Hvor skal man bo i Washington D.C. - Capitol Hill - Rejs Dig Lykkelig

Hvor skal man bo i Washington D.C.?

Er du i tvivl om, hvor man skal bo i Washington D.C. som turist? Så må du ikke glemme at tjekke denne guide til de bedste steder at bo i Washington D.C.

Washington D.C. er hovedstaden i USA, men der bor faktisk kun lidt over 700.000 indbyggere i selve byområdet.

Det er alt sammen medvirkende til, at der ikke er nær så mange højhuse og hektisk trafik som i f.eks. New York City og Los Angeles. Der emmer derimod af en skøn og traditionel amerikansk atmosfære.

Washington D.C. er en meget vigtig historisk by. Her er der fyldt med verdensberømte vartegn, ikoniske regeringsbygninger, kulturelle institutioner og meget mere.

Hvis du planlægger en rejse dertil, kan du læse min artikel med mange spændende seværdigheder i Washington D.C. her.

Herunder får du til gengæld en guide til, hvor man skal bo i Washington D.C. som turist. Guiden dækker over alt fra de bedste områder til lidt praktiske tips.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til Washington (reklamelink)

Bestil hotel i Washington (reklamelink)

 Bestil biludlejning i Washington (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Washington (reklamelink)

 

Hvor skal man bo i Washington D.C.?


1. Downtown

Et af de bedste steder at bo i Washington D.C. er i Downtown, der fungerer som byens pulserende hjerte.

Det er især et godt sted at bo for førstegangsrejsende og personer, som ikke har lejet en bil (reklamelink). Her er du nemlig tæt på det meste og i gåafstand til mange af byens største seværdigheder.

Ikke nok med det, så byder Downtown også på et enormt udvalg af attraktioner, museer, restauranter, caféer, barer og butikker.

Du kan desuden nemt gå til National Mall, som er et absolut must-see på din rejse til Washington D.C.

En anden fordel ved Downtown er, at der er gode transportforbindelser til resten af byen med alt fra busser til metroer. Ulemperne er til gengæld, at der er mange mennesker imens overnatningspriserne kan være ret høje.

Hvis du gerne vil bo i det populære område, kan du med fordel kigge efter hoteller i Downtown her (reklamelink).

Hvor skal man bo i Washington D.C. - Downtown - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Penn Quarter

Penn Quarter er et livligt kvarter, som er centralt beliggende mellem Det Hvide Hus og Capitol Building.

Som et resultat af den centrale og praktiske beliggenhed, er det et rigtig godt sted at bo i Washington D.C., hvis du vil på sightseeing. Her er du nemlig i gåafstand til National Mall, Downtown og mange store seværdigheder.

Penn Quarter er desuden hjem til et bredt udvalg af underholdningsmuligheder. Her finder du massevis af restauranter, caféer, barer, natklubber og spillesteder.

Der er også adskillige gode teatre, hvor du med fordel kan tage ind og se en gennemført forestilling.

Ikke nok med det, så er det også nemt at benytte offentlig transport i Penn Quarter. Der er nemlig flere forskellige metrolinjer, som fører direkte igennem kvarteret.

Du kan finde et bredt udvalg af hoteller i Penn Quarter her (reklamelink). Bemærk, at der ofte er mange mennesker i området om aftenen og i weekenderne.

 

3. Dupont Circle

Er du i tvivl om, hvor man skal bo i Washington D.C. for de mest trendy omgivelser? Så bør du kraftigt overveje, at finde et hotel i Dupont Circle.

Dupont Circle er placeret lige nord for Downtown og er en populær bydel med en livlig og trendy atmosfære.

Her bliver du mødt af et mangfoldigt kvarter med en god blanding af museer, kunstgallerier, spisesteder og butikker. Det er desuden et populært sted at gå i byen med et bredt udvalg af barer, pubber og natklubber.

Dupont Circle ligger desuden i gåafstand til mange af byens største vartegn og har gode transportforbindelser til resten af byen.

Lyder det populære kvarter, som det perfekte sted at bo i Washington D.C. for dig? Så kan du kigge efter gode hoteller i Dupont Circle her (reklamelink).

Dupont Circle - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Sara CottleUnsplash

 

4. Georgetown

Georgetown er et historisk og charmerende kvarter, som er beliggende ved bredden af Potomacfloden. Det berømte kvarter er kendt som et eksklusivt område, der både er meget sikkert og roligt.

Som et resultat heraf, er det et perfekt sted at bo i Washington D.C. for familier med børn. Det er desuden også et godt sted at bo for alle dem, der elsker luksusshopping.

Georgetown er det ældste kvarter i byen og er dermed hjem til smuk arkitektur, brostensbelagte gader og historiske steder.

Der er også fyldt med grønne parker, flodudsigter og gode restauranter. Ikke nok med det, så byder Georgetown også på et universitet, som har resulteret i et ungdommeligt og levende studiemiljø.

Hvis du bor i det sydøstlige område af Georgetown, er det desuden muligt at gå til Downtown og mange attraktioner.

En ulempe ved kvarteret er til gengæld, at der ikke er nogen metrostation. Du er dermed nødt til at køre i bil, tage en taxi eller benytte busser. Find hoteller i Georgetown her (reklamelink).

 

5. Capitol Hill

Undrer du dig over, hvor man skal bo i Washington D.C., hvis du er interesseret i politik og historie? Så er Capitol Hill et oplagt valg!

Capitol Hill er nemlig hjemsted for den amerikanske regering. Som et resultat heraf, er det her du finder mange af byens vigtige og ikoniske politiske bygninger.

Her bliver du mødt af rolige og luksuriøse omgivelser med træbeklædte gader, historisk arkitektur og flotte victorianske rækkehuse. Der er også et bredt udvalg af fine spisesteder, gammeldags butikker og hyggelige markeder.

Capitol Hill er en fodgængervenlig bydel, hvor du nemt kan gå rundt til fods. Der er heller ikke langt til monumenterne langs National Mall.

Hvis du vil udforske områderne længere væk, er der også gode metroforbindelser til resten af byen. Du kan finde mange gode hoteller i Capitol Hill her (reklamelink).

Hvor skal man bo i Washington D.C. - Capitol Hill - Rejs Dig Lykkelig

 

Hvor skal man ellers bo i Washington D.C.?


Udover de nævnte steder, findes der også mange andre gode områder i Washington D.C. Jeg vil dog på det kraftigste anbefale, at kigge efter et hotel i en af ovenstående bydele.

Vil du alligevel gerne have endnu flere bud på gode områder for turister i USA’s hovedstad? Så kan du få et hurtigt overblik over flere gode steder at bo herunder:

Logan Circle: Et trendy og historisk område med en central beliggenhed og et livligt natteliv.

Foggy Bottom: Et sikkert og centralt kvarter med nem adgang til mange store attraktioner.

Adams Morgan: En livlig, historisk og hip bydel med budgetvenlige overnatningsmuligheder.

Chinatown: Et lille kvarter med en cool og elektrisk atmosfære samt en god beliggenhed.

Woodley Park: Et afsides beliggende beboelsesområde med en skøn lokalstemning.

H Street Corridor: Et cool og upcoming kvarter i D.C. med et rigt og livligt forlystelsesliv.

Logan Circle - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide til, hvor man skal bo i Washington D.C. som turist. Har du allerede besøgt D.C.? Hvis ja, hvilke områder var så dine favoritter? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra USA:

• 24 Seværdigheder i Washington D.C.

Vigtige ting du skal vide når du besøger USA

Praktisk Huskeliste inden Rejsen til USA

Forløbet i Lufthavnen i USA

… Eller læs alle artikler fra USA

Planlæg din rejse til Washington D.C.:

Bestil fly til Washington (reklamelink)

Bestil hotel i Washington (reklamelink)

 Bestil biludlejning i Washington (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Washington (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *