De Bedste Dagsture fra New York - Rejs Dig Lykkelig

De Bedste og Mest Populære Dagsture fra New York

Leder du efter gode dagsture fra New York? Glem ikke at tjekke denne liste over de bedste dagsture og udflugter fra New York City.

New York er propfyldt med spændende og verdenskendte attraktioner. Ja, faktisk er der så mange must-see seværdigheder i New York, at du umuligt kan nå at se dem alle – selv på mange rejser.

Alligevel kan det være tiltrængt at slippe lidt væk fra byen der aldrig sover. Eller måske vil du bare gerne opleve andre ikoniske steder i nærheden?

Heldigvis, findes der en overflod af spændende oplevelser uden for New York City. Her får du en liste over de bedste og mest populære dagsture og udflugter fra New York.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af din rejse:

Bestil fly til New York (reklamelink)

Bestil hotel i New York (reklamelink)

Bestil pakkerejse til New York (reklamelink)

Bestil oplevelser i New York (reklamelink)

 

De Bedste Dagsture fra New York:


Washington D.C.

Hvis du aldrig har været i Washington D.C. er en dagstur fra New York til Washington uden tvivl et must! Den fantastiske storby er ikke bare USA’s hovedstad, men også et vigtigt og indflydelsesrigt politisk magtcentrum.

I Washington D.C. bliver du mødt af en vaskeægte amerikansk stemning. Her er der fyldt med gamle huse, storslåede regeringsbygninger, brede boulevarder, grønne områder og en spændende historie.

Derudover byder Washington også på en lang række historiske monumenter, kulturelle vartegn og museer i verdensklasse.

Der findes mange gode dagsture til USA’s hovedstad. En af de bedste og mest populære er denne dagstur fra New York til Washington (reklamelink).


Læs også: 24 Oplevelser i Washington D.C.

Washington D.C. - Rejs Dig Lykkelig

 

Niagara Falls

Niagara Falls er selvfølgelig også en af de bedste dagsture og udflugter fra New York City. Det verdensberømte vandfald er bare et af de steder, som du bør opleve mindst én gang i livet!

Niagara Falls ligger på grænsen mellem Canada og USA. Det er et af de mest fantastiske naturvindundere i verden og består af tre meget kraftfulde vandfald.

Ja, faktisk er de så kraftige, at der flyder mere end 3 millioner liter vand gennem vandfaldene hvert eneste sekund. Det er virkelig imponerende!

Du kan finde mange gode og topbedømte udflugter fra NYC til Niagara Falls her (reklamelink).


Læs også: Besøg storslåede Niagara Falls

De Bedste Dagsture fra New York - Niagara Falls - Rejs Dig Lykkelig

 

The Hamptons

The Hamptons ligger i den østlige ende af Long Island og er et skønt strandområde i nærheden af New York. Her bliver du mødt af en dejlig fred og ro i flotte omgivelser.

I The Hamptons kan du slappe af på strandene, besøge hyggelige byer og se millionvillaer. Du kan også tage på shopping i unikke butikker, besøge vingårde eller tage på vandreture i naturen.

Det skønne strandområde er især et godt sted at besøge i de varme sommermåneder. Du f.eks. tage på denne dagstur til The Hamptons (reklamelink).

 

Philadelphia

En anden af de bedste dagsture og udflugter fra New York er Philadelphia. Denne amerikanske storby ligger i delstaten Pennsylvania og er et af de vigtigste historiske steder i USA.

Det var her den amerikanske forfatning blev udarbejdet og uafhængighedserklæringen blev underskrevet den 4. juli 1776. Det er netop denne begivenhed som fejres hvert år den 4. juli (4th of July) på USA’s uafhængighedsdag.

I Philadelphia kan du træde tilbage i historiens vingesus og udforske nogle af byens mange historiske steder. Du kan også slappe af i grønne parker, besøge imponerende kunstmuseer og tage på momsfri shopping.

Hvis du er interesseret i USA’s historie, bør du ikke gå glip af Philadelphia! Du kan finde mange gode dagsture fra New York til Philadelphia her (reklamelink).


Læs også: 21 Gode Seværdigheder i Philadelphia

Philadelphia - Rejs Dig Lykkelig

 

Amish Country

Hvis du leder efter en helt unik oplevelse, bør du kraftigt overveje at besøge Amish Country som ligeledes ligger i delstaten Pennsylvania. Her kan du opleve en kultur, som står i stor kontrast til herhjemme.

Amish Country er nemlig hjem til Amishfolket, som lever en helt speciel og gammeldags livsstil uden moderne teknologi.

De kører stadig rundt i hestevogne og benytter, så vidt muligt, endnu ikke nutidens elektronisk. Det er ret så fascinerende og specielt!

Du kan få et overblik over nogle af de bedste dagsture til Amish Country her (reklamelink). Mange af turene er kombineret med andre berømte steder i nærheden.

De Bedste Dagsture fra New York - Amish Country - Rejs Dig Lykkelig

 

Woodbury Common Outlets

Der findes mange outletcentre i New York og omegn, men det mest populære er uden sammenligning Woodbury Common Premium Outlets.

Det ligger desværre lidt langt fra byen, men heldigvis kan du tage på denne topbedømte dagstur til Woodbury Common Outlets (reklamelink).

Outletcentret er hjem til mere end 220 designerbutikker med rabatter på op til 65%. Her kan du bl.a. svinge kreditkortet i Marc Jacobs, Valentino, Calvin Klein, Adidas, Nike Factory Store, Hugo Boss, Gucci og Levi’s.

 

Boston

Boston ligger i delstaten Massachusetts og er den største by i New England-området. Her bliver du mødt af en europæisk præget storby, som har spillet en vigtig rolle i moderne amerikansk historie.

På en dagstur til Boston bliver du mødt af spændende historiske og kulturelle seværdigheder, charmerende arkitektur og storslåede monumenter.

Den amerikanske storby byder også på travle butiksområder og restauranter i verdensklasse. Det er desuden her du finder Harvard, som er et af verdens mest prestigefyldte universiteter.

Du kan finde et par gode dagsture fra New York til Boston her (reklamelink).


Læs også: 20 Spændende Oplevelser i Boston

De Bedste Dagsture fra New York - Boston - Rejs Dig Lykkelig

 

Kombinerede Dagsture fra New York


Mange af de nævnte dagsture og udflugter fra New York, kan sagtens opleves på en kombineret tur. Det er ikke ligefrem helt billigt, men er alligevel dét værd, hvis du gerne vil opleve flere af stederne.

Der er mulighed for. at tage på alt fra flerdagesture til 1-dagsture. Du kan se nogle af de mange kombinerede ture fra New York her (reklamelink).

De Bedste Dagsture fra New York - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Manuel MnvxUnsplash

Det var alt på denne liste over de bedste og mest populære dagsture og udflugter fra New York City. Kender du andre gode dagsture fra New York? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra New York:

• 26 Spændende Oplevelser i New York

• Rejseguide til New York

Praktisk Huskeliste inden Rejsen til USA

• 30 Vigtige ting du skal vide når du besøger USA

… Eller læs alle artikler fra New York City eller USA

Planlæg din rejse til New York:

Bestil fly til New York (reklamelink)

Bestil hotel i New York (reklamelink)

Bestil pakkerejse til New York (reklamelink)

Bestil biludlejning fra New York (reklamelink)

Bestil oplevelser i New York (reklamelink)
Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *