Varme Rejselande i Februar - Maldiverne - Rejs Dig Lykkelig

Varme Rejselande i Februar

Leder du efter inspiration til din næste vinterrejse? Glem ikke at tjekke denne liste over de bedste varme rejselande i februar.

Februar er en kold, grå og mørk måned, som får mange danskere til at drømme sig væk til varmere himmelstrøg.

Det er den sidste officielle vintermåned – og selvom at februar egentligt er årets korteste måned, føles den alligevel meget langtrukken.

I februar må de lange vintermåneder altså bare gerne snart være overstået! Hvis du trænger til, at slippe lidt væk fra vinteren, findes der heldigvis rigtig mange gode og varme rejselande i februar.

Herunder får du flere gode bud på, hvor du kan rejse hen for, at få sol og varme i vinterferien. Listen spænder over alt fra lune rejselande i Europa til varme oversøiske rejselande ude i den store verden.

 

Lune rejselande i februar:


1. De Kanariske Øer, Spanien

De Kanariske Øer er kendt for deres evige forår. Her er der sol, varme og et behageligt klima hele året rundt! Det er også netop derfor, at det er et af de mest populære rejsemål i vintermånederne for os danskere.

Øerne er egentligt en del af Spanien, men ligger et par hundrede kilometer ud for kysten i det nordvestlige Afrika. De mest populære øer er Gran Canaria og Tenerife, hvortil der er en flyvetid fra Danmark på omkring 5,5 timer.

Hvis du vil have størst solgaranti, er det vigtigt at bo på den sydlige del af øerne. Her sniger dagtemperaturen sig sjældent under 20 grader. Det kan dog være lidt køligt om aftenen og natten samt i havet.

Du kan finde et bredt udvalg af pakkerejser til Gran Canaria her (reklamelink) og pakkerejser til Tenerife her (reklamelink).


Læs også: Rejseguide til Gran Canaria
Læs også: Rejseguide til Tenerife

De Kanariske Øer - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Egypten

Hvis du trænger til sol og varme, men ikke gider flyve langt, bør du kraftigt overveje en rejse til Egypten. Her kan du glæde dig til en solsikker og afslappende ferie til fordelagtige priser.

De mest populære rejsemål i Egypten er Hurghada og Sharm el Sheik. Flyveturen tager kun lidt under 5 timer– og vupti, pludselig er du omgivet af gyldne sandstrande, imponerende kulturskatte og et farverigt koralrev i verdensklasse.

Temperaturen i Egypten i februar ligger på omkring 21 grader i dagtimerne imens vandet kun er et par grader køligere.

Nattetemperaturen kan til gengæld sagtens være 10-15 grader køligere end dagtemperaturen, så husk varmt tøj til om aftenen! Du kan finde gode og billige pakkerejser til Egypten her (reklamelink).


Læs også: De Bedste Rejsemål i Egypten

Varme Rejselande i Februar - Egypten - Rejs Dig Lykkelig

 

3. Madeira, Portugal

Madeira er måske ikke det varmeste sted i Europa i februar – og vinteren generelt. Alligevel er der langt varmere end hjemme i Danmark. Ja, faktisk minder temperaturen lidt om en tidlig dansk forårsdag.

På Madeira bliver du mødt af en flot og frodig ø med et behageligt subtropisk klima året rundt. Her er der omkring 18 grader i dagtimerne og 13 grader om natten. Havtemperaturen er ligeledes på omkring 18 grader.

Flyvetiden fra Danmark til den naturskønne Portugisiske ø er ca. 5 timer med direkte fly. Du kan finde mange gode pakkerejser til Madeira her (reklamelink).

Varme Rejselande i Februar - Madeira - Rejs Dig Lykkelig

 

Varme rejselande i februar:


4. Dubai

Hvis du er på udkig efter varme rejselande i februar, er De Forenede Arabiske Emirater et rigtig godt bud. Her er det især millionbyen, Dubai, som er et besøg værd!

I Dubai bliver du mødt af tårnhøje skyskrabere, enorme shoppingcentre, luksuriøse omgivelser, lange sandstrande og attraktioner i verdensklasse.

Vintermånederne i Dubai byder på et behageligt klima samtidig med, at luften ikke er så tør som i sommermånederne. Gennemsnitstemperaturen i februar ligger på omkring 24 grader i dagtimerne og 18 grader om natten.

Det er muligt at flyve direkte fra København til Dubai på omkring 6 timer. Mange flyselskaber har dog en mellemlanding, så flyvetiden afhænger i høj grad af mellemlandingens længde. Find pakkerejser til Dubai her (reklamelink).


Læs også: 26 Must-See Seværdigheder i Dubai

Dubai - Rejs Dig Lykkelig

 

5. Kap Verde

Kap Verde er en øgruppe i Atlanterhavet, som er beliggende omkring 500 kilometer fra Afrikas vestkyst. Øernes tropiske klima er medvirkende til, at der stort set altid er varmt med solrigt vejr og minimal risiko for regn.

I februar er der en gennemsnitlig dagtemperatur på omkring 24 grader. Havvandet er typisk også på mere end 20 grader imens nattemperaturen som regel sniger sig ned på omkring 18 grader.

På Kap Verde er der altså rig mulighed for, at nyde en afslapningsrig ferie i varmt vintervejr. Slap af på de uendelige sandstrande, svøm i hotellets pool, dyk i havets blå bølger og prøv sjove vandsportsaktiviteter.

Vær forberedt på, at vejret til tider kan være lidt blæsende. Du skal desuden forvente, at det tager mindst 9 timer at komme dertil med en mellemlanding undervejs.

Kap Verde - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Florida, USA

Et af de bedste varme rejselande og rejsemål i februar er uden tvivl staten Florida i USA. Ja, faktisk vil jeg vove at påstå, at det er det perfekte sted at rejse til i vinterferien!

Florida er USA’s solskinsstat og byder på varme hele året rundt. I februar er der meget sjældent under 20 grader i dagtimerne, men det kan være lidt køligt i aftentimerne.

På en rejse til Florida, kan du glæde dig til storslåede oplevelser for hele familien. Her er der fyldt med palmefyldte sandstrande, flotte byer, våde sumpområder, et rigt dyreliv, forlystelsesparker i verdensklasse og attraktioner i massevis.

Der er simpelthen SÅ mange ting at give sig til i solskinsstaten! Det er også netop derfor, at det er oplagt at leje en bil (reklamelink) og tage på et road trip i Florida.


Læs også: 12 Gode Oplevelser i Florida

Varme Rejselande i Februar - Florida - Rejs Dig Lykkelig

 

Meget varme rejselande i februar:


7. Thailand

Thailand er et af de mest populære oversøiske rejsemål i vintermånederne for os danskere. Her er der et varmt klima med en gennemsnitlig dagtemperatur på omkring 32 grader i februar og lav risiko for regn.

Om natten ligger temperaturen som regel på omkring 25 grader, så der er altså rigtig varmt! I Thailand er der fyldt med paradisøer, smukke strande, pulserende byer, flotte templer, storslåede naturoplevelser og meget mere.

Det tager omkring 10,5 timer at flyve fra København til Bangkok med direkte fly. De fleste har dog en mellemlanding undervejs, så rejsetiden typisk kommer op på omkring 14-20 timer.

Det kan være en god idé, at planlægge din rejse til Thailand på egen hånd, så du får en kombination af storbyliv og øhop. Du kan dog finde pakkerejser til populære Phuket her (reklamelink).


Læs også: De Bedste Rejsemål i Thailand

Thailand - Rejs Dig Lykkelig

 

8. Sri Lanka

Hvis du trænger til en oplevelsesrig og mindeværdig ferie, kan du med fordel overveje en rejse til Sri Lanka. Her bliver du mødt af storslåede oplevelser, som du sent vil glemme.

Sri Lanka er et af de bedste varme rejselande i februar for hele familien. Det kontrastfyldte land byder på lange palmefyldte strande, kolonitidsbyer, flotte nationalparker, varieret natur, ældgamle templer, et rigt dyreliv og meget mere.

I februar ligger dagtemperaturen i Sri Lanka som regel på omkring 31 grader imens nattetemperaturen cirka ligger på 22 grader. Det tager normalt omkring 15-20 timer at komme dertil fra Danmark med en mellemlanding undervejs.

Sri Lanka - Rejs Dig Lykkelig

 

9. Mexico

Mexico er blevet ekstremt populær blandt os danskere de seneste år. Det gælder i særdeleshed Yucatan-halvøen, som turister fra hele verden valfarter til.

Her er der et dejligt tropisk klima med en dagtemperatur, som nemt sniger sig over 30 grader i februar. Nætterne er lidt køligere med en temperatur på omkring 18 grader imens havet typisk har en temperatur på 25 grader.

Ikke nok med det, så byder Yucatan-halvøen også på en stor mangfoldighed. Her kan du slappe af på paradisstrande og bade i krystalklart vand, men du kan også udforske verdensberømte ruiner og jungle.

Yucatan-halvøen i Mexico er også hjem til et væld af charmerende byer, underjordiske grottesystemer, et rigt dyreliv og meget mere.


Læs også: Oplevelser på Yucatan-halvøen

Varme Rejselande i Februar - Mexico - Rejs Dig Lykkelig

 

10. Maldiverne

Trænger du bare til ultimativ afslapning? Så er Maldiverne måske den helt rette vinterdestination for dig! Her er der kridhvidt sand, azurblåt hav, svajende kokospalmer og blå himmel så langt øjet rækker.

Maldiverne er ikke ligefrem et billigt rejsemål. Ikke desto mindre, er det stadig værd at nævne på listen over varme rejselande i februar. Her er der nemlig alt det, som de fleste savner i de kolde vintermåneder i Danmark.

I februar ligger dagtemperaturen på Maldiverne ofte på omkring 30 grader. Havvandet er som regel kun et par grader koldere imens nattetemperaturen ligger på omkring 22 grader.

Varme Rejselande i Februar - Maldiverne - Rejs Dig Lykkelig

  

11. Australien

Australien er endnu et godt og varmt sted at rejse til i vintermånederne. Her er der nemlig sommer, når der er vinter i Danmark. Det er dog et rejsemål som kræver, at du har den helt store pengepung fremme.

På trods af de dyre priser, er det stadig et af de steder, som man bare SKAL opleve. Australien er kæmpestor, men de fleste vælger at tage på et road trip langs kysten mellem Brisbane og Melbourne med en afstikker til Great Ocean Road.

Her venter der dig storslåede oplevelser med pulserende storbyer, hyggelige kystbyer, enestående naturoplevelser, et rigt dyreliv og meget mere.

Dagtemperaturen i Australien svinger meget, men du skal forvente at den ligger på 20-30 grader i februar. Det tager meget lang tid at flyve dertil, så sørg for at have mindst et par uger i Australien.

Varme Rejselande i Februar - Australien - Rejs Dig Lykkelig

 

12. Zanzibar, Tanzania

Zanzibar er en øgruppe i Tanzania i Afrika, som er blevet mere og mere populær de seneste år. Den er beliggende tæt ved Ækvator og byder dermed på et tropisk klima med tørperiode i slut december, januar og februar.

I denne periode er vejret stabilt og lidt fugtigt med lav risiko for regn. Temperaturen i februar ligger som regel på omkring 32 grader i dagtimerne og mindst 20 grader i nattetimerne.

På Zanzibar kan du glæde dig til en afslappende og eventyrlig strandferie. Overalt bliver du mødt af hvide sandstrande, turkisblåt vand, eksotiske kokospalmer og en venlig lokal befolkning.

Flyvetiden fra Danmark til Zanzibar er som regel på mindst 12 timer. Du skal mellemlande undervejs, så rejsetiden afhænger i høj grad af mellemlandingens længde.

Varme Rejselande i Februar - Zanzibar - Rejs Dig Lykkelig

Det var alt på denne liste over nogle af de bedste varme rejselande i februar. Der findes selvfølgelig også rigtig mange andre gode steder rundt omkring i verden, som er værd at udforske i vintermånederne.

Find endnu mere inspiration til rejsen:

• Varme Rejsemål i Vintermånederne

De 21 Absolut Bedste Rejsemål i Asien

12 Af Verdens Mest Ikoniske Vartegn

Storbyferie i Europa: De Bedste Storbyer

… Eller læs alle artikler med ferieinspiration

Planlæg din næste rejse:

Bestil fly på Momondo.dk (reklamelink)

Bestil biludlejning på Discovercars.dk (reklamelink)

Bestil pakkerejser på Sunweb.dk (reklamelink) eller TripX.dk (reklamelink)

Bestil oplevelser på GetYourGuide.dk (reklamelink)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *