Besøg Madame Tussauds i Berlin

Planlægger du at besøge det verdensberømte voksmuseum Madame Tussauds? Glem ikke at tjekke denne guide til Madame Tussauds i Berlin, Tyskland.

Den originale Madame Tussauds ligger ganske vist i London, men Berlin har altså også sin helt egen af slagsen.

Madame Tussauds er beliggende centralt i den tyske hovedstad, tæt på Brandenburger Tor. Det er en af de absolut største must-see seværdigheder i Berlin og anbefales især til større børn og unge mennesker.

Hvis du har planer om at besøge Madame Tussauds Berlin, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en guide med gode tips og vigtige ting du skal vide inden dit besøg.

 

Besøg Madame Tussauds Berlin


Det populære voksmuseum i Berlin er hjem til mere end 120 voksfigurer af berømtheder fra hele verden.

De mange voksfigurer er placeret i forskellige temaområder med hvert deres særpræg. Der er især fokus på vigtige personer fra Tysklands historie med voksfigurer som Adolf Hitler og Angela Merkel.

Der er også et stort antal voksfigurer af berømte videnskabsmænd, filmstjerner, sangere, sportsstjerner, politikere, kongelige og fiktive personer.

Du kan bl.a. hilse på Cristiano Ronaldo, Elvis Presley, Justin Bieber, Barack Obama, Dronning Elizabeth II, Einstein og mange andre.

Når du besøger Madame Tussauds i Berlin, er der lagt op til et par underholdende timer for hele familien. Tag selfies med dine yndlingsberømtheder, prøv interaktive udstillinger og lær om Berlins dramatiske historie.

Besøg det populære voksmuseum - Rejs Dig Lykkelig

 

Transport til voksmuseet


Madame Tussauds ligger på Unter den Linden i det centrale Berlin – meget tæt på Brandenburger Tor. Den nøjagtige adresse er Unter den Linden 74, 10117 Berlin, Tyskland.

Hvis du kører i egen bil, kan du sagtens parkerer i nærheden af voksmuseet. Du skal dog ikke forvente, at det er en billig fornøjelse. Madame Tussauds ligger i Berlins centrum, og priserne på parkering er bestemt også sat derefter!

Hvis du derimod benytter offentlig transport i Berlin skal du bare sørge for, at stå af i nærheden af Brandenburger Tor (Brandenburger Gate Station). Se hvilke linjer der kører dertil herunder:

S-bahn: Linjerne S1, S2 og S25.

U-bahn: Linje U55.

Bus: Linjerne 100, 200 og TXL Travel.

Besøg Madame Tussauds i Berlin - Transport - Rejs Dig Lykkelig

 

Billetter til Madame Tussauds Berlin


Du kan købe billetter ved indgangen til Madame Tussauds, men det er en god idé, at købe dem på forhånd. Du kan med fordel købe disse populære billetter til Madame Tussauds Berlin (reklamelink).

Hvis du har planer om, at besøge mange attraktioner og benytte offentlig transport i Berlin, bør du kraftigt overveje et Berlin WelcomeCard (reklamelink).

Det topbedømte kort giver dig mulighed for, at opnå store rabatter på op til 50 % på udvalgte attraktioner.

Billetter - Rejs Dig Lykkelig

 

Åbningstider og tidsforbrug


Madame Tussauds har som regel åbent alle ugens dage fra kl. 10.00-19.00 med sidste indgang kl. 18.00.

Bemærk dog, at tiderne kan variere. Det er dermed en god idé, at tjekke de præcise åbningstider på Madame Tussauds Berlins hjemmeside.

Du skal forvente, at et besøg på Madame Tussauds tager omkring 1,5-2 timer. Vær dog opmærksom på, at det selvfølgelig afhænger fuldstændig af, hvor meget tid du bruger ved de enkelte figurer og udstillinger.

 

Praktiske tips til Madame Tussauds Berlin


Forvent at bruge omkring 1,5-2 timer på voksmuseet.

Børn under 18 år skal følges med en voksen.

Parkeringspriserne i området er skyhøje.

Der er nem adgang med offentlig transport.

Museets adresse er Unter den Linden 74, 10117 Berlin, Tyskland.

Besøg Madame Tussauds i Berlin - Hvem vil være millionær - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt i denne guide til Madame Tussauds i Berlin. Har du allerede besøgt det populære voksmuseum? Hvad ser du mest frem til, hvis du har planlagt en tur dertil? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Berlin:

31 Must-See seværdigheder i Berlin

Oplevelser i Berlin for Børn og Teenagere

Rejseguide til Berlin

11 Fantastiske Udsigtspunkter i Berlin

Shopping Guide til Berlin

… Eller læs alle artikler fra Berlin eller Tyskland

Planlæg din storbyferie i Berlin:

Bestil fly til Berlin (reklamelink)

Bestil hotel i Berlin (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Berlin (reklamelink)

Bestil biludlejning i Berlin (reklamelink)

Bestil oplevelser i Berlin (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *