Besøg Kennedy Space Center - Raketter - Rejs Dig Lykkelig

Besøg Kennedy Space Center i Florida

Planlægger du en rejse til Florida? Så er du simpelthen nødt til at besøge Kennedy Space Center i nærheden af Orlando.

Ved Cape Canaveral i det østlige Florida finder du Kennedy Space Center, som er NASA’s hovedkvarter. Det er herfra USA opsender størstedelen af deres rumfartøjer i banebrydende rummissioner.

Når du besøger Kennedy Space Center får du et helt unikt indblik i NASA og den amerikanske rumfarts historie. Uanset om du er interesseret i rummet eller ej, er der lagt op til spændende oplevelser for hele familien.

Hvis du planlægger at besøge Kennedy Space Center i Florida, skal du blive hængende lidt endnu. Her får du en guide med alt du skal vide inden dit besøg i Kennedy Space Center.


Læs også: Rejseforslag: Road Trip Rute i Florida

Globussen foran besøgscentret - Rejs Dig Lykkelig

 

Historien om Kennedy Space Center


John F. Kennedy Space Center er beliggende på Merrit Island ved Cape Canaveral. Det dækker over et enormt område, der har været brugt af det amerikanske militær siden 1949.

I starten blev området primært brugt til at teste missiler. Men siden NASA’s (National Aeronautics and Space Administration) stiftelse i 1958, har det fungeret som et affyringskompleks. Det er bl.a. her de berømte Apollo-missioner til månen har fundet sted.

I dag fungerer Kennedy Space Center som en rumhavn, hvor der stadig sendes rumfartøjer ud i rummet med jævne mellemrum. Du kan tjekke datoerne for de kommende raketaffyringer her.

Besøg Kennedy Space Center - Historien - Rejs Dig Lykkelig

 

Besøg Kennedy Space Center


Udover at være en rumhavn, fungerer Kennedy Space Center også som et spændende læringscenter. Her kan du lære om rumfartens historie, opleve rumfartøjer, se 3D-film i IMAX-biografen, prøve en rumrejse-simulator og meget mere.

Dit besøg starter ved Kennedy Space Center Visitor Complex, hvor der er mange spændende udstillinger. Herfra kan du tage på en cirka 2-timers lang selvguidet bustur på Kennedy Space Center. Turen er inkluderet i billetprisen og er et absolut must!

Undervejs på turen kommer du bl.a. forbi en stor affyringsrampe og den enorme bygning, hvori NASA’s rumfartøjer bliver bygget. Du kommer også forbi en bygning fyldt med rumfartøjer, rumobjekter og et kontrolrum.

Et besøg på Kennedy Space Center er virkelig interessant – også selvom du måske ikke er den store rumnørd. Hvis du er heldig, møder du måske endda en vaskeægte astronaut! Vær forresten opmærksom på de mange alligatorer, som lever frit i området.


Læs også: 12 Fantastiske Oplevelser i Florida

Besøg Kennedy Space Center - Rejs Dig Lykkelig

 

Åbningstider og tidsforbrug


Åbningstiderne varierer, så det er en god idé at tjekke de officielle åbningstider på Kennedy Space Centers hjemmeside.

Du skal forvente at bruge mindst 6 timer på at besøge Kennedy Space Center. Det kan dog sagtens tage meget længere tid, hvis du gerne vil se det hele. Sørg for at ankomme så tidligt som muligt, så du undgår de værste menneskemængder.

 

Billetter til Kennedy Space Center


Kennedy Space Center er en af de mest populære oplevelser i Florida. Derfor er det en god idé at købe dine billetter til Kennedy Space Center (reklamelink) på forhånd. På den måde undgår du, at skulle stå i lange køer til billetkontoret.

I 2022 koster de normale endagsbilletter til Kennedy Space Center $57 for voksne og $47 for børn fra 3-11 år. Der er gratis entre for børn under 3 år, men der er helt ærligt heller ikke specielt meget at se for helt små børn.

Der er også mulighed for at købe flerdagsbilletter, guidede ture og adgang til specialudstillinger. Kennedy Space Center er måske dyrt, men det er alle pengene værd!


Læs også: 13 Sjove Forlystelsesparker i Florida

Billetter - Rejs Dig Lykkelig

 

Parkering ved Kennedy Space Center


Parkeringspladsen ligger ved Kennedy Space Center Visitor Complex og åbner 30 minutter før besøgscentret. Parkeringspriserne er $5 for motorcykler, $10 for biler samt $15 for store køretøjer og autocampere.

 

Praktiske tips til Kennedy Space Center


• Reserver dine billetter på forhånd, så du undgår køen til billetkontoret.

• Kennedy Space Center egner sig bedst til lidt større børn og voksne.

• Forvent at bruge mindst 6 timer på dit besøg.

• Der er betalingsparkering.

• Besøgscentret har flere spisesteder og en kæmpestor souvenirbutik.

• Du skal gå meget, så husk endelig komfortable sko.

• Vær opmærksom på alligatorer i området.

• Adressen til besøgscentret er Space Commerce Way, Merritt Island, FL 32953.

Atlantis - Rejs Dig Lykkelig

 

Anbefalede steder i nærheden


Planlægger du et road trip i Florida? Så kan jeg kraftigt anbefale at besøge nedenstående seværdigheder og oplevelser i Florida. De ligger alle sammen indenfor en radius af 400 kilometer og er opstillet i forhold til cirka afstanden fra Kennedy Space Center.

Orlando (83 kilometer)

• Daytona Beach (101 kilometer)

• Blue Spring State Park (115 kilometer)

• St. Augustine (180 kilometer)

• Devil’s Den (233 kilometer)

• Clearwater Beach (241 kilometer)

• Fort Lauderdale (318 kilometer)

• Fort Myers (322 kilometer)

Miami (349 kilometer)

• Everglades National Park (397 kilometer)

Rumraketter - Rejs Dig Lykkelig


Det var alt i denne guide til Kennedy Space Center i Florida. Har du allerede besøgt Kennedy Space Center? Hvad ser du mest frem til, hvis du har planlagt en tur dertil? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Florida:

• Forlystelsesparker i Florida

Rejseforslag: Road Trip Rute i Florida

• 12 Fantastiske Oplevelser i Florida

• Rejseguide til Florida

Praktisk huskeliste inden rejsen til USA

• 30 ting du skal vide når du besøger USA

… Eller læs alle artikler fra Florida eller USA

Planlæg din rejse til Florida:

Bestil fly til Florida (reklamelink)

Bestil hotel i Florida (reklamelink)

Bestil pakkerejse til Florida (reklamelink)

Bestil biludlejning i Florida (reklamelink)

Bestil aktiviteter i Florida (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

kommentarer