Shopping i Los Angeles: De Bedste Steder til Shopping

Leder du efter shopping i Los Angeles? Glem ikke at tjekke denne guide med en liste over de bedste steder til shopping i Los Angeles, USA.

Der hersker slet ingen tvivl om, at Los Angeles er en af verdens bedste shoppingbyer. Her bliver du mødt af shopping i absolut verdensklasse!

Ja, faktisk byder den stjernespækkede millionby på alt fra store shoppingcentre og billige outletcentre til livlige gågader og lange shoppinggader. Derudover er LA også fyldt med unikke specialforretninger og hyggelige markeder.

Hvis du planlægger en rejse til Los Angeles, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en liste over de bedste steder til shopping i Los Angeles, USA.

Inden du fortsætter, må du heller ikke glemme at læse mine artikler om must-see seværdigheder i Los Angeles og gode oplevelser i Californien.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Find fly til Los Angeles (reklamelink)

Bestil hotel i Los Angeles (reklamelink)

Find biludlejning i Los Angeles (reklamelink)

Find oplevelser i Los Angeles (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i Los Angeles:


1. Glendale Galleria

Glendale Galleria er et stort indendørs shoppingcenter med næsten 200 butikker og restauranter. Det er dermed et af byens absolut største shoppingcentre.

De mange butikker i centret spænder over alt fra Zara, Uniqlo, Boss, Superdry og Foot Locker til Apple, Macy’s, JCPenny og Boomingdale’s. Der er også en fantastisk food court med mange gode spisesteder.

Glendale Galleria byder desuden på et legeområde til børnene, frisørsaloner, spafaciliteter, tusindvis af gratis parkeringspladser og meget mere.

Glendale Galleria - Rejs Dig Lykkelig

 

2. The Grove

Det er umuligt, at lave en liste over de bedste steder til shopping i Los Angeles uden at nævne The Grove. Det flotte udendørs shoppingcenter byder kun på omkring 50 butikker, men udvalget er alligevel overraskende godt og varieret.

Her kan du købe alt fra tøj og sko til skønhedsprodukter og bøger. Butikkerne spænder over alt fra Nike og Apple til Nordstrom og Sephora.

The Grove byder også på flere gode gourmetrestauranter, hvor du kan finde alt fra burgere til sushi. Der er også en biograf med de nyeste film, regelmæssige events og meget mere.

Når du besøger The Grove, skal du huske at se centrets dansende springvand, der går i gang hver hele time. Hvis du bliver træt i benene, kan du hoppe på sporvognen, der kører rundt i det udendørs shopping-kompleks.

 

3. The Original Farmers Market

The Original Farmers Market ligger ved siden af The Grove og er et populært sted at besøge, når du alligevel er på shopping i centret. Ja, faktisk er de to steder forbundet ved hjælp af en sporvogn.

På The Original Farmers Market, kan du glæde dig til spændende kulinariske oplevelser, der også tiltrækker mange lokale.

Det hyggelige og historiske marked byder på mere end 100 boder og butikker. Her sælges der alt fra friske lokale råvarer til smagfulde færdiglavede retter.

Det er altså det perfekte sted at besøge, hvis du vil have stillet sulten i Los Angeles! Udover mad og drikke, er der også et par enkelte butikker, som bl.a. sælger tøj og smykker.

The Original Farmers Market - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Third Street Promenade

Et andet af de bedste steder til shopping i Los Angeles er Third Street Promenade, som er en gågade i Santa Monica.

Third Street Promenade er spækket med butikker, restauranter og underholdning. Her kan du shoppe i kendte kædebutikker som Zara, Victoria’s Secret, Apple og H&M, men også i mindre kendte butikker.

Ikke nok med det, så byder den populære gågade i Los Angeles også på en kæmpestor biograf og regelmæssig underholdning fra gadekunstnere.

I den ene ende af Third Street Promenade finder du desuden indkøbscentret, Santa Monica Place. Dette indkøbscenter byder på mere end 90 butikker og restauranter spredt udover flere etager.


Læs også: Hvor skal man bo i Los Angeles?

 

5. Rodeo Drive

Rodeo Drive ligger i Beverly Hills og er ikke bare den dyreste shoppinggade i Los Angeles, men også en af de dyreste og mest eksklusive shoppinggader i verden.

Det er her de rige og berømte svinger deres guldkort i designerbutikker som Versace, Burberry, Gucci, Chanel og Jimmy Choo. Du skal kigge langt efter prisskilte, for de fleste har så mange penge, at de ikke engang behøver kende prisen.

De fleste turister nøjes med at vinduesshoppe på Rodeo Drive alt imens de nyder stemningen og kigger langt efter de mange luksusbiler, der drøner op af boulevarderne.

Hvis du er heldig, møder du måse endda en berømthed på shopping! Hvis du synes at Rodeo Drive virker bekendt, skyldes det måske, at det var her Julia Roberts var på shopping i Pretty Woman.

Shopping i Los Angeles - Rodeo Drive - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Citadel Outlets

Citadel Outlets er en meget populær udendørs outletby, der ligeledes er blandt de bedste steder til shopping i Los Angeles.

Outletbyen er hjem til omkring 130 butikker, der sælger ud af sidste sæsons kollektioner med mulighed for store besparelser. Ja, faktisk kan du ofte finde rabatter på omkring 30-70 procent af normalprisen.

De mange butikker i Citadel Outlets dækker over alt fra Adidas, Nike, H&M og Levi’s til Calvin Klein, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Disney og mange andre.

 

7. Melrose Avenue

Melrose Avenue er er verdensberømt gade, der tilbyder et kontrastfyldt udvalg af butikker. Det er dermed det perfekte sted til shopping i Los Angeles for enhver type shopper!

I den vestlige ende af gaden er der fyldt med glamourøse modebutikker fra verdens topdesignere. Forsæt i retning mod La Brea Boulevard mod øst, hvor butikkerne langsomt ændrer sig til finurlige specialforretninger og trendy vintagebutikker.

Det er altså en meget kontrastfyldt gade til shopping i Los Angeles med butikker, der tilbyder alt fra dyre til billige priser. Der er også mange smarte restauranter og caféer spredt udover Melrose Avenue.

Hver søndag afholdes der desuden et populært loppemarked ved Fairfax High School. Loppemarkedet hedder Melrose Trading Post, og er helt klart et besøg værd!

Shopping i Los Angeles - Melrose Avenue - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Tomás SalaUnsplash

 

8. Robertson Boulevard

Robertson Boulevard er et hotspot for LA’s verdensberømte kendisser og paparazzier, som jagter dem med deres kameraer. Her er der rigtig gode chancer for, at møde en berømthed på shopping i Los Angeles.

På Robertson Boulevard er der fyldt med dyre designerbutikker og smarte restauranter. Her kan du købe dig fattig i butikker som Chanel, MAC, Lululemon, Ted Baker og mange andre.

Robertson Boulevard er næsten lige så eksklusivt som Rodeo Drive, men byder på en lidt mere funky atmosfære. Det er et sjovt sted, at bruge et par timer på vinduesshopping og stjernespotting.

 

9. Camarillo Premium Outlets Mall

Camarillo Premium Outlets Mall ligger godt nok et stykke uden for Los Angeles. Alligevel kan det sagtens være, at du kommer forbi det, hvis du har planlagt et road trip i det vestlige USA.

Det store outletcenter byder på knap 160 butikker og restauranter med noget til enhver smag. Her kan du spare helt op til 75% på kendte mærkevarer.

De mange butikker i Camarillo Premium Outlets inkluderer bl.a. Nike Factory Store, Steve Madden, American Eagle, Fila, Ralph Lauren, Forever 21, Versace, Gucci og mange flere.

Shopping i Los Angeles - Camarillo Premium Outlets Mall - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Kitti IncédiUnsplash

 

10. Westfield Century City

Westfield Century City er endnu et populært udendørs shoppingcenter i Los Angeles. Her finder du mere end 200 butikker og spisesteder. Der er noget til hele familien, så det er nemt at bruge timevis inde i centret.

Butikkerne består af en god blanding af internationale og anerkendte mærkevareforretninger og mindre knapt så kendte forretninger.

Her kan du svinge kreditkortet i butikker som Zara, Apple, Skechers, Nordstrom, Macy’s, Ted Baker, Kate Spade og mange andre.

Hvis sulten melder sig undervejs på din shopping i Westfield Century City i Los Angeles, er der heldigvis rig mulighed for, at få stillet sulten. Det populære center byder nemlig på alt fra restauranter og caféer til fastfoodkæder.

 

11. Abbot Kinney

Abbot Kinney Boulevard ligger i Venice Beach og er en funky shoppinggade, der er blevet ret sofistikeret de seneste år.

Den populære shoppinggade i Los Angeles tiltrækker mange lokale såvel som turister, der kommer for at nyde stemningen, shoppe og spise. Her finder du mange selvstændige butikker, smarte vintagebutikker og unikke spisesteder.

Der er også lidt mindre kendte internationale butikker, men det er helt klart de unikke selvstændige butikker du skal tage herhen for.

Ikke langt derfra ligger Venice Boardwalk, hvor du bliver mødt af en vaskeægte hippiestemning. Her er der massevis af finurlige butikker, som sælger alt fra souvenirs og skrammel til tøj og accessoires.

Shopping i Los Angeles - Abbot Kinney - Rejs Dig Lykkelig

 

12. The Santee Alley

The Santee Alley er en gyde med mere end 150 butikker, der er beliggende i hjertet af LA Fashion District. Her kan du købe tøj, sko, tasker, accessoires, kosmetik, elektronik og meget mere til billige priser.

Det bliver ofte kaldt for enhver tilbudsjægers paradis, fordi priserne netop er så billige! Ja, faktisk kan du ofte spare 30-70 procent i forhold til detailpriserne i almindelige butikker.

Grunden til de lave priser skyldes, at mange varer bliver købt til engrospriser og dermed kan sælges billigere. Du kan både finde ukendte mærker og internationalt kendte mærkevarer såsom Puma, Nike og Jordans.

Der hersker altså ingen tvivl om, at The Santee Alley er et af de bedste steder til tilbuds shopping i Los Angeles. Husk, at det er tilladt at forhandle om prisen her!

 

Flere steder til shopping i Los Angeles:


Der findes rigtig mange gode steder til shopping i Los Angeles. Listen indeholder dermed kun et lille udpluk af de absolut bedste steder til, at slippe din indre shopaholic løs!

Herunder får du et hurtigt overblik over flere steder, som akkurat ikke nåede med på listen. Det ændrer dog ikke på, at det stadig er et par rigtig gode og populære steder til shopping i Los Angeles.

Beverly Center: Et shoppingcenter med 100+ butikker og spisesteder.

Montana Avenue: En gade i Santa Monica med boliger, spisesteder og mere end 150 eksklusive og unikke butikker.

The Americana at Brand: Et hyggeligt udendørs shoppingcenter med omkring 82 butikker, 32 restauranter og meget mere.

South Coast Plaza: Det største shoppingcenter i Los Angeles og Californien med 250+ butikker og spisesteder.

Westfield Topanga: Et shoppingcenter med 200+ butikker og restauranter.

The Outlets at Orange: En udendørs outletby med mere end 100 butikker, hvor der er mulighed for store besparelser.

Ontario Mills: Californiens største outletcenter med 200+ kendte mærkevarer-forretninger med udsalg.

Del Amo Fashion Center: Et stort shoppingcenter med omkring 200 butikker og mange gode restauranter.

Shopping i Los Angeles - Rejs Dig Lykkelig
Foto af freestocksUnsplash

Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i Los Angels, Californien. Der findes stadig rigtig mange andre gode shoppingområder, så dette var blot nogle af de absolut bedste!

Hvad er dine favoritsteder til shopping i Los Angeles? Du er hjertens velkommen til, at skrive en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Los Angeles og USA:

• 25+ Must-See Seværdigheder i Los Angeles

Rejseforslag: Road Trip Rute i Det Vestlige USA

36 Gode Oplevelser i Californien

Praktisk Huskeliste inden Rejsen til USA

… Eller læs alle artikler fra Los Angeles, Californien eller USA

Planlæg din rejse til Los Angeles:

Bestil fly til Los Angeles (reklamelink)

Bestil hotel i Los Angeles (reklamelink)

Bestil biludlejning i Los Angeles (reklamelink)

Bestil oplevelser i Los Angeles (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *