De Bedste Steder til Shopping i New York

Leder du efter shopping i New York? Glem ikke at tjekke denne guide med en liste over de bedste steder til shopping i New York City.

Shopping i New York er blandt verdens bedste. Den amerikanske storby er et vaskeægte modemekka med noget til enhver type shopper. Her finder du alt fra lange shoppinggader og markeder til enorme stormagasiner og shoppingcentre.

Med så mange valgmuligheder, er det slet ikke så svært at forstå, hvorfor New York er en af verdens bedste shoppingbyer. Det er nemlig de færreste byer, der kan hamle op med den amerikanske storby.

Her får du en liste over de bedste steder til shopping i New York City. Inden du forsætter, må du heller ikke glemme at læse denne artikel med seværdigheder i New York.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af din rejse:

Bestil fly til New York (reklamelink)

Bestil hotel i New York (reklamelink)

Bestil pakkerejse til New York (reklamelink)

Bestil oplevelser i New York (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i New York:


1. Fifth Avenue

Vi starter med den helt åbenlyse, som selvfølgelig er verdensberømte Fifth Avenue, der også kaldes Millionarie’s Row. Den strækker sig hele vejen på tværs af Manhattan, hvoraf den mest populære del er mellem 49th Street og 60th street.

Fifth Avenue er spækket med dyre designerbutikker. Ja, faktisk er det et af de dyreste steder til shopping i New York. Her finder du butikker som Rolex, Gucci, Chanel, Tiffany’s og Apple samt stormagasinerne Bloomingdale’s og Saks Fifth Avenue.

Det er også muligt at finde ganske almindelige butikker, som ikke får bankkontoen fuldstændig på overarbejde. Du kan f.eks. svinge kreditkortet i H&M, Uniqlo, Zara, Victoria’s Secret, Adidas og Niketown.

De Bedste Steder til Shopping i New York - Fifth Avenue - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Madison Avenue

Hvis du er på udkig efter den mest luksuriøse shoppinggade i New York, skal du smutte forbi Madison Avenue. Det er her de rige og berømte svinger deres guldkort i svinedyre designerbutikker!

Madison Avenue løber parallelt med Fifth Avenue og strækker sig ligeledes på tværs af Manhattan. De luksuriøse designerbutikker er beliggende på Upper East Side fra omkring 57th Street (Billionaires’ Row) til 86th Street.

Hvis du har pengepungen til det, kan du shoppe i butikker som Jimmy Choo, Valentino, Cartier, Bulgari, Ralph Lauren, Calvin Klein og mange andre.

 

3. Westfield World Trade Center

Westfield World Trade Center ligger i The Oculus i nærheden af One World Trade Center og 9/11 Memorial og Museum. Med mere end 60 butikker er det det største shoppingcenter på Lower Manhattan.

Her finder du butikker som Apple, Hugo Boss, Sephora, H&M og Lacoste. Der er også mere end 30 spisesteder og en stor metrostation. Det er ikke det bedste sted til shopping i New York, men det er værd at opleve arkitekturen.


Læs også: 26 Must-see Seværdigheder i New York

Westfield World Trade Center i The Oculus - Rejs Dig Lykkelig

 

4. SoHo

Et andet af de bedste steder til shopping i New York er i SoHo, som er en forkortelse for South of Houston. Dette trendy område er kendt for sin støbejernsarkitektur og er fyldt med modebevidste forretninger.

Her er der en god blanding af luksuriøse designerbutikker, internationale mærkevarebutikker og små selvstændige vintagebutikker. Der er også et bredt udvalg af trendy caféer, restauranter og kunstgallerier.

Undgå at besøge SoHo i weekenderne, hvor der ofte er proppet med mennesker. Det er nemlig et populært område til shopping i New York for turister såvel som lokale.

SoHo - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Woodbury Common Premium Outlets

Der findes flere outletcentre i New York og omegn, men det mest populære er Woodbury Common Premium Outlets. Det ligger langt fra byen, så jeg kan kraftigt anbefale denne topbedømte dagstur til Woodbury Common Outlets (reklamelink).

Outletcentret er hjem til mere end 220 designerbutikker med rabatter på op til 65%. Butikkerne inkluderer Marc Jacobs, Dior, Calvin Klein, Adidas, Nike Factory Store, Hugo Boss, Valentino, Gucci, Ecco, Levi’s og mange andre.


Læs også: De Bedste Dagsture fra New York

 

6. Chinatown

New Yorks Chinatown er hjem til den største koncentration af kinesere på den vestlige halvkugle. Her er der en skøn autentisk stemning med kinesiske restauranter, lokale markeder og små butikker med alverdens skrammel.

Canal Street i Chinatown finder du et stort udvalg af boder og butikker, hvor der sælges kopivarer til billige priser. Det er tilladt at forhandle om prisen, men husk kontanter! Vær desuden opmærksom på, at det er ulovligt at tage kopivarer med hjem.

I sidegaderne til Canal Street er der også mange butikker, som sælger naturmedicin, urter, krydderier, grøntsager og frugter.

De Bedste Steder til Shopping i New York - Chinatown - Rejs Dig Lykkelig

 

7. American Dream Mall

American Dream Mall er et kæmpestort og spritnyt shoppingcenter, som faktisk er det næststørste i hele USA. Det ligger egentligt i delstaten New Jersey, men kan nemt og hurtigt nås med offentlig transport fra New York.

Det enorme shoppingcenter er hjem til mere end 450 butikker, der spænder over alt fra prisvenlige mærkevarebutikker til dyre designerbutikker. Der er også mange gode spisesteder samt en overflod af aktiviteter og forlystelsesparker.

Du kan f.eks. besøge Nickelodeon Universe, et stort vandland og en indendørs skipark. Find billetter til flere af forlystelserne i American Dream Mall her (reklamelink).

 

8. Herald Square

I Midtown Manhattan finder du Herald Square, som er et stort kryds, der forbinder Broadway, Sixth Avenue og 34th Street. Det er et af de bedste og mest populære steder til shopping i New York City, så forbered dig på mange mennesker!

Højdepunktet ved Herald Square er den enorme Macy’s, som er USA’s største stormagasin og et af de største i verden. Her bliver du mødt af flere etager med alverdens varer.

Udover Macys, byder Herald Square og de omkringliggende gader også på butikker som Victoria’s Secret, H&M, Zara, Mango og Forever 21. Du kan også besøge Manhattan Mall, som er et lille shoppingcenter i nærheden.

De Bedste Steder til Shopping i New York - Macy's - Rejs Dig Lykkelig

 

Flere Steder til Shopping i New York:


9. The Shops at Columbus Circle

The Shops at Columbus Circle er et eksklusivt shoppingcenter i Times Warner Center ved siden af Columbus Circle. Det er beliggende ved det sydvestlige hjørne af Central Park og byder på mere end 50 butikker.

De mange butikker i centret inkluderer bl.a. Hugo Boss, Michael Kors, H&M, Swarovski, Ted Baker og Dillards. Der er også flere gode barer og spisesteder, herunder Michelin-restauranter.

 

10. Meatpacking District

Meatpacking District var engang et råt industrikvarter med massive slagtehaller og pakkerier. I dag er de fleste lukket, og i stedet er trendy butikker, restauranter, barer, natklubber og hoteller rykket ind i de gamle haller.

Dét har alt sammen resulteret i, at Meatpacking District er blevet et af de mest eftertragtede områder i New York. Her er der en fantastisk atmosfære, smukke gamle bygninger og et bredt udvalg af butikker og spisesteder.

De fleste butikker består af dyre designerbutikker, men der er også lidt butikker for os menneskelige. Glem heller ikke at smutte en tur forbi det charmerende Chelsea Market.

De Bedste Steder til Shopping i New York - Meatpacking District - Rejs Dig Lykkelig

 

11. Queens Center Mall

Queens Center Mall ligger i Queens et godt stykke udenfor centrum, men kan nemt nås med metro. Det kæmpestore shoppingcenter er hjem til næsten 200 butikker og restauranter med fornuftige priser.

De mange butikker i Queens Center Mall inkluderer bl.a. Macy’s, JCPenny, Mango, Forever 21 og Adidas. Når sulten melder sig, kan du spise på alt fra Applebee’s og Cheesecake Factory til Panda Express, McDonald’s og KFC.

 

12. Staten Island Mall

Staten Island Mall er endnu et af de bedste steder til shopping i New York City. Det store shoppingcenter er beliggende på Staten Island – et godt stykke fra centrum.

Heldigvis er der gode metroforbindelser, men forvent alligevel at det tager lang tid at komme derhen. Fremme ved Staten Island Mall, kan du glæde dig til at udforske mere end 200 butikker og restauranter.

Her kan du svinge kreditkortet i butikker som Primark, H&M, Zara, Forever 21, Foot Locker, Superdry, Victoria’s Secret, Skechers, Macy’s og mange andre.

De Bedste Steder til Shopping i New York - Staten Island Mall - Rejs Dig Lykkelig

 

13. Nolita

Et andet populært sted til shopping i New York er i Nolita, som er en forkortelse for North of Little Italy. Dette er et super cool og trendy område med charmerende smalle gader og selvstændige små butikker.

I Nolita er der ikke så mange mennesker som i f.eks. Soho, men alligevel er der rigeligt med shoppingmuligheder. De fleste butikker er unikke, så det er et rigtig godt sted til anderledes shopping i New York City.

 

14. Brookfield Place

Hvis du er på udkig efter luksuriøse designerbutikker, er Brookfield Place et af de bedste steder til shopping i New York. Der er godt nok kun lidt over 30 butikker, men der er til gengæld også mange gode restauranter.

I Brookfield Place kan du besøge den offentlige vinterhave eller svinge kreditkortet i butikker som Salvatore Ferragamo, Louis Vuitton, Omega og Michael Kors. Hvis du ikke har råd til at købe noget, kan du også sagtens bare nyde omgivelserne.

Brookfield Place - Rejs Dig Lykkelig

 

15. Hudson Yards

Hudson Yards ligger på det vestlige Manhattan og er et shoppingcenter med mere end 100 butikker. Her kan du shoppe i butikker som Neiman Marcus, Tiffany’s, H&M, Zara, Uniqlo, Dior og mange andre. Der er også flere gode spisesteder.

 

16. Williamsburg

I Brooklyn finder du Williamsburg, som er et hipt, kreativt og kunstnerisk kvarter i New York. Området er præget af mange forskellige kulturer samt en god blanding af gammelt og nyt.

Overalt i Williamsburg bliver du mødt af vintagebutikker, smarte konceptbutikker og trendy caféer. De fleste butikker i Williamsburg ligger langs Bedford Avenue. Hver weekend fra april til december, kan du desuden besøge det populære Brooklyn Flea Market.

Williamsburg - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i New York City. Hvad er dine favoritsteder til shopping i New York? Hvilke af stederne vil du helst besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra New York City:

• 26 Spændende Oplevelser i New York

• Rejseguide til New York

• Hvor skal man bo i New York?

Praktisk huskeliste inden rejsen til USA

… Eller læs alle artikler fra New York City eller USA

Planlæg din rejse til New York:

Bestil fly til New York (reklamelink)

Bestil hotel i New York (reklamelink)

Bestil pakkerejse til New York (reklamelink)

Bestil biludlejning fra New York (reklamelink)

Bestil oplevelser i New York (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *