Guide til de bedste steder at bo i New York - Brooklyn - Rejsdiglykkelig.dk

Hvor skal man bo i New York?

Leder du efter de bedste steder at bo i New York som turist? Glem ikke at tjekke denne guide til, hvor man skal bo i New York City.

Det kan være utroligt svært at vælge, hvor man skal bo i New York. Det gælder især, hvis det er dit første besøg i storbyen over dem alle. New York er nemlig kæmpestor! Ja, faktisk består byen af fem forskellige bydele, som yderligere er opdelt i flere kvarterer og nabolag.

Det kan være meget uoverskueligt at finde rundt i, men heldigvis er der hjælp på vej. Her får du en guide til, hvor man skal bo i New York City som turist.


Læs også: Guide til Kvarterer og Bydele i New York

 

Guide til de bedste steder at bo i New York - Rejsdiglykkelig.dk

 

Hvor skal man bo i New York?


Manhattan: Turisternes førstevalg

Manhattan er helt klart det mest populære sted at bo i New York, for det er her det hele sker! Populariteten er dog også medvirkende til, at det generelt er dyrere at bo på Manhattan end i de knap så populære bydele.

Midtown: Hvis du vil bo der hvor det hele sker, kan du med fordel bo i Midtown. Herfra er der gåafstand til mange store seværdigheder samt gode metroforbindelser.

Times Square: Du kan også bo direkte på Times Square. Men forbered dig på, der er meget hektisk samtidig med at priserne er skruet helt i vejret! Hvis du absolut vil bo på Times Square, vil jeg anbefale at det kun er et par overnatninger. Man bliver nemlig hurtigt mæt af det ekstremt travle og turistfyldte område.

Upper West side: Under min egen rejse til New York boede jeg på et billigt hotel i det familievenlige Upper West Side. Her var der gåafstand til Central Park og gode metroforbindelser til turistområderne. Det var et udmærket område, men det er en stor fordel at bo tættere på centrum.

Du kan se et kort og lære meget mere om Manhattans bydele her.

Guide til de bedste steder at bo i New York - Rejsdiglykkelig.dk

 

Brooklyn

Brooklyn er også et godt sted at bo i New York City. Her er priserne lidt lavere end på Manhattan. Brooklyn er New Yorks største bydel og byder på masser af restauranter, caféer, gallerier og butikker samt gode metroforbindelser.

Det er desuden den mest folkerige bydel i New York. Du skal dog være opmærksom på, at nogle af områderne kan være lidt skumle efter mørkets frembrud.

Guide til de bedste steder at bo i New York - Brooklyn - Rejsdiglykkelig.dk

Læs mere fra New York City:

• Guide til Bydele i New York

• 26 Must-see Seværdigheder i New York

• Rejseguide til New York

Huskeliste inden Rejsen til USA

• 30 Vigtige ting du skal vide om USA

… Eller læs alle artikler fra New York City eller USA

Planlæg din rejse til New York:

Bestil fly til New York (reklamelink)

Bestil hotel i New York (reklamelink)

Bestil pakkerejse til New York (reklamelink)

Bestil biludlejning fra New York (reklamelink)

Bestil oplevelser i New York (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *