen langs landets sydlige kyst og er perfekt til en strandferie.

Her er der nemlig fyldt med hyggelige badebyer og smukke strande med imponerende klipper og huler. Der er selvfølgelig også et stort udvalg af hoteller, restauranter, barer, butikker, attraktioner og aktiviteter.

Kyststrækningens hovedby hedder Faro, men mange turister bor også i byer såsom Albufeira, Lagos og Portimão.

Du kan finde et stort udvalg af pakkerejser til Algarve her (reklamelink). Hvis du hellere vil planlægge rejsen på egen hånd, kan du også se efter hoteller på Algarvekysten her (reklamelink).


Læs også: 19 Seværdigheder på Algarvekysten


De Bedste Rejsemål i Portugal - Algarvekysten - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Porto

Et andet af de bedste rejsemål i Portugal er Porto, som er landets andenstørste by. Porto er beliggende i den nordlige ende af landet og er steget voldsomt i popularitet de seneste år!

Her bliver du mødt af en spændende historie, flot arkitektur, bakkede gader, imponerende kirker og adskillige seværdigheder, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Ikke nok med det, så byder byen også på førsteklasses gastronomiske oplevelser, som du ikke bør snyde dig selv for! Porto er desuden kendt for sin store produktion af portugisiske vine, herunder portvinen.

Der findes et lille udvalg af pakkerejser til Porto her (reklamelink). Ellers kan du med fordel kigge efter hoteller i Porto her (reklamelink).

Porto - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Azorerne

Azorerne er en overset lille øgruppe, som er beliggende langt ude i det Nordlige Atlanterhav og består af ni vulkanøer.

Øerne er meget forskellige, men de har alle det tilfælles, at de byder på storslået natur. Ja, faktisk mener mange, at naturen minder lidt om en blanding af naturen i Island og New Zealand.

Den største og mest populære ø i Azorerne er hovedøen, São Miguel. Det er her langt de fleste turister bor under deres ferie!

På São Miguel finder du alt fra frodig natur og brusende vandfald til dramatiske vulkankratere og varme kilder. Her er der også rig mulighed for, at tage på smukke vandreture, dykke i havet og besøge hyggelige byer.

Lyder den magiske øgruppe som det perfekte rejsemål i Portugal for dig? Så kan du finde pakkerejser til Azorerne her (reklamelink) samt hoteller på Azorerne her (reklamelink).

De Bedste Rejsemål i Portugal - Azorerne - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de absolut bedste rejsemål i Portugal. Der findes selvfølgelig også mange andre skønne steder, så dette var blot et lille udpluk af nogle af de mest populære destinationer!

Har du allerede besøgt Portugal? Hvis ja, hvilket område var så din favorit? Og hvilke steder drømmer du mest om at besøge?

Læs alle artikler fra Portugal

Planlæg din rejse til Portugal:

Bestil fly til Portugal (reklamelink)

Bestil hotel i Portugal (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Portugal (reklamelink)

Bestil biludlejning i Portugal (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Portugal (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *