Populære Rejsedestinationer for Festlige Unge i Europa - Rejs Dig Lykkelig

8 Populære Rejsedestinationer for Festlige Unge

Drømmer du om en festlig charterrejse i Europa? Glem ikke at tjekke denne liste over de mest populære rejsedestinationer for festlige unge i Europa.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og det er tid til, at planlægge din sommerferie.

De fleste unge drømmer om en sommerferie med venner, sol, strand, drinks, musik og vilde fester… Men hvor skal du egentligt rejse hen for, at få en festlig sommerferie i Europa?

Hvis du er ung og samtidig er helt vild med at rejse og feste, er du kommet til det helt rette sted! Herunder får du en liste over de mest populære rejsedestinationer for festlige unge i Europa.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil fly til rejsen (reklamelink)

Bestil hotel til rejsen (reklamelink)

Bestil pakkerejse til rejsen (reklamelink)

Bestil biludlejning til rejsen (reklamelink)

Bestil oplevelser på rejsen (reklamelink)

 

Populære Rejsedestinationer for Festlige Unge:


1. Ibiza, Spanien

Det er simpelthen umuligt, at lave en liste over de mest populære rejsedestinationer for festlige unge uden at nævne Ibiza. Den frodige lille spanske ø er kendt som hele Europas clubmekka med nogle af de vildeste fester på jorden.

Hver sommer valfarter kendisser og turister til øen for, at opleve nogle af verdens største DJ’s optræde på nogle af verdens største og mest legendariske natklubber.

På Ibiza er der også rig mulighed for, at slappe af på dejlige strande i trendy og luksuriøse omgivelser. Ibiza er ikke ligefrem et billigt rejsemål, så vær forberedt på, at bruge en del penge på din ferie.

Du kan finde pakkerejser til Ibiza her (reklamelink). Hvis du hellere selv vil planlægge rejsen, kan du også finde hoteller på Ibiza her (reklamelink).

Ibiza - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Sunny Beach, Bulgarien

Legendariske Sunny Beach i Bulgarien er en af de mest kendte festbyer blandt danske unge. Sunny Beach er kendt fra Tv-programmet ”Sommer i Sunny Beach”, hvor festglade unge tager på drukferie i Bulgarien.

En ferie i Sunny Beach byder på lækre sandstrande, solrigt vejr, billige priser, store diskoteker og vilde fester til den lyse morgen.

Her smider unge mennesker som regel alle deres hæmninger og drikker sig i hegnet som aldrig før. Find pakkerejser til Sunny Beach her (reklamelink).

Vil du meget hellere bestille fly og hotel hver for sig? Så kan du også finde mange gode hoteller i Sunny Beach her (reklamelink).

 

3. Magaluf, Spanien

Magaluf ligger på den spanske ferieø, Mallorca, og er endnu en af de mest populære rejsedestinationer for festlige unge.

Magaluf kaldes også for mini Ibiza, fordi byen ligeledes er hjem til et verdensklasse natteliv, lækre hvide sandstrande og azurblåt hav.

Den legendariske bargade i Magaluf er omkring 1 kilometer lang og er hjem til mere end 60 barer, diskoteker og natklubber. Her kan du tage til vilde fester med verdensberømte DJ’s og danse til langt ud på natten.

Du kan finde lidt charterrejser til Magaluf her (reklamelink). Husk at filtrer søgekriterierne til byen! Ellers er der mange hoteller i Magaluf her (reklamelink).

Populære Rejsedestinationer for Festlige Unge i Europa - Magaluf - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Ayia Napa, Cypern

På den sydøstlige del af Cypern ligger feriebyen, Ayia Napa, som tiltrækker festglade unge fra hele Europa – og især Skandinavien.

Ayia Napa var én af de første store festdestinationer i Europa, og har sidenhen formået at bevare sin popularitet.

I Ayia Napa kan du nyde godt af et varmt klima, lange gyldne sandstrande og gode shoppingmuligheder til fornuftige priser. Om aftenen kan du slå dig løs på det enorme udvalg af barer og natklubber med hvert deres tema.

Der findes et fint udvalg af pakkerejser til Ayia Napa her (reklamelink). Du kan med fordel også kigge efter hoteller i Ayia Napa her (reklamelink).

 

5. Mykonos, Grækenland

En anden af de mest populære rejsedestinationer for festlige unge i Europa er den smukke græske ø, Mykonos. Øen er måske ikke så kendt blandt danske unge, men det er faktisk en af de mest berømte europæiske festøer.

På Mykonos starter festen allerede på strandbarerne om dagen, hvorefter den rykker videre til øens mange natklubber efter mørkets frembrud.

Her er der fyldt med vilde temafester, sjov underholdning og høj musik spillet af dj’s fra hele verden.

Lyder den græske ferieø som det perfekte rejsemål for dig? Så kan du finde mange gode pakkerejser til Mykonos her (reklamelink) samt hoteller på Mykonos her (reklamelink).

Mykonos - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Lloret de Mar, Spanien

Lloret de Mar ligger på Costa Brava-kysten i Spanien og er en livlig ferieby, som tiltrækker unge fra hele Europa. Her kan du slappe af på stranden om dagen og feste med vennerne om aftenen.

Hver aften (og nat) bliver den store boulevard i Lloret de Mar forvandlet til et kæmpestort festområde.

Ja, faktisk er der mere end 100 barer, diskoteker og natklubber, som inviterer til de vildeste fester med store dansegulve, farverige barer og internationale DJ’s.

Du kan finde lidt pakkerejser til Lloret de Mar her (reklamelink). Hvis du hellere vil planlægge rejsen på egen hånd, kan du også finde mange gode hoteller i Lloret de Mar her (reklamelink).

Populære Rejsedestinationer for Festlige Unge i Europa - Lloret de Mar - Rejs Dig Lykkelig

 

7. Golden Sands, Bulgarien

Golden Sands er en dejlig ferieby i Bulgarien, som ligeledes byder et vildt natteliv.

I dagtimerne kan du slappe af på de lange gyldne sandstrande, nyde det solrige vejr og prøve alverdens former for strand- og vandaktiviteter.

Når mørket falder på, forvandles Golden Sands til et vaskeægte festparadis med et stort udvalg af barer, diskoteker og natklubber. Her kan du feste og have det sjovt indtil den lyse morgen.

Drømmer du om en rejse til den bulgarske ferieby? Så kan du finde et bredt og varieret udvalg af hoteller i Golden Sands her (reklamelink).

 

8. Alanya, Tyrkiet

Alanya er ikke bare en populær ferieby for familier, ældre og par, men også for unge mennesker. Ja, faktisk er det en af de mest populære rejsedestinationer for festlige unge i Europa.

I Alanya kan du slappe af på stranden eller ved swimmingpoolen om dagen, nyde godt af de fornuftige priser og tage på sjove udflugter.

Efter mørkets frembrud, vågner Alanyas natteliv for alvor. Her er der alt fra intime barer til vilde natklubber i flere etager.

Der findes et stort og varieret udvalg af billige rejser til Alanya her (reklamelink). Du kan også finde mange gode hoteller i Alanya her (reklamelink).

Populære Rejsedestinationer for Festlige Unge i Europa - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de mest populære rejsedestinationer for festlige unge i Europa. Har du allerede besøgt nogle af stederne? Hvis ja, hvilken var så din favorit? Skriv en kommentar længere nede på siden.

Find mere inspiration til rejsen:

• Charterferie i Europa: Hvor skal man rejse hen?

De Bedste Storbyer i Europa

• 12 af Europas Bedste Shoppingbyer

… Eller læs alle artikler med ferieinspiration

Planlæg din næste rejse:

Bestil fly til rejsen (reklamelink)

Bestil hotel til rejsen (reklamelink)

Bestil pakkerejse til rejsen (reklamelink)

Bestil biludlejning til rejsen (reklamelink)

Bestil oplevelser på rejsen (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *