Hvor skal man bo i Los Angeles - Farlige områder - Rejs Dig Lykkelig

Hvor skal man bo i Los Angeles?

Leder du efter de bedste steder at bo i Los Angeles som turist? Glem ikke at tjekke denne guide til, hvor man skal bo i Los Angeles.

Hvor skal man bo i Los Angeles? Det kan være utroligt svært at finde ud af, hvor det er bedst at bo i LA som turist.

Los Angeles er en kæmpestor by, som spreder sig ud over et enormt område. Ja, faktisk dækker Los Angeles over et større område end New York City! Det er dermed ikke helt ligegyldigt, hvor du vælger at bo under din storbyferie.

Hvis du vælger det forkerte område, kan det hurtigt blive meget besværligt og tidskrævende, at komme rundt i byen. Men heldigvis, er der hjælp på vej!

Her får en guide til, hvor man skal bo i Los Angeles, USA. Inden du fortsætter, må du heller ikke glemme at læse min artikel om must-see seværdigheder i Los Angeles.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Find fly til Los Angeles (reklamelink)

Bestil hotel i Los Angeles (reklamelink)

Find biludlejning i Los Angeles (reklamelink)

Find oplevelser i Los Angeles (reklamelink)

 

Hvor skal man bo i Los Angeles?


1. Hollywood: For førstegangsrejsende

Hvis du besøger Los Angeles for første gang, bør du kraftigt overveje at bo i Hollywood. Den verdensberømte bydel betragtes af mange som indbegrebet af Los Angeles.

Det er her du finder mange af byens verdensberømte attraktioner, såsom Walk of Fame, Universal Studios og Hollywood-skiltet. Ikke nok med det, så byder området også på et rigt forlystelsesliv.

I Hollywood er der fyldt med gøglere, gadekunstnere og turister. Der er også et godt natteliv, gode offentlige transportforbindelser samt mange gode spise- og shoppingmuligheder.

Hollywood er et sikkert område, men der kan desværre være ret kaotisk. Det er dermed ikke et sted for dig, der gerne vil have lidt ro under din storbyferie.

Du forbinder måske Hollywood med noget glamourøst, men det er altså slet ikke så flot og rent som i film. Derfor er det også muligt, at finde overnatningsmuligheder til ethvert budget. Kig efter hoteller i Hollywood her (reklamelink).

Hollywood - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Jake BluckerUnsplash

 

2. West Hollywood: For hipsters og festaber

Et andet af de bedste steder af bo i Los Angeles er i West Hollywood, der også er kendt som WeHo. Det trendy område har en helt fantastisk LA-atmosfære med noget til enhver type rejsende.

Her er der fyldt med smarte restauranter, caféer, butikker og natklubber. Ja, faktisk er det et af de bedste steder til, at nyde byens natteliv.

West Hollywoods topattraktioner inkluderer Farmer’s Market og Sunset Strip. Santa Monica Boulevard løber tværs gennem bydelen og byder på gode underholdningsmuligheder. Her er der også mange natklubber og barer for homoseksuelle.

Ikke nok med det, så er West Hollywood et af de få områder i LA, hvor det er nemt at gå rundt til fods. Det ligger desuden i kort afstand fra Hollywood og mange seværdigheder.

West Hollywood har en rigtig god central placering, men der kan være lidt larmende, så området anbefales ikke for børnefamilier. Der findes mange gode hoteller i West Hollywood her (reklamelink), men forvent dyre priser.

 

3. Santa Monica: For strandløver og familier

Hvis du undrer dig over, hvor man skal bo i Los Angeles med børn, er Santa Monica et rigtig godt bud! Det er beliggende helt ud til kysten og byder på en dejlig palmefyldt sandstrand, der tiltrækker mange strandløver.

I Santa Monica bliver du mødt af en perfekt kombination af pulserende gader og afslappende strandomgivelser.

Her er der rig mulighed for, at svinge kreditkortet i internationale modebutikker og unikke vintagebutikker. Der er desuden et bredt udvalg af spisesteder, familievenlige aktiviteter og seværdigheder, såsom Santa Monica Pier og Palisades Park.

Santa Monica er et skønt sted, men det ligger desværre ikke så centralt. Ja, faktisk kan det sagtens tage op til en time, at køre ind til Hollywood i myldretiden.

Hvis du vil bo i Santa Monica, skal du desuden være forberedt på, at der kan være rigtig mange turister – især om sommeren. Du kan med fordel kigge efter hoteller i Santa Monica her (reklamelink).

Hvor skal man bo i Los Angeles - Santa Monica - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Venice Beach: For budgetrejsende

Venice Beach ligger lige syd for Santa Monica og er et af de bedste steder at bo i Los Angeles for budgetrejsende.

Det livlige og funky kvarter er ligeledes beliggende helt ud til havet og byder på et par hyggelige kanaler – ligesom i Italiens Venedig. Her er der en farverig og tilbagelænet bohemeatmosfære med hippier og vintagebutikker.

I Venice Beach er der fyldt med dejlige strandoplevelser, skæve butikker og spisesteder. Glem ikke at smutte forbi strandpromenaden, skaterparken og Muscle Beach.

Venice Beach er et cool område med billige overnatningsmuligheder og nem adgang til stranden. Det er forholdsvist nemt at gå rundt, men undgå at gå alene efter mørkets frembrud. Der er nemlig en del hjemløse og skæve eksistenser.

Lyder den dejlige stranddestination i Los Angeles som noget for dig? Så kan du finde mange gode hoteller i Venice Beach her (reklamelink).

Venice Beach - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Beverly Hills: For luksusrejsende

Hvis du leder efter, hvor man skal bo i Los Angeles for luksus, så er Beverly Hills det oplagte valg! Det luksuriøse kvarter er kendt over hele verden for sine mange berømtheder, rigdom og postnummeret 90210.

Gaderne i Beverly Hills er propfyldte med palmetræer, dyre designerbutikker, smarte restauranter, luksuriøse palæer og svinedyre biler.

Det er også her du finder Rodeo Drive, hvor der er gode chancer for, at spotte en berømthed på shopping. Ude foran designerbutikkerne, vil du med garanti støde på paparazzier, der står klar med deres kameraer.

Der er mange gode underholdningsmuligheder i Beverly Hills, men det er ikke ligefrem billigt. Hvis du vil bo i området, er det desuden nødvendigt, at leje en bil (reklamelink).

Beverly Hills er et af de sikreste områder i Los Angeles, men priserne på hotelovernatninger er skyhøje! Du kan med fordel kigge efter hoteller i Beverly Hills her (reklamelink).

 

6. Downtown LA: For storbyliv og kultur

Downtown Los Angeles er byens finansielle og historiske centrum. Det er her du finder alle skyskraberne og kan mærke en vaskeægte storbystemning.

Det var engang et utrygt sted, men har fået et stort ansigtsløft de seneste år. I dag er det et forholdsvist sikkert område, men det er stadig lidt utrygt om aftenen. Der er en del hjemløse – især i kvarteret Skid Row, som du bør holde dig fra.

Downtown har en central placering med gode forbindelser med offentlig transport, herunder metroen. Hvis du hellere vil leje en bil, skal du forvente lange bilkøer ud af området.

Hovedattraktionerne i Downtown LA inkluderer bl.a. Disney Concert Hall, Grand Central Market, L.A. Live og Little Tokyo. Der er desuden et livligt natteliv samt et bredt udvalg af gode spisesteder og shoppingmuligheder.

Der hersker ingen tvivl om, at Downtown er et godt sted at bo, hvis du gerne vil opleve storbyliv og kultur. Find hoteller i Downtown LA her (reklamelink).

Downtown - Rejs Dig Lykkelig

 

Hvor skal man ellers bo i Los Angeles?


Når du er på udkig efter, hvor man skal bo i Los Angeles, bør du helt klart overveje nogle af ovenstående steder. De byder hver især på vidst forskellige ting, så der er lidt til enhver type rejsende.

Hvis du alligevel ikke synes, at stederne passer helt til dig, kan du finde et par andre gode steder at bo i LA herunder:

Westwood: Et flot kvarter med huse og kontorer, der omkranser University of California.

Silver Lake: Et trendy og upcoming kvarter med en vaskeægte lokalstemning.

Pasadena: Et roligt og sikkert område med mange oversete attraktioner.

Long Beach: En dejlig strandby, som ligger lidt langt fra centrum.

Bel Air: Et afsidesliggende og dyrt område, som er hjem til mange berømtheder.

LAX: Området ved lufthavnen (LAX) har mange billige hoteller til en enkelt nat.

Culver City: Et budgetvenligt område med få turister.

Marina del Rey: Et dejligt kyst- og havneområde.

 

Farlige områder i Los Angeles


Taget i betragtning af Los Angeles størrelse, er det faktisk en relativt sikker by. Der er dog alligevel visse områder, som du bør holde dig langt væk fra!

De farlige områder i Los Angeles har alle sammen det tilfælles, at de har mange hjemløse og kriminelle. Her er der generelt en del røverier, narkotikahandel, bandeaktivitet, våben samt mord.

Nogle af de værste og farligste steder i byen er South Central, Skid Row, Compton, West Adams og Boyle Heights. Her skal du endelig IKKE finde et hotel!

Ligesom i mange andre storbyer i USA, er der generelt en del hjemløse i Los Angeles. Du kan dermed heller ikke undgå hjemløse i de mere sikre turistområder som Hollywood, Downtown, Venice og Santa Monica.

Uanset hvor du befinder dig, bør du altid passe godt på dine ting. Vær altid forsigtig, især om aftenen – og gå aldrig rundt alene efter mørkets frembrud.

Farlige områder - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Shot By JoeUnsplash

Det var alt i denne guide til, hvor man skal bo i Los Angeles som turist. Har du allerede besøgt Los Angeles? Hvis ja, hvilke områder var så dine favoritter? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Los Angeles og USA:

• 25+ Must-See Seværdigheder i Los Angeles

Rejseforslag: Road Trip Rute i Det Vestlige USA

36 Gode Oplevelser i Californien

Praktisk Huskeliste inden Rejsen til USA

… Eller læs alle artikler fra Los Angeles, Californien eller USA

Planlæg din rejse til Los Angeles:

Bestil fly til Los Angeles (reklamelink)

Bestil hotel i Los Angeles (reklamelink)

Bestil biludlejning i Los Angeles (reklamelink)

Bestil oplevelser i Los Angeles (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *