Shopping i Malaga - Spanien - Rejs Dig Lykkelig

Shopping i Malaga: De Bedste Steder til Shopping

Leder du efter shopping i Malaga? Glem ikke at tjekke denne guide med en liste over de bedste steder til shopping i Malaga, Spanien.

Ligesom i enhver anden storby, finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af gode steder til shopping i Malaga.

I den spanske storby bliver du mødt af alt fra lange shoppinggader og farverige markeder til store shoppingcentre og billige outletcentre.

Uanset om du er interesseret i lokale produkter eller internationale mærkevarer, kan du finde det hele i Malaga! Det er også netop derfor, at det efterhånden er blevet en populær shoppingby i Europa.

Her får du en liste over de bedste steder til shopping i Malaga, Spanien. Inden du fortsætter, må du heller ikke glemme at læse min artikel om must-see seværdigheder i Malaga.

Vær opmærksom på, at mange butikker har lukket om søndagen ligesom mange små butikker også har lukket under siesta.

Artiklen fortsætter under boksen.

Gode sider til planlægning af rejsen:

Bestil pakkerejse til Malaga (reklamelink)

Bestil fly til Malaga (reklamelink)

Bestil hotel i Malaga (reklamelink)

Bestil biludlejning i Malaga (reklamelink)

Bestil oplevelser i Malaga (reklamelink)

 

De Bedste Steder til Shopping i Malaga:


1. Calle Larios

Det er umuligt, at lave en liste over de bedste steder til shopping i Malaga uden at nævne Calle Larios.

Calle Larios hedder officielt Calle Marqués de Larios og er Malagas berømte hovedstrøg. Den prominente gågade er beliggende i hjertet af den gamle bydel og er ekstremt populær!

Her finder du alverdens butikker i alle prisklasser, som sælger alt fra tøj, sko og tasker til souvenirs og brugskunst. Butikkerne dækker over alt fra kendte spanske brands til internationale kædeforretninger.

Du må heller ikke glemme at tjekke de smalle sidegader, der ligeledes byder på et bredt og varieret udvalg af gode butikker, restauranter og barer.

Calle Larios er desuden overdækket med markiser, som giver skygge i løbet af dagen. Det er dermed muligt, at slippe lidt væk fra solkystens dejlige solstråler alt imens du shopper udendørs.

Calle Larios - Rejs Dig Lykkelig

 

2. Calle Nueva

Calle Nueva løber parallelt med Calle Larios og er ligeledes en utroligt populær shoppinggade i hjertet af Malaga.

Inden Calle Larios indtog førstepladsen, var Calle Nueva faktisk byens vigtigste shopping destination. På trods af navnet, er det en af de ældste gader i den gamle bydel.

Den smalle gågade er virkelig charmerende og byder på mange gode butikker. Her finder du både internationale butikker, spanske butikker og unikke små forretninger, som kun findes i Malaga.

Bemærk, at der kan være ret travlt på Calle Nueva. Hvis du vil undgå de værste menneskemængder er det en god idé, at tage dertil om morgenen eller under siesta.

 

3. Vialia Centro Comercial

Malaga byder selvfølgelig også på en bred vifte af store shoppingcentre. Et af disse er Vialia Centro Comercial, som er beliggende lige ved siden af byens store hovedbanegård såvel som tæt på busstationen.

Det er dermed et travlt shoppingcenter med mange besøgende dagligt. Her finder du mere end 80 butikker og en stor food court med mange gode spisesteder.

Vialia Centro Comercial byder desuden også på en bred vifte af tjenester og faciliteter. Her kan du bl.a. finde biludlejningssteder, se en film i biografen og lade børnene slå sig løs på legepladsen.

Vialia Centro Comercial - Rejs Dig Lykkelig

 

4. Centro Comercial Larios Centro

Et andet af de bedste steder til shopping i Malaga er Centro Comercial Larios Centro, som er endnu et populært shoppingcenter inden for bygrænsen.

Her finder du mere end 90 butikker og spisesteder, som ligger spredt udover to etager. De mange butikker inkluderer bl.a. Zara, H&M, Mango, Bershka, Foot Locker, JD Sports og mange andre.

Der er også en Primark, som er et stort hit for alle dem, der gerne vil købe tøj og diverse ting til billige priser.

Hvis sulten melder sig undervejs på din shoppingtur, kan du finde et udmærket udvalg af spisesteder på centrets øverste etage.


Læs også: Hvor skal man bo i Malaga?

 

5. El Corte Inglés

El Corte Inglés er den største og mest kendte kæde af stormagasiner i Spanien. Den kan bedst sammenlignes med Selfridges i England og Magasin du Nord i Danmark.

Den populære stormagasinkæde findes overalt i Spanien – og det er selvfølgelig heller ingen undtagelse i Malaga! Ja, faktisk findes der adskillige afdelinger af El Corte Inglés i den solrige sydspanske by.

De mange stormagasiner byder hver især på flotte omgivelser, hvor der sælges lidt dyrere mærkevarer og kendte designerbrands.

I El Corte Inglés kan du vitterligt finde alt under samme tag! Her sælges der tøj, sko, tasker, kosmetik, parfumer, smykker, sportsudstyr, boligartikler, elektronik, dagligvarer og meget mere.

El Corte Inglés - Rejs Dig Lykkelig

 

6. Calle Especería

Calle Especería er en charmerende gågade i den gamle bydel, som er omgivet af historiske lejlighedsbygninger.

Gågaden er et vaskeægte skattekammer for alle dem, der er på udkig efter typisk spansk tøj. Her finder du nemlig hovedsageligt individuelle butikker, som sælger autentisk spansk modetøj og tilbehør.

Ikke nok med det, så byder Calle Especería også på adskillige charmerende caféer og restauranter, hvor du kan nyde en bid mad.

 

7. Plaza Mayor

Plaza Mayor er uden tvivl et af de bedste steder til shopping i Malaga. Det er beliggende tæt på lufthavnen og er byens mest populære shoppingcenter!

Selvom at det ligger lidt uden for byen, er det heldigvis super nemt at komme dertil. Du kan enten køre dertil i lejebil (reklamelink) på omkring 15 minutter eller tage toget fra Malagas centrum.

Plaza Mayor er et udendørs shoppingcenter, som skal forestille en andalusisk landsby. Her kan du svinge kreditkortet i et stort udvalg af butikker.

De mange butikker spænder over alt fra H&M, Zara, Mango og Jack & Jones til Nike Factory Store, Skechers og Pandora.

Der er også mange gode spisesteder, hvor du kan få stillet sulten under din shoppingtur. Her er der både restauranter, fastfoodkæder og caféer, som bl.a. tilbyder retter fra Spanien, Italien, Amerika og Asien.

Shopping i Malaga - Plaza Mayor - Rejs Dig Lykkelig

 

8. McArthurGlen Designer Outlet Málaga

McArthurGlen Designer Outlet Málaga er beliggende lige ved siden af Plaza Mayor og er en designeroutlet med luksusbrands.

Outletbyen er hjem til adskillige butikker, som tilsammen byder på mere end 100 forskellige brands. Her kan du bl.a. finde mærker som Adidas, Levi’s, Boss, Ralph Lauren, Calvin Klein, Prada og Armani.

Hvis du er vild med mærkevarer og designertøj, kan der være mange penge at spare. Du skal dog forvente, at der er mange produkter, som stadig er voldsomt dyre.

McArthurGlen Designer Outlet Málaga byder ikke på så mange spisesteder, men du kan heldigvis hurtigt gå hen til spisestederne i Plaza Mayor.

 

9. Muelle Uno

Muelle Uno er en livlig og moderne havnepromenade, som er beliggende ved havnefronten i Malagas centrum.

Den flotte palmefyldte havnepromenade er hjem til en god kombination af butikker, restauranter, caféer og barer. Det er dermed et rigtig godt sted, at besøge sent på eftermiddagen og om aftenen.

Udvalget af butikker er desværre ikke så stort. Der er dog alligevel lidt muligheder for, at købe sko, sportsudstyr, accessoires og lignende.

I weekenderne kan du som regel finde små markedsboder ved Muelle Uno. Her sælger de lokale traditionel keramik, håndlavede smykker, tøj og meget mere.

Shopping i Malaga - Muelle Uno - Rejs Dig Lykkelig

 

Flere steder til shopping i Malaga:


Malaga byder på mange gode steder til shopping. Listen ovenover har dermed kun et lille udpluk af de absolut bedste steder til, at svinge kortet til det gløder.

Vil du gerne have endnu flere valgmuligheder? Så kan du få et hurtigt overblik over lidt andre gode steder til shopping i Malaga herunder.

Centro Comercial Rosaleda: Et indendørs shoppingcenter med få kendte butikker og en del mindre kendte butikker.

Mercado de Atarazanas: Et populært lokalt madmarked i centrum, hvor der sælges alverdens fødevarer og lokale specialiteter.

Malaga Plaza: Et lille shoppingcenter, som er centralt beliggende og kun byder på en håndfuld butikker.

Calle Andrés Pérez: En smal shoppinggade med mange unikke små forretninger, tebutikker, antikvitetsbutikker og kunstgallerier.

Spanien - Rejs Dig Lykkelig
Foto af Tabea SchimpfUnsplash

Det var alt på denne liste over de bedste steder til shopping i Malaga, Spanien. Hvad er dine favoritsteder til shopping i Malaga? Hvilke steder vil du helst besøge? Skriv gerne en kommentar længere nede på siden.

Læs flere artikler fra Spanien:

• 26 Gode Oplevelser i Malaga

• Hvor skal man bo i Malaga?

• 23 Vigtige ting du SKAL vide inden rejsen til Spanien

• Drikkepenge i Spanien: Hvor meget skal man give?

• Kør-selv-ferie i Spanien: Ting du skal vide

… Eller læs alle artikler fra Malaga eller Spanien

Planlæg din rejse til Malaga:

Bestil pakkerejse til Malaga (reklamelink)

Bestil fly til Malaga (reklamelink)

Bestil hotel i Malaga (reklamelink)

Bestil biludlejning i Malaga (reklamelink)

Bestil oplevelser i Malaga (reklamelink)

Nikita L. Christiansen

På Rejs Dig Lykkelig deler jeg ud af mine erfaringer, rejsetips og praktiske informationer fra mine mange rejser og oplevelser i udlandet, men også i Danmark.
Jeg har rejst i 40+ lande og har drevet rejsebloggen siden 2017. I 2021 gik jeg fuldtid på Rejs Dig Lykkelig, hvilket har gjort det til en af Danmarks største og mest succesfulde rejseblogs.

Se historier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *