Shopping i Lissabon - Centro Comercial Colombo - Rejs Dig Lykkelig

Shopping i Lissabon: De Bedste Steder til Shopping

Leder du efter shopping i Lissabon? Glem ikke at tjekke denne guide med en liste over de bedste steder til shopping i Lissabon, Portugal.

Lissabon er et fantastisk sted til shopping! Ja, faktisk vil jeg endda vove at påstå, at det en af de bedste shoppingbyer i Europa.

Den portugisiske hovedstad kan selvfølgelig ikke slå modebyer som London, Paris, Milano og Barcelona, som jo egentligt er blandt verdens bedste shoppingbyer.

Ikke desto mindre, er det stadig en fantastisk storby med mange gode shoppingmuligheder til fornuftige priser. Her finder du alt fra enorme shoppingcentre og billige outletcentre til spændende shoppinggader og lokale markeder.

Hvis du planlægger en rejse til Portugals hovedstad, skal du blive hængende på rejsebloggen lidt endnu. Her får du en guide til de bedste steder til shopping i Lissabon.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Lissabon (reklamelink)

Bestil hotel i Lissabon (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Lissabon (reklamelink)

Bestil biludlejning i Lissabon (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Lissabon (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i Lissabon:


1. Avenida da Liberdade

I hjertet af Lissabon ligger Avenida da Liberdade, som er en lang boulevard fyldt med luksusbutikker. Den minder lidt om Champs-Élysées i Paris og er kendt som hele Portugals dyreste shoppinggade.

Her er der fyldt med dyre designerbutikker såsom Gucci, Prada, Chanel, Dior, Louis Vuitton, Versace og mange andre.

Selvom at Avenida da Liberdade primært er præget af elegante designerbutikker, er der også lidt prisvenlige butikker samt adskillige anerkendte restauranter og caféer.

Hvis du er vild med designershopping er der altså slet ingen tvivl om, at Avenida da Liberdade er et af de bedste steder til shopping i Lissabon!

Avenida da Liberdade - Rejs Dig Lykkelig

 

2. El Corte Inglés

El Corte Inglés er en meget kendt spansk stormagasinskæde, som også har vundet stor popularitet i Lissabon. Ja, faktisk er det endda byens største stormagasin!

Inde i det elegante stormagasin bliver du mødt af et stort udvalg af eksklusive butikker, internationale mærker og dyre designervarer.

Her kan du købe alt fra tøj, sko og tasker til elektronik, smykker og pyntegenstande til hjemmet. Der er endda også et supermarked, en biograf, et område med gourmetmad og lidt spisesteder.

 

3. Centro Comercial Colombo

Det største shoppingcenter i Lissabon er Centro Comercial Colombo, som er beliggende i den nordlige ende af byen.

Her finder du mere end 260 butikker, som ligger spredt udover flere etager. De mange butikker dækker både over et stort antal internationale brands såvel som en del portugisiske brands.

Her kan du bl.a. slippe din indre shopaholic løs i Primark, Zara, H&M, Adidas, Nike og mange andre modebevidste butikker.

Derudover byder Centro Comercial Colombo også på mere end 50 spisesteder. Vi var særligt glade for den store food court, som bød på et bredt udvalg af restauranter, caféer og fastfoodkæder.

Shopping i Lissabon - Centro Comercial Colombo - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Rua Garrett

Rua Garrett ligger i hjertet af Chiado-kvarteret, som er centrum for underholdning og shopping i Lissabon. Det er altså et rigtig godt sted, at starte din shoppingtur i den portugisiske hovedstad!

Hovedstrøget i Chiado-kvarteret er Rua Garrett, som byder på en god blanding af tradtionelle butikker, modeforretninger, souvenirbutikker og hyggelige caféer.

Den populære shoppinggade er også hjem til Livraria Bertrand, som faktisk er verdens ældste fungerende boghandel!

Det kan også varmt anbefales, at besøge A Brasileira, som er en charmerende gammel café. Glem heller ikke, at udforske området omkring Rua Garrett, herunder sidegaden Rua do Carmo med mange traditionelle butikker.

 

5. Centro Vasco da Gama

Centro Vasco da Gama er endnu et stort og populært shoppingcenter i Lissabon. Det er beliggende i kvarteret, Parque das Nacoes, og er opkaldt efter den kendte portugisiske opdagelsesrejsende, Vasco da Gama.

Inde i det flotte og moderne center finder du mere end 160 butikker, som ligger spredt udover tre etager.

Butikkerne spænder over alt fra internationale til portugisiske detailforretninger. Her kan du bl.a. svinge kreditkortet i H&M, Zara, Mango, Bershka, Skechers og mange andre kendte butikker.

Hvis sulten melder sig undervejs på din shopping, er der også et godt og varieret udvalg af spisesteder i Centro Vasco da Gama.

Shopping i Lissabon - Centro Vasco da Gama - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Kit SumanUnsplash

 

6. Freeport Fashion Outlet

Hvis du er på udkig efter designervarer er Freeport Fashion Outlet et af de bedste steder til shopping i Lissabon.

Den populære outletby er beliggende lidt uden for byen, men er alligevel et besøg værd. Her kan du nemlig finde et stort og varieret udvalg af designervarer med rabatter på helt op til 70 procent.

Ja, faktisk er Freeport Fashion Outlet hjem til mere end 150 nationale og internationale brands, hvoraf nogle dog sælges fra samme butik.

De mange brands dækker over alt fra Nike, Adidas, Puma og Fila til Calvin Klein, BOSS, Diesel og Burberry.

 

7. Feira de Ladra

Er du vild med markeder? Så må du ikke glemme, at smutte en tur forbi loppemarkedet Feira de Ladra. Selvom at det egentligt betyder de kvindelige tyves marked, er det altså et ret så fredeligt sted.

Feira de Ladra byder på en skøn lokalstemning og er fyldt med små boder, hvor der sælges alverdens brugte og hjemmelavede ting.

Det store marked kaldes også for Mercado de Santa Clara og afholdes hver tirsdag og lørdag. Sørg for at ankomme tidligt, da nogle af sælgerne pakker tidligt sammen.

Shopping i Lissabon - Feira de Ladra - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Ummano DiasUnsplash

 

8. Amoreiras Shopping Center

Amoreiras Shopping Center blev bygget tilbage i 1985 og var det første shoppingcenter af sin størrelse i Lissabon.

I dag er det stadig en velbesøgt shopping destination i Lissabon med mere end 200 lokale og internationale butikker. Størstedelen af butikkerne er ikke så kendte for os danskere, men det gør bare dine køb endnu mere unikke.

Derudover byder Amoreiras også på omkring 50 spisesteder, en biograf, et observationsdæk, et indendørs legeland til børnene og meget mere.

 

9. Rua Augusta

Rua Augusta er en elegant mosaikbelagt shoppinggade, som er beliggende i hjertet af Lissabons historiske centrum. Det er dermed en ekstremt populær gågade, som altid er propfyldt med turister.

Her finder du alt fra internationale kædeforretninger til traditionelle butikker. Du kan bl.a. svinge kreditkortet i H&M, Zara, Mango, Bershka og Stradivarius.

Der er også en del souvenirbutikker, restauranter og caféer, hvor du eventuelt kan nyde et måltid mad i skyggen.

Sidst men ikke mindst, er Rua Augusta også fyldt med sælgere og gadekunstnere, som forsøger at tjene lidt penge på turisterne.

Rua Augusta - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i Lissabon, Portugal. Hvad er dine favoritsteder til shopping i Lissabon? Hvilke steder vil du helst besøge? Skriv en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Lissabon:

• 25 Gode Seværdigheder i Lissabon

• De Bedste Rejsemål i Portugal

… Eller læs alle artikler fra Lissabon eller Portugal

Planlæg din rejse til Lissabon:

Bestil fly til Lissabon (reklamelink)

Bestil hotel i Lissabon (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Lissabon (reklamelink)

Bestil biludlejning i Lissabon (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Lissabon (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *